0 oy
1,235 göst.
Diğer kategorisinde (12,314 puan) tarafından

Kayınvalideniz size göre iyi mı kötü mü ? 

Ben karar veremiyorum iyi mi kötü mü bazen bakıyorum iyii bazen bakıyorum arkamı dönmeden arkamdan konuşmaya başlıyor örnek vereyim 15 gün falan yanında kaldım bir iki bardak kırdım mahsus yapıyor ona iş yaptırıyorum diye demiş böyle böyle bir sürü örnek var ama yinede kötü demeye dilim varmıyor dengesiz diyorum az önce de aramış oğlum ise gittimi diye zaten çocuk uykudan sorunlu 5 de uyanmış uyutmusum zor bela oturdum yere halıya daldım hayatı sorguluyorum :dizzy::blink:

Ben bu aileye nerden düştüm nerden :woot::silly:

44 Cevaplar

0 oy
(3,400 puan) tarafından
Uzaktayım ben. Şu an çok iyi. Birkaç kez gidip 1 hafta kaldim Allah var hep oturur sohbet ederdik iş yapti mi el atmaya kalkardı izin vermezdim oğullarina asla eşlerini kötülemez çok ağır başlı bir kadın 
(12,314 puan) tarafından
Ne güzel darısı başımıza ❤️ bizimkide uçan kuşa dert yanar halbuki köyde de en hayırlı gelinleri olan kaynanamdir o diline rağmen herkes gider işine bakar saygısızlık etmez ama beğenmez asla kendi 4 4 Luk ya
(3,400 puan) tarafından
Bir eltim var zamanında kaynanama gorumcelere küfür bile edermiş aynı evdeyken kaynanam bir yerde bile asla bahsetmez üstüne biri gelinlerine laf etse yoo iyidir der kestirip atar. Ya zamanında üstüne kuma gelmiş kadın küsüp gitmemiş bile koca için kavga mı etti desinler ben çocuklarımla olayım yeter bana demiş. 2 sene kayinbabamla konuşmamış ama asla evde tartışma çıkarmamış. Kumasiyla 20 yıl aynı evde yaşamış bir kere olsun tartışmamıs çocuklarına laf etmemiş. Dedim taş olsa çatlar bu nasıl yürek gerçekten
(12,314 puan) tarafından
Benim kaynanayada etmiş gelinler sürekli anlatır karakterli kendini bilen insan konuşmaz zaten benim kaynana kızlarını da fitliyor aksine
-Reklam-
0 oy
(4,625 puan) tarafından

Benim kayınvalidem elhamdülillah iyi biridir ben ondan razıyım Allah'ta ondan razı olsun arada sorunlar olur ama kalpler bir olunca herşey düzelir <3

(12,314 puan) tarafından
Rabbim daha da iyi etsin canım ❤️❤️
(4,625 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim ❤️
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Annemden daha iyi Allah ondan razı olsun
(12,314 puan) tarafından
Maşallah diyelim canım ❤️❤️
(1,434 puan) tarafından
Amin canimmm
(1,434 puan) tarafından
Sonunda benimde yüzüm güldü
0 oy
(3,150 puan) tarafından

Aynn öyle bazen etrafa bakıp yok benim kaynana iyi Allah'a şükür en azından oğlunu benden kıskanmıyor diyorum . Bazende bakıyorum kızlarının yanında değişiyor ayrımcılığı dibine kadar yaşıyorum:getlost: eşimde sürekli dio dillendirme seninde var çocuğun sende olacan kaynana sus dio..

(12,314 puan) tarafından
Benim ki bambaşka boyutta hemen carpitir mesela bardak bişey mi kırıldı iş yapasi yok mahsus yapıyor ya da oğlu ters bişey mi dedi sen yaptın oğlum böyle değildi aramam sen aramayinca oğlumda aramıyor banane arasın diyorum sen aramazsan o arar mi diyo  sanki çok bakıyor benim lafimada diyorum karilardan korkar benim çocuklarım diyor onlar melek biz şeytan her zaman

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 273 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde SelvaDurgun (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 280 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Bejna (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 482 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde xDiyarr (10 puan) tarafından soruldu

410,029 soru

12,328,454 cevap

39,164 kullanıcı