0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (279 puan) tarafından
Kızlar 39+5teyim haftaya kadar gelmezse fitille dogumu başlatıriz dedi doktor o sekilde dogum yapan var mi nasil bir etkisi oluyor nasil geçti dogumunuz bilen varsa bilgi verebilir mi

8 Cevaplar

0 oy
(279 puan) tarafından
Hic yok mu bu sekilde dogum yapan bacilaarr huuu
-Reklam-
0 oy
(207 puan) tarafından
Propes diye biliyorum. Vajende koyuyorlar hafif suni sanci gibi başlıyor.
0 oy
(2,286 puan) tarafından
Bn cnm suni sancı da vermişlerdi 9 saat in sonunda doğurmuştum ve bnm hiç acilmam yoktu inşallah senjn kolay ve sağlıklı doğumun olur:)
0 oy
tarafından
Fıtıl.hic duymadım ama suda doğum yaptım hem niye bu kadar acele ediyor ki doktor onu anlamadım bir sorun yoksa Dursun 
(974 puan) tarafından
Suda doğum nasıl oluyor canım çok istemiştim ama olmadı ben dogurduktan 2 sene sonra bizim devlet hastaneye gelmiş suda dogum
tarafından
Bizim burada var banyoda bekliyorsun baya bir bekliyorsun arada kontrol ediyorlar nişanın bozuldu suyun geldi yurumeyez hale gelince hemen yatırıp doğum baslatiyorlar hem anne hem ebebk için çok konforlu hemde temiz oluyorsun saatlerce yıkan
(974 puan) tarafından
Acı durumu nasıl oluyor normal doğumun acısını dindiriyormu
Ben sezeryan oldum
tarafından
Şöyle anlatayım sıfır acı olmuyor değil ama karnının yok gibi oluyor yürüyemiyon yatağa zor yattım sonra iki defa ikin dediler ikindim bebeğim doğdu
Bu arada kesi her türlü atılıyor çünkü dar olması için orasinin tekrardan kızlık gibi yani daracık yapıyorlar
tarafından
Tabikide bebek çıkarken acı hissediyon kalçaların kırılmis gibi ama su kanalları açıldığı için dayanılmaz bir acı değil
(974 puan) tarafından
Anladım canım tam istediğim gibi anlatmışsın teşekkür ederim acaba sezeryan olan bi anne yıllar sonra suda doğum yapabilir mi ortalama 5 7 yıl gibi bi süre sonra
tarafından
Bilemiyorum ki canım benim bunu en iyi doktorlar karar verir diye düşünüyorum
tarafından
Rica ederim canım ❤️
(7,591 puan) tarafından
2 yıl sonra bile yapan var yeter ki ehline denk gelin
0 oy
(385 puan) tarafından
Alttan fitil koyuyorlar oda sancını tetikliyor yani benim ilk doğumum öyle oldu hiç sancım yoktu 1cm açılma vardı fitil koydular açılma 5 cm olunca fitili çıkardılar toplam 7 saat sürmüştü doğum süreci
(385 puan) tarafından
Doktor yatış verecekti sanırım bugün sana valizle gel demişti
(279 puan) tarafından
Gittik valizle nstde hic sanci yok açılma yok bebegin suyuda normal olunca salı dogumu fitille baslatalim artik dedi o zamana kadar sancim kendi gelse bari tek duam o :(
(385 puan) tarafından
Yürüyüş yap merdiven ın çık o güne kadar bol hareket etmeye çalış ki sancını tetik kesin canm
(279 puan) tarafından
Yapiyorum ama hic sancim falan hicbiseyim yok maalesef ya
0 oy
(7,591 puan) tarafından
Bizim gelinimiz oldu ama çok kanama yaptı sancini bekle bence 42 ye kadar yolu var 
0 oy
(2,755 puan) tarafından
Benım ilk fitil koydular ama sancı oldu fakat açılma olmadı sunî sancı da verdiler yıne açılma olmadı sonuç sezaryen ama benım durumum farklıydı 
0 oy
(536 puan) tarafından
Bana verdiler canim cokk zor suni sancı vakit varsa skntida yoksa kendi sancinla doğur valla zor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 75 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 3yaramazannesi (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Dilabb (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 70 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.