0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
tarafından kapalı
iyi geceler arkadaşlar sizden çok özür dileyerek bi soru sormak istiyorum son 1 haftadır çok özür dilerim sürekli gaz çıkarma prblemim var 5 aylik bebeğim var emziryrm geceleri belim acik kalıyor ondanmi oluyor bilmyrm ama çok zor oluyor esimdende çok utanmaya başladım artık engel olamıyorum yediğimede dikkat ediyorum ama Bi türlü geçmedi ne yapabilirim acaba
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(13,568 puan) tarafından
Ayaklarınızı üşütüyor olabilirsiniz sıcak da olsa çorap giyin mutlaka
-Reklam-
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Yahu neden özür diliyorsun gayet insani bir durum. Ayak bileğinden çok gaz toplar insan. Çorap giyin bileği kapatacak şekilde 
0 oy
(563 puan) tarafından
Daha çok erken doğum zamanın ıcın temızlenıyor ıkı üç kat iç camasırı gıy üşütüyor olabılırsın hava yutuyor olabılırsın insanlık halı ya 
0 oy
(3,387 puan) tarafından
Ay korkutmak istemem ama ben 1 hafta boyunca. Kendime engel olmadan gazım geliyordu ama öyle pis koku değil boş hava ama böyle uzunca çıkıyordu sonra hamile olduğumu öğrendim.  Günün falan geçiyor mu?

Yada diğer ihtimal havalar soğudu üstün açıksa ister istemez gaz oluyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,180 göst.
15 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 450 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Qeniyevler_2412 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 357 göst.

408,335 soru

12,267,544 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler