0 oy
947 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (187 puan) tarafından
Kizlar esiniz kamu kurumunda mevkili biri olsa markete bile kombinsiz çıkmam herşeyime dikkat ederim diyen var mi merak ediyorum 

32 Cevaplar

0 oy
(991 puan) tarafından
Eşin mevkisi kadını neden ilgilendirsin ki adam çıkmasın pijamayla sonuçta kadın o mevkiide değilse sorun yok :D
-Reklam-
0 oy
(5,154 puan) tarafından
eşimi tanımayan  yok  benide tanirlar  bazen dikkat ederim çünkü  eşimin öğrencileri  çarşıda eşinizi filan gordum diyorlar  
0 oy
(730 puan) tarafından

Ben oldum olsasi bakımlı giyinmeyi severim evde picamalarim bile hep takım üstüme yakisandr  o yüzden birşey diyemiyecm :)

0 oy
(812 puan) tarafından
Eşim kamu kurumunda gençlik merkezinde  müdür bende beden eğitimi ve Spor öğretmeni ve hentbol antrenoruyum .. ama kombin falan hak getire ne rahatsa onu giyerim terlik bile giyiyorum  kimsenin düşüncesinde umrum dışı cano ::))
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Annem emekli ama 20 sene once devlet universitesinde mevkili biriydi. Boyle takintilar yaptigini gormedim. Statuler o kurum icin gecerlidir. Disari da bisey ifade etmez. Dikkat edeceksen kendine saygin icin olmali, tabi ki pijamayla da cikma yani ya da benzeri bi kiyafetle.
0 oy
(1,549 puan) tarafından
Mesela ne tam olarak baskan filansa evet diğer türlüsü de
0 oy
(227 puan) tarafından
Yollamammm onu oyle
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Abim iş adamı aynı zamanda devletle çalışıyor. Kendi çok şık şekilde giyinir hep ama bize asla karışmaz.
0 oy
(3,183 puan) tarafından
Eşinin veya kendi işinlede alakası yok bence insanın kendisine olan saygısıdır o. Herkes bir çeki düzen verir dışarı çıkarken veya öyle olması gerektiğini düşünüyorum ben. Kişi açık olsun kapalı olsun ev haliyle (özellikle pijama) markete gitmek bana uygun gelmiyor.

Yani eşim çok üst veya çok alt mevkide de olsa giyimim değişmezdi sanırım. 
0 oy
(172 puan) tarafından
Kiz benim koca avukat ve bir üni de ders veriyo ama o kadar beni kırıyor ki kendime bir tişört alıp gitmek bile istemiyorum bekarken prenses Diana gibiydim şimdi ki halim cingeneden hallice 
0 oy
(106 puan) tarafından
Ben kendim için özenli ve düzenli giyinrm.. yani markete giderken dahi öyle yataktan kalkmış gibi gitmem. Dikkt ederim mevki ile alakası yok yani kişilik meselesi;))
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Esim degil  ama ben bir kurumdayim. Bazen sık cikiyorum bazen ev halinden biraz ozenlice terlikle falan. 

Ama pandemide alislanlik mi ne olmustu markete giderken bile blazer giyiyordum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 192 göst.
8 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,432 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Selcan123 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy