0 oy
951 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (187 puan) tarafından
Kizlar esiniz kamu kurumunda mevkili biri olsa markete bile kombinsiz çıkmam herşeyime dikkat ederim diyen var mi merak ediyorum 

32 Cevaplar

+6 oy
tarafından

Sonradan görme başkalarına bir şey ispat etme çabam olsaydı evet öyle olurdu :D zaten o kadar mevkili bir insanın karısı olsam en fazla ne kadar çirkin  giyinebilirim diyecegım ama görüyoruz da . Normal olan nasıl ise öyle yapardım :)

(2,570 puan) tarafından
Heryere ferace ile gittiğim için sorun olmuyor ama ben açık olsam da dikkat ederim bunun eşle alakası yok kendimi öğle iyi hissettiğim için
tarafından
Normal olan nasılsa öyle yaparım siye belirtmişim zaten
-Reklam-
+3 oy
(838 puan) tarafından

Vallah şahsı cumhurbaşkani olmadığı müddetçe donlan bile çıkarım :D

tarafından
İç sesimmm☺
(838 puan) tarafından
Yani insan ancak cumhurbaşkanligi gibi bir makamı temsil ederse önem.gosrrmeli heryerde
+2 oy
(7,483 puan) tarafından
Mevkisiz de olsa kadınız sonuçta güzel ve şık giyinmek zorundayız kendi adıma konuşuyorum yanlış anlaşılmasın. 
+1 oy
(4,104 puan) tarafından
Babam devlet kurumda mevkili biri yanına her gittiğimde nasıl olmak istiyorsam öyle gittim. Eşim çalıştığı yerde üst yöneticilerde. Yine kendim nasıl olmak istiyorsam öyle gidiyorum. İNSANI MEVKİSİ,KIYAFETİ DEĞİL.KONUŞMA ÜSLUBU VE DAVRANIŞLARI YÜCELTİR. bana göre öyle yani :)
(7,483 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
(2,286 puan) tarafından
O ne be, birileri makam verdi de altını dolduralım demek bu. Eşim de yönetici ama hiçbir zaman kombin aklıma bile gelmedi. Ne rahatsa onu giyerim eşim müdür olsa da olmasa da :)) 
0 oy
(86 puan) tarafından
Valla Esim EGM behci cnm polis lojmanında oturuyoruz  amirin esini bile gördüm Bim market giderken pijama ile gidiyor insan hangi giydiği ile mutlu ise onu yapmalı ben dikkat etmiyorum her halimle barısıgım insanlar ne bu giydigin dese bile kendimle barısıgım gene giyerim
(2,358 puan) tarafından
Eşiniz bekçi mi sizinde
(86 puan) tarafından
Evet sizindemi behci
(2,358 puan) tarafından
Evet cnm
(86 puan) tarafından
Nerde oturuyorsunuz cnm hangi memleket
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Eşim memur ve mevkili o insandan insana göre değişir ben çok kasmam kendimi  kombin nedir yani   etek cember kadar yani bana kasıntı geliyor ve komik buluyorum.kibre gelerek yok memurun eşi kombinli gidsin bakkala inşaat işçisinin ki pijamayla mi gidsin   bu düşünceler gerici bence
(51,341 puan) tarafından
☺️ mevkiye göre kombin iyiydi
(1,784 puan) tarafından
Aha bizde memur esiyiz noluyo başımız göğe mı erdi sanki bu milletde bı tuhaf ha
0 oy
(3,150 puan) tarafından
Her zaman nasıl giyip gidiyorsam öyle olurum sadece eşimin eş ile katılım olan davet olursa o zaman şık giyinmeye çalışırım 
0 oy
(13,057 puan) tarafından
Mevkide kastın ne idareci benimki ben çıkıyorum valla kendim de kamuda çalışıyorum :) 
(51,341 puan) tarafından
sen pijamayla gez nagis ☺️halka karis ☺️
(13,057 puan) tarafından
Öyle yapıyorum valla ikboş her yere süslenemem ben be ahahhsh☺️
(51,341 puan) tarafından
bende rahatıma düşkünüm bide dogumdan sonra asiri terleme sorunu yasiyorum hicbirsey yapasim.gelmiyo evden cikana kadar duş almis gibi oluyorum
0 oy
tarafından
Mevki sahibi kimse o kombin yapsın, ben neden yapıyorum..  
0 oy
(11,377 puan) tarafından
Ay bi alt kata markete inmek için kombin falan yapamam valla tayt tişört giyerim o kadar 
0 oy
(17,946 puan) tarafından
Eşimin rütbesi mı belirliyor benim giyimimi ben öğretmenim öğrencilerle karşılaşıyorum diye bile dikkat ediyorum ama bu kombin yapmak şeklinde değil temiz düzenli olmak şeklinde genelde 
0 oy
(51,341 puan) tarafından
ben bana kalsa her yere ev haliyle giderdim kaldi ki bakkala markete suslenip gidicem ☺️ 
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Mevkiiye göre değil onu önemsemem ama genel olarak eşimin yanında iyi görünmeye çalışırım eşim için. Ha o takmas böyle şeyleri asla ama ben önemserim. Aynı şekilde eşimin de yanımda iyi görünmesini isterim
0 oy
(380 puan) tarafından
Mevkilide olsa mevkisizde olsa herşey yerine göre kalkıp da pazarda şık bir kiyafet giyilmez bnece herkes tuhaf tuhaf bakıyor bence en güzeli herşeyi yerine göre yapmak köyde köylü şehirde şehirli gibi bence
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Tabi ki de olmazdı ve değilde benim rahatlığım önemli 
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Mevkiyi baz almam. Gittiğim yere uygun giyinmeye özen gösteririm.Markete süslenmem ama pijamayla darma dağınık da gitmem bir kombinim yoktur market kombini diye, ama eşofman tshirt şort neyse öyle çıkarım.
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Eşim mevkili biri ama esimin mevkisinden ziyade kendime saygım olduğu için toplum içine markete de gitsem dikkat ederim grand tuvalet giyinirim demiyorum zaten kendim de çalışıyorum o yüzden sosyal hayatın içindeyim dikkat etmek lazım yani
0 oy
(843 puan) tarafından
Giyiminle karşılanır konuşmanla uğurlanırsın diye bi söz var. :) her yerde ne giydiğine dikkat etmek lazım 
0 oy
(3,388 puan) tarafından

Vallahi kocam inşaat işçisi markete dahi gitsem kendime özen gösteririm tuniğimi kumaş pantolonumu ütülerim rimelimi göz kalemini sürerim parfümümü sıkarım bunu insanlar için değil kendimi sevdiğim için yapıyorum eşimin işi ile bir alakası yok yani. Adam inşaatçı diye saç baş dağınık mı gidelim :D 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 192 göst.
8 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,432 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Selcan123 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 159 göst.