0 oy
88 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (199 puan) tarafından

Merhaba kızlar şu sıra çevremdeki arkadasların olsun gerek ailem olsun bana mesafe koymaya başladılar. Hamilelikten dolayı bende cok aktif görüsemedim. Yalnız birbirine menfaati olan kişiler hatta birbirinin arkasından konuşanlar bile can ciğer oldular... 

Kendi yengelerim ablam hatta herkes cok bencil olmus lar anlayamıyorum ne yaptım bu insanlara ben Bi hal hatır sormak bebeğin nasıl sen nasılsın dıye sormak cokmu zor:(

Görümcwlerim elimde aynı şekilde davranıyor yurt dısında gelen akrabaları agırlamaktan beni unuttular ve malesef ki malesef cok kırgınım eşime dert yanınca haklısın demekle kalabiliyor. Ve işin üzücü kısmı ben bu ınsanlara mecbur kalıyorum..sezeryan olacağım onlardan başka gelebilecek kimsem yok... Eşime sen kal diyorum yanımda hem bana bakıp hem bebeğe bakamamktan cekinio... Kinci bir insan değilim ama kırgınlığımlada baş edemiyorum uzuluyorum içime atıyorum... Bana dua edermisiniz

2 Cevaplar

0 oy
(4,874 puan) tarafından
Hamile duygusalligi canim normal. Allah gonlune ferahlık versin. Herkes normal hayatında sanirim sen biraz daha özel ilgi beklemissin. Bosver takma kasıtlı bişey degil bu. Eger istersen belli bi süreliğine yardımcı tutabilirsin. İgneciler hasta bakıcılar filan eczanelere numara bırakır genelde istersen hastanede birini tutabilirsin kimseye minnet etmiycem dersen
(199 puan) tarafından
Eşime cok kırgınım dediğimde haklısın diyor ama tanıdık akraba olmayan Bi abla var o sağolsun istersen bn gelirim diyor ama eşim razı değil kendi çevresi olsun istiyor. Ama kendi çevresi yakın olmuş olsa bukadar çekinmezdim.
Birde beni pek sevmediklerini biliyorum
(4,874 puan) tarafından
Sana bisey diyim burda eşinin dediği istedigi veya aman bu kirilmasin aman su şöyle demesin gibi bişey soz konusu değil. Sen lohusa olacaksin ve sen kiminle rahat hissedeceksen o olmali . Yeri geliyo insanin hasta bezini degistirirken yardım istemesi gerekiyo. Ustunu başını değiştirmen gerekiyo.Bebek daha emmeyi bilemiyo çok stresli sıkıntılı olabilir alisincaya kadar. Sen ne istersen o olmali nasıl rahat edeceksen o gelmeli kocan kusurs bakmasin da. Bak dort senede zar zor tedaviyle gebe kaldim. Doguma esimin anası olacak cadı da geldi. Ağzıma s.cti bildigin Allah'ım keşke dogurmasaydim bile dedim. Esim sagolsun istersen soyleyeyim gelmesin dedi ama onun da anasi kiyamadim. Simdiki aklim olsa kiyardim. Cunku kendime eziyet etmisim en hassas zamanlarimda bi de bunu yük etmisim ki psikolojisi saglam biriyimdir. Bebegim dokuz aylik oldu hala aklimda hala boğazımda yumru hepsi ve bicok travmam oldu.bisey olsa beynim direkt o gunlere gidiyo. Bunu sakin sakin sakin kendine yapma benden sana tavsiye kardesim.
(199 puan) tarafından
Haklısın cnm ama Bi insana gücün yetmiyorsa mecbur kalıyorsun evet demeye ama gercekten ben cok hassas bi insanım ilk doğumumdada ben bişi bilmıorum büyük görümcem vardı göğüslerin balta gıbı cocuk nasıl emsin demişti krem sürülceğini ben akil edemedim. Suan tek duam Allah onların eline koymasın..
(4,874 puan) tarafından
Amin canim amin. Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(8,622 puan) tarafından

Canım şöyle düşün; çevren zaten çürükmüş duruma göre renk veren bukalemunlar gibiymiş, hamilelik vesile olmuş gerçek yüzlerini görmene. Karnında bebek de var, hızla uzaklaş böyle kötü enerjilerden. Düşünsene her gün bu sinsirellalarla görüşüyor da olabilirdin, yüzüne gülücük sırtına hançer :D Çok da takılma gebeliğine odaklan, kötülerden arınmışsın tadını çıkar

(199 puan) tarafından
Zaten uzak kaldırım için bu sekle girdilerya. Ama işin kötüsüde benim onlara muhtaç kalıyor olmam:(

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 363 göst.
18 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kitapcicegi (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 762 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melek12 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 462 göst.
0 oy
5 cevap 796 göst.
23 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Afacanin annesi (278 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,891 soru

24,510,100 cevap

358,848 kullanıcı

...