Görümcemle 1 senedir küsüz. Ama kavga etmedik bana laf soka soka konuşuyordu ben de geri cevap verdim çocuk gibi darıldı daha konuşmadı. Canıma minnet dedim ben de konuşmadım. Ama olayda haklı olan benim. Kaynanam da benden yana eşim de. Kaynanam ben varken asla görümcemle konuşmaz benim yanımda arasa dışarı çıkar konuşur ya da telefonu açmaz. Görümceme gittiğinde ben arasam beni de açmaz. Hatta Bi kez köydeydik görümcem aradı kaynanam telefonu aldı koşa koşa dışarı çıktı. Orda konuştu. Neyse ben burda da dedim dün hastaneye yattım diye. Haberi var hiç aramadı. Hem de durum riskli yani ne bileyim ben mi kuruntu yapıyorum. Hastanede tekim kimse yok, eşim kızımla evde kaldı. Eşimi aramış telefonu açmamış. Kaynanam beni aradı akşam, eşim telefonu açmamış da o yüzden beni aramış bana öyle dedi. Ne bileyim ben hastanede tekim dedim. Yanında görümcem var. Soğuk konuşuyor. Sana ne dediler diye sordu söyledim tamam bir şey diyon mu dedi kapattı. Yaniii anlamıyorum. Hastalık bu hastalık.. Durum riskli. Benim durumum da bebeğiminki de. Hem de kaynanamlar kendi diyor bizim kızda hata sen iyisin o kinci falan diye. Ne diye bu hal hareketler. Düşmanları mıyım ben? Onlar hastaneye yattığında kaç kez arardım, yanlarına giderdim. Bunlar telefonda iki kelam etmeye çekiniyor. Yanıyorum yanıyorum da hamile halimle görümcem yüzünden korona olup çile çektiğime yanıyorum. Yazıklar olsun