0 oy
320 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,281 puan) tarafından
Haftalardır halsizlik , yorgunluk var ve bacaklarım çok ağrıyor. Yagmur zamanların da özellikle ama birkaç gündür sol kolum ağrıyor. Bugün netten baktım nöroloji bölümüne gidilmesi gerekiyor yaziyordu . Randevu aldım yarına fakat arkadaşım sol kol kalple alakali yani kriz belirtisi vs dedi ve kardiyoloji ye gitmen lazım dedi . Ben hangi bölüme gitmeliyim ve bu sorunu yaşayanınız var mı ?

6 Cevaplar

0 oy
(14,164 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Korkutmak istemem ama kalp krizi olmasın o 
(2,281 puan) tarafından
Ya ahahahahaaa kanka kriz geçiriyorum suan ahahahah
(14,164 puan) tarafından
Ahahhahahahahhahahahhaha pamuğu aldım geliyoruumm pamuğu aldım geliyoruumm şarkı gibi oku bunu ahahabhha
(2,281 puan) tarafından
Ahahahahahahahahaha kooosssssss sabah ezanina yetis veee saçlarımdan tut önce beni yerlerde  sürukle  . Canım acısın bosver benim icin bu bir zevvvvkkkkk  ahahahahahahahhaha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce kalbe görün bence dediği gibi sol kol kalple ilişikli diye biliyorum 
(2,281 puan) tarafından
Öyle mi dersin . O zaman gitmeyeyim kardiyoloji ye randevu alıyım . Teşekkür ederim canım .
tarafından
Ben bi kaç kere kalp için gittiğimde ilk sorduğu hep sol kolda uyuşma ağrı vs tabi bunlar tamamen kalple ilgili denemez boyunda olabilir ama önce kalbe git bence gerekirse sonra diğerine gidersin
(2,281 puan) tarafından
İnsallahh kalp degildir o zaman . Cok sağol kuzum
tarafından
İnşallah değildir canım için rahat eder
(2,281 puan) tarafından
İnsallah kuzum ❤️
0 oy
(357 puan) tarafından
Kol ağrıları her zaman kalp ile ilgili olmuyor olabilir boyun duzlesmesi ya da üstüne yattiginiz zaman ve ya çok fazla kullandiginiz zaman ağrı olabilir ama tsbiki doktora gorunun 
(2,281 puan) tarafından
Fıtık da olabilir demi ?  Gidicem canım mutlaka
(357 puan) tarafından
Kesinlikle olabilir benim arkadaşımda başına geldi kalpten korktu ama şükür fıtık çıktı iyileşti şimdi Rabbım şifa versin
(2,281 puan) tarafından
Biryere sirtimi dayamadan oturayim yada telefona biraz fazla bakiyim  , ensemin alt tarafinda bir kemik var tam orta da o boyle kopuyor  bunlar fıtık belirtisi olabilir mi peki
(357 puan) tarafından
Evet olabilir büyük ihtimalle de kola vuruyor ağrınız
(2,281 puan) tarafından
Haklisin cok teşekkür ederim
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Yıllarca kardiyoloji bölümüne giden biri olarak söylüyorum her gittiğim doktor,sol kolun kalple alakası yok dedi,
(2,281 puan) tarafından
Aaa ilk defa duydum ama kalbe giden damarlar orda bulunmuyormuymuş . Kriz sırasın da sol kola uyuşma agri girermis falan hep böyle duymuştum . Sana da sifa versin rabbim canim
(2,855 puan) tarafından
Bende öyle biliyordum ama doktorlar her uyuşma kriz felan değil dedi, alakası yok dediler
(2,281 puan) tarafından
Anladım canım cok sağol.
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Beyin ve sinir cerrahisine git canim
(2,281 puan) tarafından
Nöroloji yani demi canim
(2,546 puan) tarafından
Yok canım farklı bölüm ikisi
0 oy
(4,535 puan) tarafından
Bende de oluyordu sonra şiddetli kalp ağrısı ve kolda uyuşma oldu peşine yüzümde geçici felç oldu. Doktora gittim kalp krizi sandım stresten kaynaklı dedi. Ne zaman çok zor bi döneme girsem sol kolum ağrır peşine kalbim
(2,281 puan) tarafından
Yaa cok gecmis olsun canim benim . Hangi bolume gittin peki
(4,535 puan) tarafından
Kardiyoloji gitmiştim ben kalbimle alakalı her şeye bakıldı temiz çıktı psikolojik destek alman lazım demişti :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 81 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket0606 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
2 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (981 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Toprakeva (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
9 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elaaa PM (14 puan) tarafından soruldu

410,138 soru

12,332,041 cevap

39,249 kullanıcı

Kategoriler

...