0 oy
609 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (34 puan) tarafından
Kızlar eşim çok zayıf benden çok yiyor ama kilo almıyor bir türlü nasıl kilo aldıra bilirim kendide rahatsız bu durumdan kaynanamda sürekli laf sokup duruyor banda eşimede eşiminde buna canı sıkılıyor tabi geçen kan tahlili fln verdi hiçbir sorunu yok çok şükür ama Akdeniz anemi taşıyıcısı bu kilo almasına engel mi acaba neler kilo aldırır ne vermem gerekiyor 

11 Cevaplar

+1 oy
(1,460 puan) tarafından
Canım Akdeniz anemisinden dolayı olabilir yengem 12 kardeş 10 kardeste de var hepsi tığ gibi zayıf hiç biri kilo alamiyor 

Kaynanan bekarken aldirsaymiş kiloyu kolaysa 
(34 puan) tarafından
Eltimde aynısını dedi biliyor musunuz kendi 20 senede aldıramamış sen 1 yılda nasıl aldıracaksın dedi
-Reklam-
0 oy
(2,263 puan) tarafından
aynı benim eşim de yiyor yiyor kilo almıyor,bende burada bekleyim
(2,263 puan) tarafından
benimki de yiyor ya ama kilo almıyor daha yeni bir ekmek dolma makarna yoğurt yedi üstüne baklava kola bu saatte :)) bende diyetteyim işkence gibi oldu bana
(1,460 puan) tarafından
Ben diyete giremiyorum öyle iştahlı yiyor ki geceleri bende yiyorum
Gündüz 2 çocukla yiyemiyorum aç aç geziyorum ayakta yiyorum
Gece mecbur çocuklar uykudayken yiyoruz :D
(2,263 puan) tarafından
valla ben dikkat etmesem kilolar alır başını giderr:)) gün içinde tek öğün ile besleniyorum bende kızımın uyku saatini denk getirtiyorum, gece yenilen yemek daha çok kilo yapar
(1,460 puan) tarafından
Aynen öyle şuan 55 kiloyum 5 kilo fazlam var
Minyon olduğum için kilo hemen belli oluyor ama ne yapayım çocuk yurudugunde arkasına koşar eritirim diye kendimi avutuyorum :D
(2,263 puan) tarafından
bende de o sorun var ya :(( benim bir buçuk kilo gibi fazlam var benimde hedefim 50
0 oy
tarafından
Zayıflıktan ötürü sağlık sorunu yaşamıyorsa öyle kalsın bence ne güzel zayıf olmak. Ama ılla almak isterse gece uyumadan cici bebe süt içsin kılo aldırır
(34 puan) tarafından
Yok çok şükür zayıflıktan ötürü bi sağlık sorunu yok
0 oy
tarafından
Keşke bende öyle olsam sağlıklı olsam ama zayıf ta olsam benim kayinim da öyle çok zayıf eşimde oyleydi evlendik eşim kilo aldı hani derler ya bazılarına evlilik yarıyor diye kayinim ise herseyi denedi ama kilo alamadi sadece kafa var vücudu çok zayıf 
0 oy
tarafından
Birebir aynı sorunları yaşıyoruz eşimde Akdeniz anemisi ve aşırı zayıf deliriyorum herşeyi çok şükür iyi güzel ama almıyor gzuekde yer çeşit çeşit yemeği kahvaltısı işe giderken ayrıca ekmek sandviç yapıyorum yok yani 
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Benimkide cok yer kilo almaz bende öyleyim yiyorum ama alamıyorum
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Doktora gittimi kilo alamıyorum vs dedimi
(34 puan) tarafından
Dedim ama gitmiyor doktora
0 oy
(1,426 puan) tarafından
Troid değerleri nasıl canım ondan dolayı da alamıyor olabilir
0 oy
(310 puan) tarafından
Benim eşim de 3 kardeş 3 üde zayıf 3 üde Akdeniz anemisi taşıyıcısı gece 3 de bile abur cumur yer bir gram almaz oğlum da aynı şekilde Akdeniz anemisi taşıyıcısı çok şükür ki hastası değil rabbime bin şükür oda yemesi çok yok zaten ama zayıf 20 aylık 
0 oy
tarafından

Bebe bisküvisi+ muz + yulaf + yer fıstığı + süt Blenderdan bizt bizt akşam yatmadan önce içince miss gibi aldırıyor :D 

(34 puan) tarafından
Denicem teşekkür ederim
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Bende babamın talasemi taşıyıcısiyim onunla alakası yok olsa ben 83 kilo olmazdım. Eşine gelince canım bünyesi öyledir benim eşimde ayni durumda inan 57 kilo gören adama bakmıyormusun diyor oysa günde üç öğün evde yiyor. Hepsi farklı yemekler ama kilo almıyor asla.

İlgili bir soru bulunamadı

408,354 soru

12,268,327 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...