0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından
Kızlar brnim çocuğum son dönemee çok hasta oldu antibiyotik tedavisi ne hep karşıydım ama o kadar çok mecbur kaldım ki doktorlar her segerinde verdi başka yolu yokmu dedim mecbur boğaz kızarık dediler neyse kullandım aradan 10 gün geçti tekrar hasta oldu başka doktora gittim yine antibiyotik verdi kullanmayacağım başka yolu varsa dedim daha yeni bitti dedim yok dedi doktor mecbur kullanacaksın kızlar yeni bitti 1 hafta oldu şimdi yine ateşli ve kulağım ağrıyor diyor şimdi götürsem tekrar verecekler yazık çok fazla olacak hiç vermek istemiyorum kreşe gidiyor ordan mı kapıyor başka birşey mi anlamadım ama bu kadar sık kullanmak tehlikeli değil mi 

2 Cevaplar

0 oy
(5,399 puan) tarafından
Antibiyotik tamamen geçirmiyor malasef üstünü örtüyor gibi düşün Antibiyotik sonrasi bagisiklikta dustugu icin yenide kolay sekilde hasta oluyorlar. Sarimsak bal kürü tavsiye ederim yedirebilirsen
(5,455 puan) tarafından
Antibiyotikler genel olarak bakterisid dir. Üzerini örtmez
-Reklam-
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Hastalıklar sonrası beyaz kan hücreleri düşüşe geçer bağışıklık zayıflar. Bu aşamada tekrar hastalık kapıyordur. Bağışıklığını güçlendirmek adına neler yapıyorsunuz? 
(711 puan) tarafından
Ekstra bir şey yapmıyorum yemesi iyi şükür güçlü besleniyor ve bol meyve yediriyorum ama ekstra bir şey vermiyorum
(646 puan) tarafından
Her antibiyotik kullanımı sonrası özellikle probiyotik takviyesi yapmalısınız
(711 puan) tarafından
Enterpgermina gibi mi pnun yerine yoğurt felan yediriyorum o çocuğuma iyi gelmiyor
(5,455 puan) tarafından
Evet entrogermina gayet iyi. Malesef yediğimiz içtiğimiz şeyler doğal olmadığı için bir de yanlış anlamayın genel olarak çok dengeli beslenemediğimiz için bazı şeylere ekstra dikkat etmek gerekiyor. Mesela mutlaka d vitamini takviyesi almalı. Propolis gibi (alerjisi yoksa) antioksidan tüketmeli. Mümkünse mutlaka sürekli probiyotik kullanmalı bağışıklık hücrelerinin çok çok büyük bir kısmı bağırsaktadır. İlik suyu verin mesela. Çorbalarına katın. Yaban mersini yesin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Prens-annesi (29 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 66 göst.
9 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneymben (941 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 109 göst.
24 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 252 göst.

411,764 soru

12,395,566 cevap

44,140 kullanıcı

Kategoriler

...