Kızlar eşim su aritma montajında çalışıyor. Onceki iş yerinde aksam 6da çıkıyordu işten. Bu işte saati belli değil. Bazen 9da bazen 7 de geliyor.
Eşim saat 10da geldi biraz önce.
Patronun arabası eşimde kalıyor su arıtma aracı.
Patronu evli ama karısı ankara dışında.
Adam eşime beni lokantaya götür yemek yiyim öyle eve geçersin diyor. Eşimde patron diye araba onun soncta mecbur götürüyor. Buraya kadar bi sıkıntı yok ama adam yemekten sonra hep içki içiyor. Bekarkan çok içmiş eşim şimdi gözüm yok içmem diodu. İlk içti adam bi bardak iç benim yuzumden hep evine gec gidiosun diye ısrar etmiş israr ettiği için içtim dedi. Bidaha olmasın dedim tartsmayalim diye. Biraz once geldi yanima oturdu ve bira kokusu geliodu.
İçki ictin mi dedim .
Yok içmedim dedi.
İctin mi adam gibi söyle dedim.
İçmedim yemin ederim dedi.
Ağzın les gibi bira kokuo hem zikkimlanmissin hemde yalan yere yemin ediosun dedim.
Az bi bardak içtim dedi
Bende hangi dilden anliosun sen dedim . Adam gibi uyariyorum bidaha olmasin diye yine yapiosun. Bagirip cagiriyorum cingen gibi ne bagiriosun diye hakli cikmaya calisiosun. En iyisi yarin anani arayacam dedim. Senin hakkindan bi anan gelio. Benim ne dedigimin bi onemi yok senn icin dedim. Babami icki yüzünden kaybettim annemle yuvasi icki yikildi dedim. Sacmalama bi icki ictim diye babanami bnzemis oldum dedi.
Hemen odaya gitti 15 dkka snra gelmiş paramı kaybetmişim tüh vah ediyor. Bende iyi olmuş bira icersen olacağı bu dedim bana bagiriyor ne laf vuruosun ne alakasi var parasini patron verdi diyor. Bende bogazindan geçti mi geçti o bira. İyi olmuş sana dedim. Gostercem ben sana iyi olmuşu diyor. Param kaybolms uzulmuosun bide iyi olms diosun he tamam gostercem diye diye iceri gitti bnde pesinden gittim göster hadii dedim zamani gelince gostercem dedi. Bende bagircam çağırdım adamligina siciyim ne varda ortada tehdit ediosun gostercem zamani gelince diye basbas bağırdım nefretimi cogaltma sevgim varken bitirme diye agladim adam halen mal mal bakiodu. Eşim benim yüzümden bu halde diye degilde mal mi bu kadin ne g..nu yirtiyor gibi bakiodu.
Kafayı yemek üzereyim.
Yol gosterin yardim edin demiycem ne desenizde boş.
Çünkü canım acıyor. Cani aciyan birine ne derseniz diyin yetmiyor. Teselli bile derman olmuyor.
Konuscak kimsem yoktu burdan yazip rahatlamak istedimm.