Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_bf260ace715e23c6d86beb0639ce555f, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Çok utanıyorum lütfen bakın-Diğer
0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar rahimim de çok sorun yaşıyorum Affedersiniz sürekli sanki osuruyormuşum gibi ses çıkıyor rahiminden acaba genişletemem diye düşünüyorum Bir de eşimle ilişkiye girdiğim zaman rahimim kesilmiş hissiyatı alıyorum sürekli sanki böyle yorucu yırtılmış gibi acıyor nasıl anlatsam bilemiyorum bir de çok korktuğum yönü de sanki osuruyormuşum gibi sürekli rahiminden ses çıkıyor yürüdüğümde oturduğumda kalktığında Lütfen bu başına gelen varsa bana açıklayabilir mi 4 ay önce doğum yaptım ilk doğumu

5 Cevaplar

0 oy
(2,763 puan) tarafından
Normal dogumu birak sezeryanda bile vajina genisliyor gaz olmasi bu yuzden bir cok kadinda var

Vajina daraltma yapiyorlar ama sen baska cocukda dogura bilirsin yine genisliyor zaten

Agri aci icin bence doktora gitmelisin iliskide surekli agri olmasi normal degil 
-Reklam-
0 oy
(4,208 puan) tarafından
Normal doğum yaptıysan genişliyor canım genisleyincede hava alıyormuş aldığı havadan dolayı o sesi cikariyormus 
0 oy
(5,291 puan) tarafından
Bnde de vardı canm o sorun rahîm sarkması ameliyat oldum gecti
0 oy
(668 puan) tarafından
Vajina genişlediği için o ses çıkıyor ama zamanla geçiyor yani benim geçti en azından 1senw içinde rayına oturur 
0 oy
(681 puan) tarafından
Genişleme çok normal sezeryanla bile olsan o genişleme oluyor. Bir zaman sonra toparlanıyor ama tabiki eskisi gibi olmayacak. Birde ilişki sırasında acı hissi enfeksiyon veya mantardan kaynaklanıyor. Onun icin sağlık ocağı veya doktora gitmen lazim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 328 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 957 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
+1 oy
11 cevap 538 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu