0 oy
1,656 göst.
Diğer kategorisinde (5,110 puan) tarafından
Kizlar 18 yasindaki abisinin kolunda isirık izleri  varmis kendim yaptım demis tutuklamislar istanbula adli tıpa getiriyorlarmis incelenmesi icin ailenin ifadesinde tutarsizliklar varmis aile icinde kaybettiler herhalde cocugu iyi zamanlarda degiliz cidden 

29 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Palu ailesi gibi bisey cikacak altından boşuna demiyorum ülkeye kısırlaştırma sart
(14,487 puan) tarafından
Evetttt çok yanlış bulunmuştu zamanında bunu burda dediğimde.
Araç kullanmak için bile eğitimler verilirken,sınava sokulurken insanlar,
Bir insan yetiştirecek kapasitesi var mı yok mu bakılmadan herkesin üremesine müsade edilmemeli
tarafından
Kesinlikle cnm
(5,110 puan) tarafından
Bir an önce bulunur insallah ya cocuk kacirilmalarina ölümlerine icim gidiyor su izmirdeki olayada cok uzulmustum
(1,498 puan) tarafından
Bir hamile gördükten sonra "Allah herkese nasip etsin" diye dua ediliyor, öyle yanlık öyle yanlış ki... Allah "bakabilecek" herkese nasip etsin demek lazım...
tarafından
En basit çözümü toptan ülkeyi Iq testine sokup kalan herkesi kisirlastirmak başka türlu olmayacak
-Reklam-
+1 oy
(647 puan) tarafından
Hemen çocuğu tecavüzcü diye yargiliyorsunuz ne olduğu daha belli değil ne diye böyle kötü ve çirkin yorumlar yapıyorsunuz yok bilmem annesinin ağlaması yalan yok bilmem babası tuhaf kimse o acıyı yasamadan bilemez madem çok biliyorsunuz kendiniz aydinlatin olayı da ulkece hepimiz rahat bir nefes alalim
+1 oy
(3,056 puan) tarafından
Madde dediği sigara dün Didem aslan üstüne basa basa açıkladı rutuk kurallarından tütün denildi ama aslı sigara , köpeğe tecevuz yapılmamış köpek sesini duymuş anne önceki gecede kadının bir hayvanını yemiş oğluna seslenmiş köpeği kovsun diye dikaktli dinlemek lazım her kafadan her paylaşımın altında başka şeyler duyulmamış şeyler yazılıyor , bende çok inanmiyorm yaşadığına kesin ölü bulunucakbi arada abideki denea tespit edilemedu
0 oy
(201 puan) tarafından
Belliydi zaten ailesinin bişey yaptığı çünkü çocuk zaten hemen evinin o arada kayboluyor nereye gidebilir ki ? Bide küçük değil yani köy yerinde yaşayan 8 yaşında çocuk evinin yolunu hayli hayli bilir çocuk evinin önünden kayboluyor hiçbir yerden çıkmıyor 150 ev aranmış köyde kimsede çıkmadığına göre bide annesi valla yalandan ağlar gibiydi bı halt etmişler çocuğa Allah bin türlü belalarını versin yapan bilen hepsinin Allah kahretsin 
0 oy
(1,551 puan) tarafından
Bence de aileden çıkacak annesi birşey söylemiş abisi o anda arkada sgra içiyordu köpeği döviyordu diye 
(5,110 puan) tarafından
Banada öyle geliyor simdiye kadar ya aileden ya komsulardan cikti hep
0 oy
(20,231 puan) tarafından
Yüzde yüz bi *** yedi o eşoleşek
(5,110 puan) tarafından
Banada öyle geliyor
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Bu kulaklar daha neler duyacak 
(5,110 puan) tarafından
Hersey olabilir öz baba kendi cocuklarini vurdu izmirde
0 oy
(629 puan) tarafından

Daha dün burda dedim. O çocuğun başına ne geldiyse en yakınından geldi ve sağ olduğuna hiç inanmıyorum dedim :'( ah benim kınalı kuzum

