Merhaba kızlar şu sıra çevremdeki arkadasların olsun gerek ailem olsun bana mesafe koymaya başladılar. Hamilelikten dolayı bende cok aktif görüsemedim. Yalnız birbirine menfaati olan kişiler hatta birbirinin arkasından konuşanlar bile can ciğer oldular...
Kendi yengelerim ablam hatta herkes cok bencil olmus lar anlayamıyorum ne yaptım bu insanlara ben Bi hal hatır sormak bebeğin nasıl sen nasılsın dıye sormak cokmu zor
Görümcwlerim elimde aynı şekilde davranıyor yurt dısında gelen akrabaları agırlamaktan beni unuttular ve malesef ki malesef cok kırgınım eşime dert yanınca haklısın demekle kalabiliyor. Ve işin üzücü kısmı ben bu ınsanlara mecbur kalıyorum..sezeryan olacağım onlardan başka gelebilecek kimsem yok... Eşime sen kal diyorum yanımda hem bana bakıp hem bebeğe bakamamktan cekinio... Kinci bir insan değilim ama kırgınlığımlada baş edemiyorum uzuluyorum içime atıyorum... Bana dua edermisiniz
Canım şöyle düşün; çevren zaten çürükmüş duruma göre renk veren bukalemunlar gibiymiş, hamilelik vesile olmuş gerçek yüzlerini görmene. Karnında bebek de var, hızla uzaklaş böyle kötü enerjilerden. Düşünsene her gün bu sinsirellalarla görüşüyor da olabilirdin, yüzüne gülücük sırtına hançer Çok da takılma gebeliğine odaklan, kötülerden arınmışsın tadını çıkar
1,500,891 soru
24,510,100 cevap
358,848 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın