0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından
5 yıldır evliyim 26 yaşındayım eşim iki yaş büyük benden dört yaşında oğlumuz var ikinciye hamile kalamıyorum geçen sene boş gebelik geçirdim 

Bütün sıkıntımız bu zannederken 8 ay önce eşimin babasının 56 yaşında son evre mide kanseri olduğunu öğrendik kemoterapi alıyor fakat işe yaramıyor doktor bitti tamamen demiyo ama sonuçlar iyi değil maalesef 

Eşim iki kardeş ablası var evli 

Babama bişey olursa annem 50 yaşında o ne olacak diyor sürekli bende bizimle yaşasın diyorum kayınvalidem köyde yaşıyor 

Anlaşamazsaniz ben ikinizin arasında kalırsam ne olur ben artık kötü gün yaşamak istemiyorum diyor kaynanam asla kötü biri değil bana karşı sevmediğim özelliği tabiki var lafı sözü sever çok konuşur ben aramıza ta İlk günden huyunu bildiğim için sınır koydum hiç bir zaman kötü olmadık tabi bu karşılıklı oldu ben ona yada o bana kötü bişey yapsa böyle iyi olmazdık 

Gel gelelim önümüzdeki zamana Rabbim bütün hastalara şifa versin babam çok iyi bir insan eşime bana birşey olursa karını onun ailesini başının üstünde taşı onlardan kötü bişey duymadım der kendi babamı kayinpederim öz kardeşi gibi sever babam da aynı şekilde Allah kimseye kötü gün yaşatmasın demek istiyorum ama biz bize ne olacağını bilmiyoruz babam iyi bir insan seviyorum kendisini sürekli yan yanayız bu aralar artık bitti ben kurtulamam psikolojisine girdi 3 ay önce kardeşi de kolon kanserinden vefat etti kötü günler yaşadı 