(5,110 puan) tarafından
Bencede aileden düşmanı uzakta da aramamak lazim aklima müslime leyla ceylin geldi hep
0 oy
tarafından
 tutuklu değil göz altında bildiği gördüğü bisey olabilirmiş ısırık izlerinin dna alınmış sinirlenince kendimi ısırıyorum demiş. Sanmıyorum abisi bisey yapmamıştır tam emin olmadan kanıt olmadan bu yaptı diyemeyiz iftiraya girer
(5,110 puan) tarafından
Ne kadar dogru bilmem madde etkisinde köpege taciz etti falan yaziyordu cocuk cinayetlerinin genelinde ya amcasi ya komsusu ya babasi kisaca en yakınlardan cikiyor hep  leyla meselesin ceylin vardi bir komsulari öldurmüs bu devirde kimseye güven yok
tarafından
Ya madde değil o tütün içiyordu annesi öyle dedi
(5,110 puan) tarafından
Ben oyle gordum canim madde yaziyordu bir kac yerde
(22 puan) tarafından
İşte kadin sigara içiyor demiş TV dekiler de sigara yerine tütün Dior ya ordakiler de tütün die uyuşturucuya diorlarmış ay iyce birbirine karıştı her kafadan bir ses çıkıyor
0 oy
(6,179 puan) tarafından
O kadar buyukmuymus abisi 
(5,110 puan) tarafından
18 yaş yaziyordu
(6,179 puan) tarafından
Görmedim.  Adlı tipta çıkar o ısırığın sonucu  .hadi hayırlısı
(5,110 puan) tarafından
Insallah kim yaptiysa bulunsun
(11,120 puan) tarafından
Askere gidecekmiş kız
(22 puan) tarafından
Kadının 5 oğlu 1 kızı varmış zaten
0 oy
(50,850 puan) tarafından
sabah uyanir uyanmaz baktim haber var mi diye abisi istanbulw gonderildi yaziyordu 
(5,110 puan) tarafından
Bende gördum onu cember daraldi falan yaziyorlardi insallah bulunur
(50,850 puan) tarafından
ya gecen esimin kuzenine gittik 8yasinda kizi ve 4yasinda oglu koyde fink atiyor dedim salmayin boyle bisey olmaz herkes tanidik dediler benim kizim icinde git oyna dediler gözümü ayirmadim ne geliyosa tanidiktan geliyo zaten
(5,110 puan) tarafından
Evet hep tanıdık cıkıyor insanlarda Allah korkusu kalmadı çünku muge anlidaki olaylarin cogu ya komsusu cikti ya aileden biri insan gözünün önünden ayirmak istemiyor evladini müslime leyla ceylin hep bunlar geliyor aklıma eskiden cok susadik mi komsudan isterdik bir bardak su simdi merhaba demeye korkuyor insan
0 oy
tarafından
İnşallah ailesi değildir ama ben onlardan bekliyorum çok iğrenç şeylere şahit olduk abisi olsada şaşırmam daha iğrenç şeyler gördük:(maalesef 
tarafından
Bende seninle aynı fikirdeyim inşallah yanılırız
tarafından
İnşallah değil ama ne yazık ki öyle ortaya çıkacak
(5,110 puan) tarafından
Kiz ben nerden bilcem aileyi muge anli takipcisiyim sadece o da pazartesi basliyormus
tarafından
Sana demedim Ayşegül freedom a söyledim oda aydınlattı
(5,110 puan) tarafından
Uzerime alındim canım bir an kusura bakma canım
0 oy
tarafından
Allah'ım evet okudum çocuk bisey yaptıda.oldurdulermi yoksa kendisi nasıl yapsın şaka hibi 
0 oy
(342 puan) tarafından
Isırık ta bişey çıkmadı Abi 3 kere banyo yapmış Allah belasını versin bunlar yapmıştır ailesi kız buhar olup uçtu mu ya 5 saat SONRA kayıp ihbarı verilmiş ne olduysa 5 saat içinde herşey oldu 
0 oy
(11,179 puan) tarafından
acayip pislik bir haber çıkacak bu olay açığa çıkınca. yazık olan yavruya oldu
(11,179 puan) tarafından
kolundaki izlerin narine ait olduğu çıkmış bile ortaya
(11,120 puan) tarafından
Dün izlediğimde narine değil  abisinin kendi ısırığı olduğunu görmüştüm ay ne dedikleri belli değil yazık kızcağıza
0 oy
(4,516 puan) tarafından
kesin abisi ve başka biri birşey yapmış   kızı kim kaçırsa  korkudan köye  getirip bırakırdı  o kadar gündem oldu  aile birşey yapmıştır  babası piyasada bile gözükmüyor  aile yalanda ağlıyor 
0 oy
(240 puan) tarafından
Bebek ve çocuk vakalarının çoğu aile akraba komşu çevresinden çıkıyor cok azdır uzak alakasiz birisinin olduğu. Yaşanan olaylara bakın çocuga zarar veren baba abi kuzen dede komşu, sevgili hatta anne vs.cikiyor genelde.bu olay da büyük ihtimal aile içi evinin dibinde kayboluyor narin. annesi dün bizden suphelenirler diye demedim dedi ama oğlunun ve arkadaşlarının kafayi çekip köpeğe zarar verdiğini söyledi bunu durduk yere söylemedi bence. 
0 oy
(683 puan) tarafından
Bizim buralarda  böyle şeyler olmazdı gerçekten. Çok şaşırıyorum daha neler göreceğiz 
0 oy
(5,688 puan) tarafından
Abisi yaptıysa inşallah tez zamanda gebersin pislik;(((
0 oy
(8,343 puan) tarafından

Bende ailesinden şüpheleniyorum hatta anne ve amcanın ilişkisi var diye konuşuluyor günahlarını almayım ama ne zaman böyle bir olay olsa çok yakınları çıkıyor maalesef 

(421 puan) tarafından
Aaa nerde gördün merak ettkm
(8,343 puan) tarafından
Tiktokta hep o bölgedeki insanlar böyle dedikodular çıkmaya başladı diye yorum yapmış
(3,639 puan) tarafından
Bazı dedikodular asılsız ama bazende altı dolu çıkabiliyor, sonuç ne çıkacak acaba

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 410 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,449 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 503 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde asllyd (599 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 244 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,269 göst.