0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından
Sorum yukarıda kızlar okulu uzak gidip bakamıyorum bugün aradım okuldan açan olmadı. Bilen var mı acaba kura çekimi olacaktı diyorlardı bu hafta belirli olurmu şubeler öğretmenler.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağustos sonuna kafar belirleniyor... bu arada bi egitimci olarak söylüyorum kesinlikle tecrubeli öğretmen diye tutturmayip genç öğretmen tercih et 
tarafından
Icerde o işler pek öyle olmuyorda neyse daha konuşup bu sefer hangi idugu belirsiz yere sürülmeye niyetim yok :))))
(455 puan) tarafından
Canım neden genç öğretmen bizide bilgilendirirmisin bu konuda
(302 puan) tarafından
Para her kapıyı açıyor dimi :) bugün bir arkadaşım dedi istediği öğretmen denk gelmezse eğer bağış ile aldırırım dedi bende artık öyle olmuyormuş diye tutturdum safsın dedi :D
tarafından
40 50 yaş üzeri öğretmenlerde mesleki deformasyonlar hayatın ve mesleğin getirdiği yorgunlukla kafası gürültü kaldirmiyor cocuklarla velilere uğraşmak istemiyorlar oysa genç öğretmen taze kan olduğu için enerjisi kafası daha taze olduğu için daha enerjik ve sorunlara pedogojik olarak yaklaşıyor ve en önemlisi peşlerinde koyabilecek enerjileri var ama yaşlı öğretmenlerde maalesef bu yok en önemlisi bence asla çocuk yetiştirmek istemeyip hazır yetişmiş çocuk istiyorlar yani veli evde öğretsin veli uğraşsın ben 1 kere ders anlatıp geçeyim veliler bana soru sormasın cocuklarla ilgili kafasında sınıfta cocuklar arasi problemlerden bile topu velilere atıyorlar veliler bu yuzden bile birbirine giriyor ama genc ogreymen genel olarak velilere yansitmafan cocuklar arasi çözüyor pedogojik yaklastigi icin o yüzden genç öğretmen 1.sinif öğrencisinin en büyük sansidir
(302 puan) tarafından
Bu konuda haklısınız ya sahiden öyle anasinifin da yaşadım benzeri şeyleri.  Umarım genç biri denk gelir gerçi bende pek şans yok bu konular da hayırlısı
-Reklam-
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Oldu sanırım , e devlette çıkıyor olabilir
(302 puan) tarafından
Baktım da göremedim e okulda yada e devlette
0 oy
(9,364 puan) tarafından
Nasıl yani hangi öğretmene sınıfa verilecekleri kura ile mi belirleniyor ilk dwfa duydum kızım 3 üncü sınıf bu sene oğlum seneye birinci sınıf hiç duymadım böyle birşey. Ama kızım ilk başladığında herkes emin hoca diye tuturuyordy onun sınıfına almak için çocuğunu bende istedim bu kdr sevildiğine göre iyi bir eğitimci dedim ama olmaz sınıf dolu dedi neyse sonra bende öğrendim ki kızım birinci sınıf olmasına rağmen üst kata inip çıkacak tek bir sınıf zemin katta ve kızım sağ ayağını içe dönük yürüyo merdivenlerden korktum gittim konuştum meğerse zemin kattaki emin hocanın sinifiydi aldı sinifina ve iyi ki aldı hayatımda böyle bir eğitimci hiç görmedim o kdr vicdanlı merhametli üstüne mükemmel bir öğretmen. Keşke her öğretmen öyle olsa inşaAllah benim oğlumda sizin çocuğunuz ve tüm çocuklar öyle öğretmenlere denk gelir 
(302 puan) tarafından
Evet e devlet üstünden mi e okulda üstünden mi ne kura ile secilecekmis müdür bey öyle dedi nette de öyle yazıyor zaten ama yine parayla falan getirebilen olur mu bilmiyorum
0 oy
(953 puan) tarafından
Belli oldu canım bugün 16.30da kura sonuclari açıldı .biz şubelere öğretmenlerintanimladik veliler e devletten gördü .sizin okul idaresi yarın sabah öğretmenleri tanimlayinca sistemde görürsünüz e devlette e kayıt yazın orada şube ve öğretmeni göreceksiniz 
(302 puan) tarafından
Dediğiniz gibi baktım gordum belli olmuş çok teşekkür ederim
(953 puan) tarafından
Rica ederim .hayırlısı olsun güzel geçsin eğitim öğretim yiliniz
(6,360 puan) tarafından
Merhaba  
Benim kızımın 4 yaş gurubu olduğu için mi görünmüyor acaba sistem kaydı çıkmadı biz kayıt yaptırdık birde bu yıl oryantasyon yokmuş galiba okuldan arayan soran olmadı daha ama kayıtta olmayabilir demişlerdi
(953 puan) tarafından
Anasınıfı bu kuraya dahil değil 5 yaşlarında kurası belli olmadı henüz .onu okul idaresi kendisi yapıyor sınıf belirleme işini .sadece birinci sınıfların kurasıni bakanlık yaptı .muhtemelen gelecek hafta ayın 5ine kadar belli olur .oryantasyonu okul kendine göre ayarlayabilir veya hiç yapmayabilir
(930 puan) tarafından
Bizimki daha tanımlanmamış şimdi baktim
0 oy
(3,637 puan) tarafından
Bana Eylül’ün başında gelin belli olacak dediler

geçen hafta gittim belli olmuş, şubeyi öğrendim ama öğretmen henüz belli değil dedi
0 oy
(931 puan) tarafından
Allah'a şükür o telefonlar boşa var zaten bugün bilgi almak icn kaç kere aradım acaba olmadı yaa sözde arayıp bilgi vereceklerdi 
(302 puan) tarafından
Az önce bir arkadaşımız yazdı e devlette e kayit yazınca çıkıyor bende baktım çıkmış
(931 puan) tarafından
Bende bakım bı saol canm
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Bu akşam okul müdürü liste attı kura sonucu 1.siniflar diye  
(1,567 puan) tarafından
Öğretmenlere listeler verilir sizlerle iletişime geçerler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 390 göst.
6 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
12 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 28 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pembeoje (427 puan) tarafından soruldu

403,933 soru

12,100,392 cevap

36,413 kullanıcı

...