0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (843 puan) tarafından
Görümcemle 1 senedir küsüz. Ama kavga etmedik bana laf soka soka konuşuyordu ben de geri cevap verdim çocuk gibi darıldı daha konuşmadı. Canıma minnet dedim ben de konuşmadım. Ama olayda haklı olan benim. Kaynanam da benden yana eşim de. Kaynanam ben varken asla görümcemle konuşmaz benim yanımda arasa dışarı çıkar konuşur ya da telefonu açmaz. Görümceme gittiğinde ben arasam beni de açmaz. Hatta Bi kez köydeydik görümcem aradı kaynanam telefonu aldı koşa koşa dışarı çıktı. Orda konuştu. Neyse ben burda da dedim dün hastaneye yattım diye. Haberi var hiç aramadı. Hem de durum riskli yani ne bileyim ben mi kuruntu yapıyorum. Hastanede tekim kimse yok, eşim kızımla evde kaldı. Eşimi aramış telefonu açmamış. Kaynanam beni aradı akşam, eşim telefonu açmamış da o yüzden beni aramış bana öyle dedi. Ne bileyim ben hastanede tekim dedim. Yanında görümcem var. Soğuk konuşuyor. Sana ne dediler diye sordu söyledim tamam bir şey diyon mu dedi kapattı. Yaniii anlamıyorum. Hastalık bu hastalık.. Durum riskli. Benim durumum da bebeğiminki de. Hem de kaynanamlar kendi diyor bizim kızda hata sen iyisin o kinci falan diye. Ne diye bu hal hareketler. Düşmanları mıyım ben? Onlar hastaneye yattığında kaç kez arardım, yanlarına giderdim. Bunlar telefonda iki kelam etmeye çekiniyor. Yanıyorum yanıyorum da hamile halimle görümcem yüzünden korona olup çile çektiğime yanıyorum. Yazıklar olsun 

6 Cevaplar

0 oy
(843 puan) tarafından

En İyi Cevap
Benim kötü olduğumu düşünenler oldu ama bugün 3 gün oldu ne arayan var ne soran. Dün akşam eşim babasıyla konuştu yanımda. Hiç gelin nasıl bebek nasıl diye de sormadılar. Kinlenmiyorum, aramayan sormayan kendi bilir ama bana da ders olsun. Her fırsatta yardımlarına koştuğum için en ufaktan karınları ağrısa nasıl oldun diye arayıp sorduğum için kendimi kötü hissettim. Hele de bu halimle oturup kaynanama ne güzel havlu işlemiştim yeni mutfak yaptırdı diye. Baktım Ay çok güzel deyip attı kenara. Değer miymiş asla. Ama olsun en azından eşim destek çıkıyor takma kafana diyor. Dediğim gibi bana da ders olsun 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Şimdi kendinizi kaynananızın yerine koyun ve bir daha düşünün. Kızı yanındayken size ne demesini bekliyordunuz? Onu doğurdu o kadın. Siz de doğurduğunuzla evlendirdiğiniz kavga etse ve evlendirdiğinizi haklı bulsanız kızınıza cehennemi mi yaşatacaksınız da öyle olsun istiyorsunuz. Beklenti öldürür, kimseden bir şey beklemeyin.
(843 puan) tarafından
Hayır tabii ki.. Böyle bir şey söylemedim. Niye kızıyla arasının kötü olmasını isteyeyim? Benim takıldığım nokta ben burda acizim hastanede tekim kimim yok kimsem yok. Hâlâ düşündüklerinin kin olması saçma geliyor. Konu bile aman aman bir şey değildi. Normalde doğru düzgün konuşur kızı gibi konuşur, ama kızı yanındayken düşmanmışım gibi atarlı atarlı konuşuyor
tarafından
Böylesi daha iyi bence. Yarın bir gün Allah korusun bir şey olursa siz yine büyüklük yapma şansı bulabileceksiniz.
0 oy
(26 puan) tarafından
Cok korkunc bir insqnısnz
(782 puan) tarafından
Bence haklısın ama bu durum seni gorumcene kinlendirmesin. Tamamen kayınvalidenle alakali. Arayı o tutmaliydi dengede kalmaliydi. En azından oğlu torunu hatır için
(843 puan) tarafından
Yok valla şu hayatta hiç yapmayacağım şeydir kin tutmak. Hatta o tartışma sonrası ben kaç kez adım attım haklı olmama rağmen o istemedi. Benlik durum yok ortada
(782 puan) tarafından
Tamam o zman için rahat olsun. Sen elinden geleni yapmışsn gerisi onlarin kalitesi. Yarın bir gün senin söz hakkın olmuş hiçte kafana takma hasta hasta. Korkuncluk bir durumda yok merak etme
(26 puan) tarafından
Kaynanası gelinin korkusundan dışarı cıkıp telefo la kızıyla konusuyor bu korkunc insanları bukadar ürkütmenin anlamı ne
(843 puan) tarafından
Sana yorum bile yapmıyorum. Düşüncen o kadar farklı ki
0 oy
(832 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de kaynanam öyle kayinbabamla küsüz 1 seneye yaklaşacak kızım 4 gündür hastane de yatıyor daha da çıkma ihtimali yok kızımın yanında ben kalıyorum ilk gün aradı oda napıyon nasılsın çocuk nasıl o kadar tek başıma kaldım burda ama benim tek farkım kendi annem de aynı gelmedi sadece aradı o kadar 4 gündür duş alamadım 
0 oy
(20,886 puan) tarafından
Aynı durum tekrar yaşandığında sizde onu sadece gerektiği kadar arayın fazla fazla ilgi göstermeyin bir şey olursa da bugünü hatırlatırsınız. 
0 oy
(2,356 puan) tarafından
Bence şuan önemli olan sen ve bebeğin canım böyle gereksiz şeyleri düşünüp neden kendini üzüp geriyorsun herkes karakteri neyse onu ortaya koyuyor sende sana ihtiyaçları olduğunda oralı olma fırsatını buluncada sokarsın lafını inceden çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla taburcu olursunuz 

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 665 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Biriiste96959 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bejna (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
0 oy
4 cevap 544 göst.
12 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,795 soru

23,766,677 cevap

315,719 kullanıcı

...