İçim daha çok genciz aynı evde annemle olur mu diyo sonra biz ne olacağız bizden başka kimsesi de yok zaten diyorum hiçbir zaman rabbim den kötü insan olmayım diye dua ediyorum bilmiyorum ne olacak Allah babama uzun ömür versin şifa versin annem içinde zor olacak bi anda tüm düzeni bozulacak gelin evine gelecek diyorum ya düşünmek istemiyorum ama bu son bizi bekliyo Rabbim büyüktür nasipte ne varsa  onu yaşayacağız 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,307 puan) tarafından
Aynı binadan ev kiralanabilir , kayınvalideniz de oldukça gençmiş 
(272 puan) tarafından
Zaman gösterecek ne olacağını artık evet genç
-Reklam-
+1 oy
(5,841 puan) tarafından
İçinde olacağınızın bile belli olmadığı gelecek için bugünü kendinize zehir etmeye ne gerek var hasta olan değil vadesi dolan ölmüş derler bizim burda Allah gecinden versin belkide babanızdan önce kaynanana yada size bişey olacak bunu kim bilebilir siz bu kadar takınca sadece gününüz gidiyor 
(272 puan) tarafından
Eşim takıyor bunları dün dedim artık Yeter bunları konuşmak düşünmek istemiyorum diye biz Kendi başımıza ne geleceğini bilmiyoruz bunun ben farkındayım ama eşim yok ona da bişey diyemiyorum evin tek oğlu olduğu için bütün hastanedir köy işleridir ona kaldı bunaldı yoruldu işe de gidiyor tabi herşey üst üste
0 oy
(519 puan) tarafından
Eşini dinle canim eğer isterse kendi sen de razı olursun. Yada kayinvaliden muhtaç duruma düşerse o zaman yardımcı olursun sen de kalır. Bazı şeyleri zorlamamak lazım. Sen yine eşine destek ol annesine destek ol ayrı evlerde de kalarak yapabilirsin bunu.
(272 puan) tarafından
Annem köyde tek kalamaz etrafında ev yok korkar
0 oy
(387 puan) tarafından
Annemi mide kanserinden kaybettik 3 evreydi,bu mide kanserinden genelde nede yapılsa kısa sürede vefat ediyorlar çünkü çok zor annem 35 kiloya düştü çok zordu rabbim herkese şifa versin yazını okuyunca ağladım çektikleri acılar geldi gözüme ve şimdi babam birini buldu evleniyor neye yanalım neye üzülelim bittik daha biz
(272 puan) tarafından
Başın sağolsun canım acını hatırlatmak istemezdim
(387 puan) tarafından
Allah razı olsun zaten hep içimizde
(636 puan) tarafından
Canım basın sağolsun ama babana kızma sebebın nedir? Tek kalmak bırcok yaslı ıcın zor bır durum evde bır nefes olsun arkadaş olsun ıstemelerı bana normal gelıyor  , babam veyahut annem bu durumda olsa karısmam destek olurım kararına
(387 puan) tarafından
Kızdığım şey elinde imkanı vardı annem ne istese bağırıp çağırıp yapmazdı ama şimdi daha kadın gelmeden o neyi nasıl isterse öyle alıyor ne dese hemen yerine getiriyor kanser bi kadına hangi eş sen artık işe yaramıyorsun ben evleneceğim der ki ama işte babamdır , karşı değilim kadın iyi biri ama babam o kadın için yarın bi gün evdeki abime de sataşabilir , kadın beni aradı benim işim vardı açmadım hemen babama demiş babam bana bi bağırdı ne cevap vermiyorsun sen be bende ona bağırdım müsait olsam açardım zaten yani sorun babam
(636 puan) tarafından
Bu durumda babam annemın olduğu gün benım ıcin ölmüş olurdu canım net yani arayıp bana bagıracak elın kadını için heee? Çok beklersiniz daha saygıyı sevgıyı torunu vs rüyasında görürdü
Abıne gelınce çocuk degıl kendını savunur en kötü çarpar kapıyı çıkar dert ettiğine değmez
Hayatından çıkar babanı mutlu olsın herkes yerınde en temizi kafanı takma
(387 puan) tarafından
Hele beni aramış gel gidelim birlikte dedim ben gelmiyorum, zaten canım burnumda hergün iğneler vuruluyorum,kanamalarım oluyor.anneme çok Zulüm etti herkes sanıyor unuttuk ama yok arıyor ağzına geleni sayıyor kardeşlerim için ben de istiyorum kavga dövüş olmasın,ağğ ağğ daha kadının kırkı çıkmadan kendine eş bulmuştu savaştık küstük vazgeçti çok üzülüyorum annesizlik çok zor derdim bende kalıyor artık
(322 puan) tarafından
Ahhh canım benim içim acıdı Rabbim yattığı yeri Cennet bahçelerine çevirsin inşallah Seni üzmek istemem ama babanda aynı şeyden sinansa yandım yandima diner daha Kendi defteri kapanmadı bizim burada bir tanıdık karısı vefat etti 20 gün bile olmadan evlendi damatlık giydi birde
(387 puan) tarafından
Ablama kardeşlerime hep diyor şeytansınız şerefsizsiniz,annemin tek istediği bizim okumamızdı bulaşık bilmezdik yıkamayı siz gidin kitap okuyun derdi bi ablam yurt dışında nöropsikolog,abim beden eğitimci,diğer ablam din kültürü öğretmeni,kardeşim tıp okuyo,en küçüğümüzde mühendislik bu çocuklar nesi ******** hepsi altın gibi evlat annem herşeyi çekip kanser oldu vefat etti işte bizi öyle yetiştirmiş ki babama destek oluyoruz saygı duyuyoruz sanki hayatta olsa kızar gibi
0 oy
(1,937 puan) tarafından
Canım ben evlendiğimde kayinvababamın hiçbir rahatsızlığı yoktu 2 ay içinde ne olduğunu anlamadık sonra vefat etti, benim eşiminde annesi tek kalıyor, ben yalan söylemeyecem yapamam aynı evin içinde, senin eşin bence mantıklı olanı diyor, şimdi sen teklif ısrar edersin gelir kalır, yarın öbür gün sorunlar yaşarsınız bu defa git dersen daha kötü olur, kalabiliyorsa yanlız kalsın veya yakından ev tütün, bize kışın gelir mesela ben onda bile eşimle ciddi tartışma boyutuna gelirim
(272 puan) tarafından
Köyde tek kalamaz etrafında ev yok korkar bilmiyorum ne olacak
(1,937 puan) tarafından
Allah ayarlasın canım ne diyeyim senin düşüncen güzel ama bir iki günlük değil, düzen illaki değişecek bilmiyorum benimkinden yola çıkıyorum herhalde Allah ele ayağa düşürmesin ama zor yanı
(272 puan) tarafından
Öyle canım zamana bıraktım Allah yolumuzu şaşırtmasın
0 oy
(2,195 puan) tarafından
 ne kadar güzel kalbin var güzel düşünüyorsun allah gönlüne kalbine göre versi gecmuş olsun allah şifa versin
(272 puan) tarafından
Bütün hastalara şifa versin inşallah rabbim zamana bıraktım yolumuzu şaşırtmasın Allah ne diyim ki bizde yaslanicaz
0 oy
(5,156 puan) tarafından
Belki evlenir bile .belli mi olur
(272 puan) tarafından
Yok daha neler
0 oy
(13,401 puan) tarafından
Köydeki evi satıp yakınlarınızdan bir ev almak en mantıklısı iki tarafın huzuru için Allah kayınpederinizin de yardımcısı olsun ev üstüne ev olmaz canım 
(272 puan) tarafından
Köyü satmayız bütün anılar orda annem ne der bilmiyorum nasip
0 oy
(709 puan) tarafından

