Merhabalar kızlar benim 2 buçuk yıldır adet düzensizliğim var doktora gittim otrasyon için randevu verdi bizde ikinci çocuğu istiyoruz kaç aydır deniyoruz malesef olmuyor bu ayda istedik adetim düzensiz olduğu için ne yazikki emin değilim ki adetimden bazen 10 gün geçer öyle adet oluyorum Şuanda da 6.7 gün geçmiş daha adet yok ben ama aşırı derecede kaç gündür üst üste belimden ayaklarima kadar ağrı var adet sancısı mi desem normal ağrı mi desem çözemedim afedersiniz sürekli akıntımda var idrarım sap sarı ara sira midem bulanıyor ve modum değişiyor benim ilk hamileligimde belim ve ayaklarım çok ağrıyordu ozaman tes yaptım hamileydim normalde adet oluncada böyle ağrı oluyor ama suanki değişik çözemiyorum bide emziriyorum az önce test yaptım o küçük beyaz testler oluyor ya ondan ne yazikki negatif çıktı (. oda eşim çok ısrar etti yoksa ben tam emin olmadan yapmazdım sizce biraz daha bekliyim kan testi mi yapayım sizce gebelik var mıdır bilmiyorum bide bizimkisi hemen olmuyor ilk kizimdada aylarca demiyorduk yüce rabbim basip etmiyordu
1,492,269 soru
24,383,057 cevap
348,881 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın