0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (1,898 puan) tarafından
26 aylık kızım, uyumuyor yemiyor konuşmuyor. Bütün gün ben ilgileniyorum . Şu saat oldu hâlâ ayakta 5 dakika olsun dinlenecek vakit bulamıyorum. Kendime vakit ayırıp kendimi dinleyemiyorum. Her şeyim de yalnız olmaktan yoruldum sıkıldım bunaldım. Eşim elinden geldiğince yardım etmeye çalışır ama olmuyor bi türlü. Bu arada doktora da goturucem. Iki dakika oturtmuyor bütün gün ayaktayım. Ayak bileklerim davul gibi oldu artık dolanmaktan. Yemek bile yedirtmiyor doğru dürüst. Normalde çok sabırlı sakin bir insanımdır ama ne psikolojim ne de vücudum kaldırmıyor. Her anlamda çok yoruldum. Beni şöyle kendime getirecek tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden. 

8 Cevaplar

0 oy
(683 puan) tarafından
Allah size kolaylık versin , belliki evladınızın bir derdi var, inşallah kısa zamanda dersini bulup dermanını da bulabilirsiniz
(1,898 puan) tarafından
Çocuk doktoruna götürdüm kan kaka idrar bütün tahlilleri yaptılar muayene ettiler her şey normal dedi. Bir tek balık yağı kullan dedi o da balık yemediği için.
-Reklam-
0 oy
(547 puan) tarafından
Canım Allah yardımcın olsun aynısını yaşadım ama inan ki geçiyor 
(1,898 puan) tarafından
Çocuk doktoruna götürdüm kan kaka idrar bütün tahlilleri yaptılar muayene ettiler her şey normal dedi. Bir tek balık yağı kullan dedi o da balık yemediği için
(1,898 puan) tarafından
Yoruldum canım yoruldum vücut yorgunluğu neyse de psikolojim alt üst oldu artık
0 oy
tarafından
26 aylık beninkide yalnız değilsin desem yeter bence yazmaya bile mecalim yok 
(1,898 puan) tarafından
Çocuk doktoruna götürdüm kan kaka idrar bütün tahlilleri yaptılar muayene ettiler her şey normal dedi. Bir tek balık yağı kullan dedi o da balık yemediği için.
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Bence şimdiki cocuklarda var 

Çünkü aynı dert bende de var sosyal aktivite bakım filan kalmadi
(1,898 puan) tarafından
Bir tanecik çocuğa yetemiyorum. O kadar çok bunaldım ki neyi nerede yanlış yapıyorum diye sürekli soruyorum
(2,609 puan) tarafından
Bence biz annelere de hak verilmesi lazım ne olursa olsun anne olduğumuz kadarda insanız
Yoruluyoruz bunalıyoruz çoğumuz eslerimizden destek görmüyoruz
Bi de şimdiki çocuklar söz dinlemiyor her istedikleri olsun istiyorlar uyku yok dinlenme yok vucut yoruluyor tamam çok güzel bi duygu annelik ama bi o kadarda zorlukları oluyor
Rab'bim evlatlarimiza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, bizde sabır güç kuvvet versin..
(1,898 puan) tarafından
Amin inşallah. Ben de hep derim evlat çok güzel bir şey onun için her şeyi yaparım gözünü kırpmam ama ömür törpüsü demekmiş evlat aynı zamanda
0 oy
tarafından

Ben böyle postlar okuyunca gün içinde oğlumun yaptığı davranışlara kızıyorum bazen diyorum nerede yanlış yapıyorum falan filan diye pişman oluyorum bu şekilde düşünüp tepkili olduğuma demek ki hepimiz aynı yollardan geçiyoruz :D 2 yaş sendromu böyle bir şey galiba arada 8 ay var ama arasında oğlumla demek ki tek değilim diye seviniyorum 4 yaştan sonra geçiyormuş ben kendimi teskin ediyorum 

(1,898 puan) tarafından
Yakın da başka yer de yok gönderebileceğim. Bakalım hele bir 3 yaşına gelsin belki yarim gün de sınıf açalar. Daha 1 yıl var
tarafından
Mecburiyse tabi ama değilse kesinlikle yarım gün olmalı daha  küçükler ben sıkılıyorum birde eziyet ediyor oğlum falan ama mesela o olmayınca da boşluğa düşüyorum diyorum ben napıyordum ya :D seni çok iyi anlıyorum inan ki aynılarını yaşıyorum
(1,898 puan) tarafından
Walla şartlar uygun olursa 3 yaşında kreşe göndereceğim . Ben de kpss ye hazırlanayım diyorum kısmet olursa
tarafından
Ne güzel olur valla senin için Rabbşm hayrından hayır yazsın sizin için :)
(1,898 puan) tarafından
Amin canım cümlemize
0 oy
(288 puan) tarafından
Ah ah benim cocugumda aynı hiç durmaz 
(1,898 puan) tarafından
Ay bu ne gerçekten. Bu çocuklar niye durmuyor yerinde. Ya tamam yaramazlık yapar filan ama bunların ki başka boyut.
(288 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ki acaba sürekli evdeler enerjilerini alamıyorlar ondan mı bilmiyorum
(1,898 puan) tarafından
Biz her gün dışarı çıkıyoruz canım. Bak bugün çıktık mesela iki saat park market gezdik oynadık. Eve geldik küvete su doldurdum 1 satte orda oynadı. 1-2 saat kadar da beraber evde oynadık. Eee daha ne yapayım ben . Anam ağladı resmen.
(288 puan) tarafından
Bende çıkarıyorum canım zorla getiriyorum eve yok gelmek istemiyor parktan parkta da sürekli ayaktayız hiç oturmuyoruz ee bizde insanız tanı sonuçta
0 oy
(6,434 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa başına sürer :) 3 çocuklu bir anayım iki büyük yani büyük dediğim onlarda küçük :D hiç ama hiç oturmazlar :) yapacak bişey yok. 

Günüm yapmayın etmeyin diye yalvarmakla geçiyor :D 
(1,898 puan) tarafından
Kendi oturmasa sorun değil beni de peşinde sürüklüyor sürekli. Topuklarım zonkluyor artık.
0 oy
(562 puan) tarafından
Tam da aynısını yaşıyorum bı tek yemeğini iyi yer. 26 aylık bacaklarımdan ayrılmıyor.herseye itiraz.gunduz uykusu yok. Sürekli oyun istiyor sabahın 7 neden akşama kadar oyun istiyor hucbi iş yaptırmıyor aşırı hareketli. Alıştım artık kafaya taktikca iyice gergin oluyorum bazen gerçekten nefes aldirmiyorlar. Anlıyorum seni. Ama çocuk bu doğası gereği çocukluğunu yapıyor yapacak birsey yok kabullenmekten başka.
(1,898 puan) tarafından
Ah yemek yese keşke. Istahi da yok. Doktora da götürdüm. Kan idrar ve kaka tahlili yaptılar her şey normal çıktı
(562 puan) tarafından
Yemek yiyor ama zayıf kızım gerçekten.kan ısrar kaka normalse saglikliysa kafana takma. İhtiyacı olduğu kadar yiyordur.
(1,898 puan) tarafından
Balık yağı kullanıyoruz sadece. O da balık yemiyor diye önerdi doktor. Balık yağından sonra iyice firlamalasti.
(562 puan) tarafından
Enerji vermiştir belki :)
(1,898 puan) tarafından
Olabilir belki de.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 645 göst.
19 Mart 2022 Aile kategorisinde sarenn (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 533 göst.
10 Mart 2022 Aile kategorisinde Ayazaral (25 puan) tarafından soruldu
0 oy