Benim babamda iki sene once kanserden vefat etti Allah sifa versin ama kayinvalideniz daha tek basina kendine bakabilir bence herhangi bir rahatsızlığı yok ise annem simdi kucuk kardesimle koyde kaliyor o evlense dahi istemez bizim yanimizda kalsin ona 1 senedir diyorum gel merkezden ev kiralayalim diye köyümde köyum diyor :) yani demem o ki kayinvalideniz bence bir sure daha kendine bakabilir evi de vardir hem koy hayati daha iyi kafasini kolay dagitabilir bahceyle falan ugrasir

(272 puan) tarafından
Annem sağlıklı şükür evin etrafında ev yok olanlarda da pek kimse yaşamıyo bizimle mi kalmak ister ya da istemez bilemiyorum yalnız da korkar gündüz neyse gece zor olur
0 oy
(80 puan) tarafından
Allah yardım etsin inşallah 
(272 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(313 puan) tarafından
Aynı binada yada oraya yakın 1+1 ev tutabilir siniz ev üstüne ev olmaz canım iki gün sonra sen ondan o senden rahatsız olur sende oda alışkın rahat yaşamaya yapamazsın uzaktaki her zaman iyidir sen uzaktayken iyiydin o uzaktayken iyiyki ama aynı çatı altında kaç gün iyi kalacaksınız 
(272 puan) tarafından
Bu düşüncedeyim biz aynı evde kaldık ama ben misafirdim o ev sahibiydi o zaman nasıl olur bilmiyorum Allah'ın gücüne gitmesin asla kötü düşünmek kötü olmak istemiyorum ama aynı evde olamaz düşüncesindeyim eşim gel derse ben gelme diyemem
(313 puan) tarafından
Bu konuda ikiniz de hemfikir olmalı siniz sonuçta bunca zaman ayrı olmuşsunuz zaten eşin demiş bu saatten sonra aranızda kalmak istemiyorum diye böyle bir teklif sun eşine anlayacaktir seni
(272 puan) tarafından
Bakalım neler olacak Allah babama şifa versin inşallah
(313 puan) tarafından
Tabikide öncelik o inşallah sağ salim kurtulur
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Canım kayınvaliden çok genç. Niye kendi yapamasın ki
(272 puan) tarafından
Köyde korkar diye düşünüyorum yoksa şükür ann sağlıklı bı sorunu yok o gün gelmesin ama gelirse annem ne ister bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 730 göst.
12 Aralık 2021 Aile kategorisinde Gonulyarasiii00 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 517 göst.
21 Mart 2020 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 987 göst.
1 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 545 göst.
30 Aralık 2018 Diğer kategorisinde Ltfycr (31 puan) tarafından soruldu

401,535 soru

12,018,699 cevap

36,223 kullanıcı

...