0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (755 puan) tarafından
Kızlar bildginiz yamulmuş bazı tişörtler mavi den aldıklarım bde. Sag tarafla sol taraf dikim birleşim yerleri biri daha önde biri daha arkada kalıyor. Çamaşır makinamın yapmadıgına eminim. Kurutmadan sonra oldu

15 Cevaplar

+1 oy
(778 puan) tarafından
Bu makine ile alakalı bir durum değil canım , marka ile alâkalı. Aynısı başıma, aynı anda alınmış Pierre Cardin marka T-Shirt'lerin her ikisinde başıma geldi. Bazen defolu ürün satışı yapıyor. Kimi umursamayıp çöpe atıyor kimi geri iade ediyor. Direk gidip talep oluşturun 
(755 puan) tarafından
Bn kurutmadan önce hiç fark etmedim ya ama bunda bariz yamuldu mesela trendyoldan aldıklarım biri düzgün biri yamulmuş. Defolu alsam o kadar yamuklugu fark ederim cnm :)
(778 puan) tarafından
İlk başta belli olmuyor ki zaten yıkana yıkana yanlış dokunan ipler yamulmaya başlar buda defo sayılır
-Reklam-
0 oy
(700 puan) tarafından
Aa bu benim hiç aklıma gelmezdi ya. Mağazadan alıyorum düzgün bi yıkayıp kurutuyorum dediğiniz gibi oluyor ama ben bu u makinanın yapabileceğini düşünmedim hiç, gerçi kurutma makinam yokken de oluyordu benim çamaşır makinası mı yapıyor acaba 
(755 puan) tarafından
Olabilir cnm bnmde kurutmadan oldguna eminim. Çünkü 1 yıldır olmadı yeni kurutma aldım ondan sonra yamuldu. Markası ne çamaşır makinanın
(700 puan) tarafından
Çamaşır makinam Beko . Bu yamulan kıyafetler eski kıyafetler mi yoksa yeni mi aldınız? Ama her kıyafette olmuyor o da ilginç
(755 puan) tarafından
Yeni degil . Eşimin en yeni olan 4 kez yıkanmıştır. Aynen bazıları normal bazıları yamulmuş. Halbuki aynı makina aynı ısı.
0 oy
(357 puan) tarafından
Ben hoover marka kullanıyorum asla yamulma yipratma olmadi ilk defa mı attınız kurutmaya o kiyafetleri
(755 puan) tarafından
Yani bu 3,4 olmuştır attıgım. Hangi programda kurutıyorsunuz kaç saatlik mesela
(357 puan) tarafından
Ben beyazlari beyazda dolap kurulugunda koyularida koyu programinda yine dolap kurulugunda bazen karma yi kullanıyorum
(357 puan) tarafından
2.35 dk benim saati
(755 puan) tarafından
Yani bmde karmaya falan atıyorum. Bazen uzatıyor dakikasını kndisi.
0 oy
(13,419 puan) tarafından
kurutma makinesi yapar mı bilmiyorum ama bazı tişörtler gerçekten yamuluyor, iyi dediğimiz markaların bile
(755 puan) tarafından
Ayh ama bnm direk kurutmadan sonra oldu ya şuan 4 tişört :(  bakalım başka arçelik kullanıcısı var mı byle olan .
0 oy
(425 puan) tarafından
Arçelik benim de kurutma makinem hiç bir kiyafeti ne çekti ne yamulttu. Karma da atıyorum hijyenikte atıyorum hiç bir programda sorun yaşamadım 
(755 puan) tarafından
Bnmki 900 kmx seninki ne canım. Bnde aynı karma hijyenik günlük falan
0 oy
(2,008 puan) tarafından
Eşimin tişörtler düdük gibi kaldı kurutmadan sonra. Önemli kiyafetlerini atmıyorum en azından 
(755 puan) tarafından
Evet boyu çekenlerde var maalesef bak arkadaş ısıyı düşürmek gerekiyor yazmış bde öyle deneyelim
(2,008 puan) tarafından
Bende ısı yazmiyor Beko benim dolap kuruluğu ekstra kuru falan yazıyor
(1,002 puan) tarafından
Isıyı nasıl dusurecezki
(755 puan) tarafından
Bnmkinde dijital ekranda düşük ısı seçenegi var.
0 oy
tarafından
Bu normal yıkandıktan sonra da oluyor ya..
(755 puan) tarafından
Bnm olmuyordu yada bu kadar bariz olmayıp ben fark etmiyordum . Kurutmayıda yeni aldım direk öyle oldu. Hatta uzun bi pantlonum vardı kestirecektim onu kısaltmış o iyi oldu :D
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Hangi ayarda çalıştırıyorsun
(755 puan) tarafından
Hijyenik günlük karma. Tabi saatinde bitirmiyor uzatiyor genelde
0 oy
(11,579 puan) tarafından
Canım maalesef ki bende yaşadım kıyafetler küçüldü pamuklu da çalıştırmak gerekiyormuş ben hep karma kullandım. Eşim Arçelik’te çalışıyor makina öok iyi fakat çalıştığı yerde öyle söylemişler pamuklu ve ayarını bi tık düşürüyorum 
(755 puan) tarafından
Bde öyle deniyim bakalım cnm teşekkür ederim
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Benim arcelik kurutma ama kurutma yokkende marka diye aldigim bazi tisortlerde yamulma oluyor ben ütüden oluyor diye dusundum duzgun utuleyemiyorum diye 
(755 puan) tarafından
Bnm daha önce olmuyordu ya.  Ütüleyememekten degil cnm ya bariz çünkü bi tarafı öne bi tarafı arkaya bakıyor
0 oy
tarafından
Elinizdeki tişörtün fiyatının pahalı olması kurutma yada çamaşır makinesinde yıkanmaya uygun olduğu anlamına gelmeyebiliyo ne yazık ki. Etiketindeki talimatları kontrol etmenizi tavsiye ederim
(755 puan) tarafından
Dogru söylüyorsun
0 oy
(425 puan) tarafından

