0 oy
89 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (74 puan) tarafından
Herkese merhaba bebeğim 5 aylık oldu uzun süre kullana bileceğim bir oto koltuk almak istiyoruz ama hangisini almalıyız bir fikrim yok internetten mi alsam yoksa mağazaya gidip mi alsak bilmiyorum hangi markayı önerirsiniz?

5 Cevaplar

0 oy
(2,132 puan) tarafından
Mağazada seçmek daha iyi olur size uygun olanını görürsünüz. 0-36 aylık olanlar uyar büyük ihtimalle hem yatabilir hem dik durabilir 360 derece dönmesi benim baktığım başka bir şey yoktu
(74 puan) tarafından
Marka önemli mi sizce ben Kıbrıs'ta yaşıyorum hiç duymadığım markalara baktık pek sağlam değildi gibi
(2,132 puan) tarafından
Canım biz en pahalılarından almadık valla markasını unuttum zaten en ucuz olanlarda da böyle özellik olmuyor orta halliler yeterli bence. E bebekten almıştık
-Reklam-
0 oy
(259 puan) tarafından
Kızım 33 aylık dönmeyen oto koltuğumuz vardı ama boyu uzadıkça oturtmak işkence olmuştu. Aralık ayında yoyko bear 360 derece dönenden aldık çok memnunuz 36 kiloya kadar taşıma kapasitesi var
(74 puan) tarafından
Teşekkür ederim araştıracağım o markayı
0 oy
tarafından

image

Bizimki bundan canım 

(74 puan) tarafından
Kıbrıs'ta yaşıyorum burada ama arkayı göremedik çok farklı markalar var ama araştıracağım o markayı olmadı Türkiye'den alacağım
tarafından
Konudan farklı ama benim eşimde Kıbrıs’a aşırı meraklı çok istiyor nasıl yaşaması orda :)
(74 puan) tarafından
Güzel sakin bir yer eğer tutulur bir işi olursa çok iyi geçiminizi sağlarsınız. Önceden gelip tatil amaçlı görün ona göre karar karar verin bence :) birde benim eşimde meraklıydı buraya o kadar da merak edilecek bir havası yok bence yaşam biraz daha kolay o kadar
tarafından
Eşim daha çok Türkiye den daha medeni bir yer olarak görüyor ama bilemiyorum tabi
(74 puan) tarafından
Olduğun mekana göre değişiyor medeniyet
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Britax Römer kullanıyoruz çok memnunum. Ama gidip baksanız daha iyi çünkü çocuğu oturtun mesela, kemerini takın çıkarın öyle anlarsınız
(74 puan) tarafından
Bakacam önerdiğiniz markalara teşekkür ederim
0 oy
(5,471 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gerçekten güvenli olsun istiyorsanız 

Be safe

Cybex 

Britax römerin bazı modelleri ve maxi cosi Titan serisine bakacaksınız. Oto koltukları adac testlerine girer ve bundan güvenlik puanı alırlar. Bu dediğim marka ve modeller araç testine girip güzel puanlar almış olanlar. Bizde be safe izi comfort x3 isofix var. Gayet memnunuz
(74 puan) tarafından
Güvenlik önceliğimiz hepsine bakacağım teşekkür ederim
(5,471 puan) tarafından
Otomatik düzeltme olmuş. ADAC testi olacaktı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 23 göst.
17 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Pıtırcık (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 453 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde sazh (5,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
8 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Warrior Woman (1 puan) tarafından soruldu

404,058 soru

12,104,373 cevap

36,423 kullanıcı

...