0 oy
262 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,791 puan) tarafından

Selam arkadaslar, fikirlerinize ihtiyacim var olumlu olumsuz veya baska fikirlere de acigim

Simdiden tesekkurler. Konu soyle arkadasim  bi hafta once falan baska bir sehire tasindi  hemde eylulde dogum gunu var tek bir hediye yeterli mi sizce yoksa şöyle bir nescafe fincan takimi begendim hem kendime hem ona alip gondereyim dedim basit mi olur sizce. Yoksa cicek sepeti gibi bir yerden dogum gunune yakin kisiye ozel bir hediye mi gondersem. Arkadasim sag olsun doguk gunumde oglum dogdugunda falan dusunur hediye gonderir . Ben ne hediye alssm veya bu fincanlar uygun mudur.

image

4 Cevaplar

0 oy
(26,522 puan) tarafından
Kişiye özel çiçek sepeti hediyelerinin işe yarayan güzel biri olabilir sadece taşındı mı ev mı aldı evlendi mi taşınma ise ev hediyesine gerek yok bence ama ev alma ya da evlenme ise ev hediyesi daha makbul olur bence 
(1,791 puan) tarafından
Tesekkur ederim yok arkadasim ogretmen tayin dolayisi ile tasindi ev almadi. O zaman okula basladigi zaman ksiiye ozel birsey gondereyim
(26,522 puan) tarafından
İsimli ajanda bardak seti oluyorla ondan gönderebilirsin benim bir arkadaşım göndermişti ben ilk atandığımda çok hoş oluyor
(1,791 puan) tarafından
Uzun zamandir arkadas oldugumuz icin ajanda kalem cicek cikolata fular cuzdan ne varsa birbriimizw gonderdik : ) yinede ordan bakayim farkli ne olabilir diye
-Reklam-
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Çok yakın arkadasinsa iki hediye alabilirsin bana eltim ev hediyesi baharatlik almış o gün de doğum günümdü bilmiyordu eşim söyleyince aa bilseydim alırdım hediye ama olsun bu hem ev hediyesi olsun hem de doğum günü olsun o zaman dedi her türlü mutlu oldum yani daha ev bile almadık düşün senim İçini biliyorsa tek de alabilirsin
(1,115 puan) tarafından
Bi de bu fincan takımı ondan mı bilmiyorum ama bunların tabaninin kare olanları var onlara bayılıyorum ben
(1,791 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Arkadasim ogretmen tayin dolayisi ile tasindi. Evet dusuncelidir hemde cok yakiniz universite arkadasim .aslinda baska birseyde alabilirim ama bu fincan setini begenmistim sonra dusundum sade mi acaba diye. En iyisi yeni okuluna baslayinca okula veya eve hediye gondermek
(1,791 puan) tarafından
Evet saniri o fincanlardan bu fotograflarda gordum
(1,115 puan) tarafından
Anladım canım içinden nasıl geliyorsa öyle yap derim
(1,791 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(3,663 puan) tarafından
Bence cam değilde daha değişik fincan takımları olabilir. Birde arkadaşının ihtiyacını bilirsin sohbet arasında geçer illa ki ona yönelikte birşey alabilirsin. Çiçek sepeti deki kişiye özel hediyeler doğum günü için daha uygun olur, bu tarz şeyler ev hediyesi olarak daha uygun olur. 
(1,791 puan) tarafından
Tesekkurler
 Aslinda ikili fincan takimi begendim sonra vazgectim. Bir de ev hediyesi mi yeni okul hediyesi mi doguk gunu mu kararsiz kaldim
 Ya guzel birsey alayim bir hediye olsun dedim yada hem ev hediyes8 gibi hemde doguk gunu gibi :)
(3,663 puan) tarafından
Evi satın alıp yeni eve mı taşındı yoksa şehir değiştirip kiracı mı ona göre de ev hediyesi değil doğum günü alabilirsin sadece
(1,791 puan) tarafından
Tayin dolayisi ile kiraci. Sadece dogum gunu icin alayim o zaman
(3,663 puan) tarafından
Yani daha güzel olur kişisel birşey almak :)
0 oy
tarafından
O takımdan zerre kadar memnun değilim, tabakları çok büyük, bardakların ağızları çok geniş, içine koyduğun şey çok hızlı soğuyo ve kesinlikle kullanışsız bir takım. 
(1,791 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Magazada gormustum begenmistim ama kullanissiz ise baska model bakayim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 297 göst.
0 oy
3 cevap 299 göst.
0 oy
12 cevap 789 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,140 göst.
11 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler