0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından
Hanımlar merhaba tuvalet eğitiminde 3. Günümüz 2,5 yaşında oğlum gece ıslatma yada öğle uykusunda kaçırma yok ama gündüz tuvalete gitmek istemiyor.ilk gün tuvalete oturmuştu ama ben çok dillendirdigim için sanırım tuvalete gitmek istemiyor  artik.Cisi geldiginde anne çiş diyor ve bı kenara geçip çişini yapıyor. Tuvalet teklif ettiğimde kabul etmiyor. Bugun Sabah 8 ve  10 da yapti birde Akşam 5 ve 6 da kaçırdı altına. Acaba bu aşamada bırakmak mi lazım . Yada üstüne gitmeden bı iki gün altına mi kacirsa kendi cozum yolu aramaya başlar mi ? 

2 Cevaplar

0 oy
(19,822 puan) tarafından
Ödül kullandım ben. Tuvalette kitap okuduk. Sevdiği oyuncağıyla oynadık muhabbet ettik. Telefondan çizgi film açtım. Derken derken öğrendi. Onyargisi kırıldı. Tutabiliyomuz maşallah bence bırakma. Ve gidelim mi diye sorma da gidelim de kucakla. Oyalayarak götür. Öyle öyle korkusu geçer 
(414 puan) tarafından
Ödül olarak ne vereceğimi bilemedim çünkü şeker cikolata yemiyor .
(414 puan) tarafından
Siz odul  olarak ne kullandınız. Bı sakız cignerdi geçen dilini ısırdı sakız cignemeyide birakti
(19,822 puan) tarafından
Ahshdhd. Sevdiği seveceği ne varsa. Abur cubur olmaz da bı etiket yapistirirsin sen de. Kırtasiye den etiket al. Tuvalete gidince ver istedigi yere yapistirsin
-Reklam-
0 oy
(703 puan) tarafından
Bırakma derim bende 2 gün önce bıraktım hep yaotiktan sonra tuvalete gidelim dedi.gece de altını ıslattı. Bez takallimmi dedim takalım diye çok ısrar etti taktım hiç tuvalete gidelim demedim ustune girmeyince  bugün de ttuttum anne çişimi diye tuvalete gittik yaptı.isterse çıkaracam.En azindan gece ıslatma yok arada yapıyorsa çok normal.
tarafından
Kaç yaşında
(703 puan) tarafından
26 aylik

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 215 göst.
31 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
4 cevap 158 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,118 puan) tarafından soruldu

409,603 soru

12,313,637 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...