Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_18b4916e18679a0feedf085442b874e1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kızlar yurt dışına gitcez ailecede şöyle bişey var-Diğer
0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Ailece gitcez eşim tek gitmesine izin vermiyorum bende gelcem diyorum üç çocukla ne yapcam burda ben tek başıma nyse diyoruz ki güzel bir şebeke bulup gidelim diyoruz ve hamileyim 5 aylık eşim diyor ki doğum orda olursa oturum daha çabuk alınıyormuş

6 Cevaplar

0 oy
(3,184 puan) tarafından
Tek gitmesine izin vermemek ne demek, çocuğunuz mu ki o sizin 
(5,164 puan) tarafından
Ciddi misin?? Eşiyle ayrı yaşayacaksa neden evlendi ? Bende bu yüzden gönder miyim bana da diyor eşim biz yoksak gidemezsin diyorum
(2,462 puan) tarafından
Şu boşvermişlik kafasından istiyorummmm @İNDİGO ☺️☺️☺️☺️
(137 puan) tarafından
Sanki adam arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istiyor ve kadın buna izin vermiyor saçmalamayın kimse olsa bir düşünür izin vermez
(3,184 puan) tarafından
Yurt dışına gidicez yazmış, yurt dışına yerleşicez değil. Yerleşme olayı için maalesef eşinin önden gidip düzen kurması her türlü gerekiyor ki. Bir anda maaile gidip yerleşmek çok zor. Ben gezmeye diye düşündüm açıkçası detay belirtilmemiş diye.
(5,164 puan) tarafından
Bir erkek düzen kurup sizi alacam diyorsa o hikaye yalan çevremde çok var bu bahaneyle gidip yıllardır orada tek yaşıyorlar. Oturma izni için ailesinin de yanında olması lazım diger türlü zor alınıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim yurt disina gitdigin icinmi endiselisin.orda yalniz olucam falan diye..ben 1 yillik evliyim..ve evlendigimizden beri yurt disina yerlestik..ilk ay zor oldu benim ama sonra alistim..hatta benim cocugum yok..yani yalnizdim aksama kadar evde..senin cocuklarin var inanki alisacaksin merak etme..kocan nerdeyse sende orda olmalisin tabikide
0 oy
(2,462 puan) tarafından

Gidin bacım gidin kurtarın paçayı :)

0 oy
tarafından
Nasıl gidiliyor öyle herkes 
0 oy
(2,113 puan) tarafından
Esin fek gitse oturum alması 5 yıl yani geri de gelemez çocukla herşeyle sen ilgileneceksin çok zor en iyisi sende git
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Benim eşimde yurt dışında ama bi kere bile peşinden gitmeyi düşünmedim korana sürecinde 9 aya yakın gelemedi şirket özel ucakla özel izinle gönderdi izne

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 567 göst.
+1 oy
3 cevap 95 göst.
8 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Papatya9519 (379 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 256 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde noluyokk (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.

413,871 soru