0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (2,673 puan) tarafından

image

8 Cevaplar

0 oy
(693 puan) tarafından

Kız ha patladı ha patlicak. Az biraz sabret :angel:

(2,673 puan) tarafından
Çok zor ya sabaha kadar ağladı ya
(693 puan) tarafından
Valla benimkide öyleydi çok geç çıkardığı için baya zorlandık aylarca. Düşün 10.5 aylık oldu çıktı ve hala iki tane daha yok
-Reklam-
0 oy
(4,354 puan) tarafından

Daha var gibi canim. İlk diş sanırım biz sekiz tane çıkardık komando oldum  ve aylardır dokuzuncu disi bekliyoruz. Şimdiden kafayı yeme bence :(

(4,354 puan) tarafından
Biraz daha beyaz olmasi gerekiyo bence ya. Resimden oyle anladim yani. Minnoşcum oyle maalesef. Hatta bu on disler ne ki arkalara gittikce hem daha zor hem daha uzun sürüyormuş. Benim kizim 3.5 sylikken basladi suan dokuz aylik  minicikken daha agzinin yolunu bilmezken nelerle ugrastik düşün
(693 puan) tarafından
Valla canım bilmiyorum belkide genel olarak öyledir. Benimki o iz çıktığı gibi patlattı. Rabb'im yardimciniz olsun
(912 puan) tarafından
Ay dişten anlayan birini bulmuşken bende sorayım ya kızım 10 aylık alttaki ilk dişi patladı ama ben ikisi bir patlar diye biliyordum diğeri patlamadı normal mi
(4,354 puan) tarafından
Genelde pes pese gelirler. İkisi bir olmadı bizim hic. Hatta bu sabah farkettim üst yan dislerden biri oburunden az daha büyük:)) cok komik gorunuyo :)) Öbürünün gelmesi yakindir merak etme canim.
(912 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ya inşallah:)
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Taktın sen bu diş konusuna ama sana tavsıye alışmaya bak hepsınde olur böyle bazı bebek hıc hıssettırmez bazısı da böyle olur her dıste ağlar ishal olur kusma olur 
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Patladı patlayacak aslında canm ama net 7 8 günü bulut daha bence 
0 oy
tarafından
Bu kadar sinirli strest olmayın çıkacaktır elbet verin eline silikon bir parça kaşık oynar koyun dolaba soğuk ki geliyor mesela sende kahveni falan iç aakin ol telefonuna vak canım benim oğlumda çok ağladı şimdi ikicim ağlıyor sürekli dişten öbürü arkadan innaki yakacak hisey yok ağlayacak mecbur büyük insan dayanamıyor dişe kalmisli bebek 
0 oy
(199 puan) tarafından
Canım yeşil soğanın beyaz olan tarafıni ver karanfil zeytinyağı kürünü dene belki iyi gelir sakin ol annesi bugünler geçecek hemen buyuyorlar
0 oy
tarafından
Az kalmış canım az daha sabır 
0 oy
tarafından
Inanmiyordum ama gerçekten doğruymuş mısır patlat niyet et patlatirken ertesi gününe patliyor

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 106 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mhf (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
0 oy
3 cevap 243 göst.
27 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yagmur26y (181 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,094 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler