0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (5,297 puan) tarafından

https://ty.gl/y4ufrpfr5h5a6 sizce nasil kizlar 

14 Cevaplar

+2 oy
(6,315 puan) tarafından
Bana karışık geldi ya teklilerde ofis işi gibi fiyat iyi
-Reklam-
0 oy
(10,951 puan) tarafından
baya şık bir model 
(5,297 puan) tarafından
Benimde cok hoşuma gitti
0 oy
tarafından
Deri gibi mi cocuklarla kullanışlı olur mu ki ?
(5,297 puan) tarafından
Bilmiyorum ki :) masalla hicbir koltuk kullanisli olmuyor :)
tarafından
Cansu kankam bunlar nubuk kumaş der görünümlü ama değil baya kullanışlı leke tutmuyor sıvı geçirmesi çok az oluyor benim koltuk kumaşlarımda böyle annem mobilya fabrikasında finans muhasebe müdürü olduğu için oradakiler özenle seçmişti :D.ama açık renk yerine daha koyu tercih edebilirsin çocukla bilmiyorum nasıl okur açık kumaş ben beğendim ulaş büyüsün ben de alacağım açık renk ya şimdi gri mecbur :D
(12,045 puan) tarafından
Deri degil kiz nubuk bu ama guzel arastir ablaminkide nubuk bi yerini silsen iz kaliyo butun koltugu silmen grekiyo. Bude bu acim renk :)
tarafından
düzenlendi
Yok canım ben neler siliyorum neler bir bilsen :D ben araştırmadım fabrıkadakiler yaptı böyle böyle demişler  :) açık renk olması sıkıntı olabilir ama dediğim gibi
Düzeltme :
İnternette de ustalar ne dediyse öyle yazıyor zaten leke tutmaz su tutmaz vs vs şimdi baktım da :) ama marka marka kumaş kalite farkı üretim farkı da değişebilir benim ki rapsodi kedim de vardı ne kumaş çizildi bozuldu ne dikiş attı ne leke kaldı ulaş kaç kez kustu bir kere bile kokmadı mesela bilemiyorum ama zaten mağazaya gidip görecekmiş kendisi daha iyi karar verebilir :)
0 oy
(2,509 puan) tarafından
Güzel ancak Trendyol gibi yerlerden alma çok uğraştırırlar ben bi dolap aldım sürekli yanlış parça geldi en son sinirlendim yollamayı parça filan dedik
(5,297 puan) tarafından
Esim bak hosuna giden mobilyayi gezer buluruz dedi netten guvenip alamam ben
(2,509 puan) tarafından
Elrümde de var buna benzer ayakları biraz dışarıda gelip geçerken çok vuruyorlar :) gezerek almak daha iyi dediğiniz gibi. Model hoş duruyor
0 oy
(6,632 puan) tarafından
Güzel görünüyor ama bakarak görerek almak daha mantıklı bence
(5,297 puan) tarafından
Hosuna giden modele bak gezer buluruz dedi esim netten alamam guvenipte zaten :) ama çok beğendim :)
0 oy
(764 puan) tarafından
Bu çok hantal ve kir tutacak bir model bız gecen ay anneme Doğtaş mobılyadan almıştık çok şıktı
(5,297 puan) tarafından
Yaaa benimdr cok hhosuma gitti
0 oy
(123 puan) tarafından
Bazı detaylar karışık sanki başka model var mı
(5,297 puan) tarafından
Begendigim bu oldu sadece
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Çok güzel şık 
(5,297 puan) tarafından
Dimj bende cok sevdim
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Çok kaba hantal duruyor canım kusuruma bakma, ben biraz sade spor daha kullanışlı geliyor
(5,297 puan) tarafından
Olabilir canim benim hosuma gitti
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Beğenmedim ve 46 bin miii yuhh ama ne kadar pahalilasmis koltuklar :)
0 oy
(600 puan) tarafından
Ay çok hoş valla ben çok begendim
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Bizzat gidip gördüm bacım. Hiç güzel değil
0 oy
(683 puan) tarafından
Modeli güzel ama kumaşı kullnışsız. Aynı bu kumaştan klasik bi grup beğenmiştim  bende evleneceğim zaman, karar vermeden önce baya inceledim  tırnak darbesi bile kumaşı çiziyor , yarın öbür gün üstünde oturup kalkılacak çoluk çocuk berbat olur silmeye de gelmez bozulur. Nubuk kumaş diyorlar sanırım buna aman uzak durun
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Çok çok çok güzel bi takım 

Bayıldım harika

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 148 göst.
3 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karcicegi (1,341 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
10 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bir deniz annesi (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde clk38 (1,423 puan) tarafından soruldu

403,578 soru

12,090,949 cevap

36,383 kullanıcı

...