0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından
Hanımlar 32 haftalık hamileyim ağrılarım çok oluyor.bel ve bacak agrısı sürekli var . Ve vajinal olarakta çok ağrım var resmen yürüyemiyorum . Bırak yürümeyi , sağa sola dönemiyorum . Çok ağrıyor. Dün doktora gittim dikkatli olmamı ve bol bol sıvı tüketimi yap dedi. Ama agrı için bişy demedi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac kilo aldın 
(110 puan) tarafından
6 kilo aldım sadece
tarafından
Bisi almamışsın. Bel ağrısı fazla kilodan olur diyecektim.
(110 puan) tarafından
Bilemiyorum ama çok kötü ağrıyor .
tarafından
Geçmiş olsun. Su içmeye devam et
-Reklam-
0 oy
(2,715 puan) tarafından
Benimki doğuma kadar gitmişti öyle çok kötü bir ağrı 
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Bebiş erkek mi  canım. 31 +2 benim de bacak ağrım felaketti 2 gün parol içtim varis var bende buz koydum öyle uyumusum vajinanın olduğu yerde kemik ağrıyor benim yataktan kalkmak bile aşırı ağrı yapıyor 
(110 puan) tarafından
Hayır kız canım . Ve evet yataktan kalkmak resmen eziyet
(2,044 puan) tarafından
Valla ben de korktum canım dedim bu ağrı normal değil diye ama oluyor doğuma kadar gidiyor. İlk bebegimde de oldu. Son aylar bacak bel ağrısı çok oluyot
0 oy
(25 puan) tarafından
Endişelenme canım ben de tam öyleydim doğuma kadar devam etti. Ama bebek ne zaman doğum kanalına girdi o zaman biraz rahat etmiştim bazen bebeğin pozisyonu da çok etkiliyor. Kendine yorma ama hareketsiz de kalma 
(110 puan) tarafından
Doğumuma daha çok var bu ağrıyla nasıl dayanacam
(25 puan) tarafından
Evet biliyorum çok zor geçiyor ama emin ol doğumdan sonra kuş gibi olacaksın
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Magnezyum kullanıyor musun canim? Benim bacagim kalcadan cok agriyodu yuruyemiyodum bana iyi gelmişti 
(110 puan) tarafından
Dün verdi doktorum . Daha bugün kullanmaya basladım
(4,431 puan) tarafından
Biraz rahatlarsin canim etki edince. Bide sade soda icebilirsin magnezyum oranı iyi olanlardan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
25 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.

411,678 soru

12,393,034 cevap

43,970 kullanıcı

Kategoriler

...