0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Kızlar düşük tehlikem var 2 düşüğüm olmuştu öncesinde düşük önleyici Protestan kullanıyorum fakat baş dönmesi vs yapıyo aranızda kullanan var mı ne kadar süre kullandınız şuan 7 haftalığım 

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Fitil olarak kullan etkisi hem daha çok hemde baş dönmesi falan yapmaz 6 ay kullandim
-Reklam-
0 oy
(4,158 puan) tarafından
Tam hatırlamıyorum ama 2 ay ya da 3 ay kullanmıştım ben. Uyku çok yapıyordu bende 
(20 puan) tarafından
Uyku baş dönmesi çok fena oluyorum bide çalışıyorum bugün masada uyumuşum 1 saat :)
(4,158 puan) tarafından
Evet gözlerim açılmıyordu benim de halsiz oluyordum tabi mide bulantısı da vardı altı ay zor geçiyordu benim için
0 oy
(4,388 puan) tarafından
Ben cok uzun sure kullandım. Bi yerden sonra yan etkisine alışıyorsun cok zorlamiyo merak etmeyin 
(20 puan) tarafından
Ay inşallah canım yaa
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Banada doktor verdi erken doğum riskim olduğu için şuan başlamadım daha bakalim
0 oy
(7,951 puan) tarafından
Bi kutuyu bitirmiştim geçen sene . Hafif kanamam vardı 
0 oy
(310 puan) tarafından
İçilen formunun bu tür yan etkileri var. Ben ara ara kanamam olduğu kanamam oldukça fitil olarak kullandım bir yan etkisi de olmadı. 
0 oy
(351 puan) tarafından
Canım çok önceden kullandım öyle bir yan etkisi var içmek yerine alttan fitil gibi kullanabilirsin bende çok uyku ve baş dönmesi olunca doktor bu şekilde önermişti 
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Kullan baş dönmesini hiç takma Bn düzgün kullanmadım diye az daha bebeğimi kaybediyordum 5 gün hastanede yattim
0 oy
tarafından
Ben 4 aya kadar kullandım 16 hafta yani ama ben fitil olarak kullandım dediğin gibi baş dönmesi ve bulantı çok yapıyordu doktor fitil olarak kullan dedi
0 oy
(604 puan) tarafından
Şuan 9 haftalığım günde 2 tane vuruyorlar iğneyi hap ta içiyorum sabah akşam duphaston baş ağrısı yapıyor çok ağrı yapıyor bana da düşük için verdi bide çok sinirliyim ilaçlardan mı bilmiyorum 
(1,252 puan) tarafından
Mrb ndn iğne de verdiler sze
(604 puan) tarafından
Ben 9 haftalığım spiral+hap rağmen hamileyim spirali çekemediler kanamaların ağrılarım çok vardı şimdi kanamalar kesildi ağrılar gitti kahverengi lekeler oluyordu oda gitti günde 2 tane olduğu için çok halsizim çok baş ağrısı yapıyor
(1,252 puan) tarafından
Ya geçmiş olsun bnde kanama geçirdim de kese bozulmuştu
(604 puan) tarafından
Benim bebeğim düşmeye niyeti yok yanında spiral var sürekli kanamam oldu yine bir şey olmamıştı ama. Bu iğneler çok etkili gerçekten nasip bakalım sağlıklı olacaksa doğsun sağlıksızsa rabbim alsın emanetini
0 oy
(2,166 puan) tarafından
Ben 3 ay filan kullandım. Ben de hiç bir yan etki yapmadı . 
0 oy
(354 puan) tarafından
Doguma kadar kullanmistim uyku ve baş dönmesi cok oluyor 
0 oy
(5,434 puan) tarafından
36 haftada kesti doktorum vajinal al yan etkisi daha az oluyor ben surekli uyuyordum uyanik kalamiyordum sabah aksam kullaniyordum ilk sonra aksam sadece
0 oy
tarafından
Ben hem ilk 3 ayimda kullandim hemde 25. Haftadan itibaren kullaniyotum erken dogum riskim var gunde iki kere kullaniyorum yan etkisinden dolayi kanamaniz yoksa fitil olarak kullanabilirsiniz doktorunuza sorun yinede fitil olarak rahimden  kullaninca daha az yan etki yapiyor 
0 oy
tarafından
Benimde çok kanamam vardı ilk 3 ay. Yattım yatta hep ayağa kalkmak yasakti düşük tehlikem olduğu için. 2 3 ay kullandım tam hatırlamıyorum aynı anda hep hapını kullandım hem iğnesini. Popom çürümüştü artık :D  inanır mısın hiç yan etki yapmadi. Arkadaşım sadece hapını kullanıyordu çok uyku yapıyor eşim bir gün beni öldü sandı dedi bana. Dedim bende öküz bünyesi var heralde hiç etki etmiyor :)
(20 puan) tarafından
Evet canım aşırı baş dönmesi ve uyku yapıyor
0 oy
(122 puan) tarafından
Ben kullanıyorum baş dönmesi yapar doktorunla görüş fitil olarak kullan ben öyle yaptım hiç Bi etkisi olmaz 
0 oy
(113 puan) tarafından
Vajinal yola kullandım yan etkisi daha az oluyor 13 haftana kadar kullandım şu an 25 haftalığım doktorumla bir konuş istersen eğer çok yan etkisi oluyorsa bu vajinal yola kullanabilirsin ki ikisi de aynı etki hatta vajina yola daha etkiliymiş

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 148 göst.
0 oy
4 cevap 162 göst.
0 oy
5 cevap 187 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Rabiae (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde myprencises (18 puan) tarafından soruldu

409,938 soru