Benimki de 900 KMX canım bak atıyorum sana 

image

(755 puan) tarafından
Eşimin kotlarda bi sıkıntı yok ama
(1,391 puan) tarafından
Ya bizimde kotlar cekiyor
(1,391 puan) tarafından
Hangi programda kurutuyosunuz kizlar siz siyahlari
(425 puan) tarafından
Benim neden hiç çekme sorunum olmadı acaba:))) karma programı sık sık kullanıyorum. Hijyenik kurutma da aynı şekilde. Hangi programa atarsam atayım sorun yok bende maşallah nazar değecek:))
(1,391 puan) tarafından
Valla ben oteki programlari kullanmaya korkuyorum. Bu ara sadece hassai kullaniyorum
0 oy
(13,379 puan) tarafından
O mavi ile ilgili ya. Yani bende kurutma yok mavinin tüm tişörtleri iki yıkamada mort
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Kuruturken ayarlarına dikkat edin ,naylon içeriklileri pamuk dolap kuruluğu seçerseniz yüksek ısıdan yamulur.

Mesela bende de mavinin  lux touch serisi pamuk saten iceriklilerde birsey olmuyor pamuk dolap kurulugundq ama normal tshirtleri özelikle baskiliysa hassas da kurutuyorum.

Kızımın tüm eşyalarını pamuklu maçına rağmen hijyende kurutuyorum daha yüksek ısı ama %100 pamuklu giydirdigim için yamulmuyor.Arcelik km 900 kullanıyorum.
0 oy
tarafından
Bazı kurutma makinaları yapıyor canım istersen tişörtleri yıkayınca direk askıya as kapı koluna falan asabilirsin hem kırışmazda 
(755 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 143 göst.
29 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busrabusra0 (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
10 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nnnnnn (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,280 cevap

42,259 kullanıcı

Kategoriler

...