0 oy
194 göst.
Aile kategorisinde (12,361 puan) tarafından

Ben kisliklari hazirladim bu seneki yaz tatilininde sonuna geldim yarin eve donuyoruz okul basliyo artik.

image

image

image

image

Birsuru bisiler yaptik insallah agiz tadiyla yemek nasip olur :)) siz napiyosunuz

13 Cevaplar

0 oy
(7,480 puan) tarafından
Ne güzel canım ellerinize sağlık Rabbım ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah 
-Reklam-
0 oy
(536 puan) tarafından
Ohh miss ellerinize sağlık afiyetle yiyin inşallah kızımı uyuttum şimdi kocamla kahve içeceğiz anca :)
0 oy
(6,799 puan) tarafından
Ders çalışıyordum ki kızçe rahat vermedi uyutup devam edicem afiyetle yiyin 
0 oy
tarafından
Ayyy ne güzel...

Eşimle nescafe içiyoruz mutfakta yarın kızımın doğum günü. 1 sene öncesini yad ediyoruz :)
0 oy
(1,042 puan) tarafından
Maşallah canım darısı bana olsun :)) yarısı bıttı yarısı kaldı inşallah bır aya tamam :) 

Ne yesem dıye düşünüyorum hıc ıstahım yoktu bütün gün şuan acıldı mübarek gece gece günaha sokacak benı :) 
0 oy
(14,756 puan) tarafından
tarhana cok guzel duruyor canim Allah agiz tadiyla icmeyi nasip etsin 

kizim uyudu oglum uyanacak damlalarini verecem bende yatacam insAllah uyursa geri 
0 oy
tarafından
12 de yola çıkacaz yolluk yapıyorum 
0 oy
(2,617 puan) tarafından

Afiyetlee yiyin <3

0 oy
tarafından
Sağlıkla afiyetle ye cnm
0 oy
(3,820 puan) tarafından
MaşaAllah canım elinıze sağlık.. Bende 10 gibi kaynanam lardan geldık namaz kıldım oğlum uyudu kızım yanımda oturuyo bugün yorucu gectı misafırler vardı havada sıcaktı derken eve zor attım kendimi
0 oy
(1,604 puan) tarafından
Sindim  bi köşeye benim payıma da hep kahır düşmüş diyerek geçmişımi sorguluyorum 
0 oy
(876 puan) tarafından
Maşallah canım ellerine sağlık bereketli olsun afiyetle yiyin inşallah. Benim de konserve bitti patlıcan biraz daha atacam bizim tarhana değişik oluyor kaynanam yapacak onu kışa doğru. Fasulye flan çok oldu yapalı zaten. Sıra temizliğe geliyor kalbim sıkışıyor düşündükçe :) 

Oğluşu uyuttum mutfağı topladım yatağa geçtim eşim 12 buçukta gelecek işten bekleyecek gibi değilim yaticam birazdan :) 
0 oy
(206 puan) tarafından

Burda kışlık yapanları gördükçe heyecanlanıp yapasım geliyor sonra bakıyorum bebem durmaz , sessizce oturuyorum. Afiyetle yemek nasip olsun. Gemiye de koy eşine yolla :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Merve1112 (11,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 200 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde orbanesara (2,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,312 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 398 göst.