0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İkinci günüm bitiyor sık sık ateşim çıkıp iniyor 39 larda kemiklerime kadar üşüyorum boğazım öyle iltihaplı ki konuşamıyorum bile iki gündür yemek de yemiyorum yediğimde kusuyorum çünkü aç karna sadece ilaç içiyorum tavuk kaynattım çorba yaparım diye aşırı midem bulandı kokusundan kapağını da açmadım doktor dün ilaç vermişti o yüzden tekrar acile gitmedim öneriniz var mı ölüm gibi bir şey ama kimse ölmüyor

7 Cevaplar

0 oy
(3,747 puan) tarafından
Bir kez oldum, Rabbim bir daha yaşatmasın. Bir günde 3 kez Dr a gittim. Majeziğin gargarası var onu yapın 1.5 saat bir ben onunla iyileştim anında yumuşatıyor boğazı 
tarafından
Bana kalsa bende gıdecem de kızım var kendim zor hareket edıyom onla gidemedim birde bu bulaşıcı mı
(3,747 puan) tarafından
Benim de kızım vardı ama ona geçmedi. Yutulan bir ilaç olmadığı için Dr a sormaya gerek yok. Eşiniz eczaneden alsın yoksa geçmez
-Reklam-
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım,ben de geçtiğimiz haftalarda çok hasta oldum kemiklerim kırılmış gibiydim, penisilin iğne yaptılar bitane hastanede kemik ağrılarıma çok iyi geldi, antibiyotik vs kullandım sonrasında boğaz ağrım bir hafta sürdü ama çok kötüydü 
tarafından
Ben normal ağrı kesici vurdum oda geçici etkisi oldu ben yarın acile gidiyim o zaman
(3,135 puan) tarafından
Bu iğne çok iyi geldi,çok aşırı yakıcı can acıtan bir iğne ama ,çok etkli
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Herkese aynı şeyi söylüyorum ama :D derhal D vit takviyesi. Propolis desteği. Bool su. Bir de şunu yapabilirsin. Bir termosa kaynar su doldur içine limon sık. Çay içer gibi yudum yudum iç. İnanılmaz bir mukolitik
(5,471 puan) tarafından
Bir de mutlaka probiyotik takviyesi
tarafından
Denemekten zarar gelmez umarım en kısa zamanda grçer
(5,471 puan) tarafından
Önemli olan bağışıklığını yükseltmen. Antibiyotikler bağışıklık sistemi ile ortak çalışır. D vitamini propolis ve probiyotik iyi gelecek güven bana. Çook geçmiş olsun umarım en yakın zamanda geçer.
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(6,380 puan) tarafından
Çok sık oluyorum ve hakikaten berbat bişey ballı limonlu suyu yudum yudum içmek rahatlatıyor biraz 
tarafından
Dünde eşim limonlu suyla ballı süt getirdi içtim sabah sadece sağda vardı iltihap sola da yayılmış hiç sadece su içiyorum
(6,380 puan) tarafından
Canım yemedikçe daha kötü oluyor çocuk varsa dikkat et bulaşmasın
tarafından
Evet var dibimden ayrılmıyor
0 oy
(32 puan) tarafından
Ben de çok sık farenjit olurum kekik çayı çok iyi geliyor 
0 oy
(492 puan) tarafından
hayatimda bi defa olmustum cok kotuydu  bogaz spreyi antibiyotik işe yaramiyordu en son tuzlu suyun icine karbonat attim onu gargara yaptim birazda icime gitti sabha kadrda bisey yiyip icmedim gunduzleride bu gargariyi sık sık yaptim iki günde iyileştim
0 oy
(201 puan) tarafından
Eşim 4 gündür hasta faranjit olmuş acile gitti bı iğne yapmışlar 2 hap yazmışlar iyi geldi ama kendine geldi ilk gün çok kotuydu boğazının açısından konuşamıyordu resmen ateşi 40 a yükseldi iyi şimdi şükür gitmediysen acile git mutlaka 
tarafından
Gittim bu sabah ağrı kesici iğne yapıp gönderdi şimdi yine ateşim çıktı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
6 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (642 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemrenin mamasi (9,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,261 puan) tarafından soruldu

404,047 soru

12,104,054 cevap

36,422 kullanıcı

...