0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhabalar kızlar benim 2 buçuk yıldır adet düzensizliğim var doktora gittim otrasyon için randevu verdi bizde ikinci çocuğu istiyoruz kaç aydır deniyoruz malesef olmuyor bu ayda istedik adetim düzensiz olduğu için ne yazikki emin değilim ki adetimden bazen 10 gün geçer öyle adet oluyorum Şuanda da 6.7 gün geçmiş daha adet yok ben ama aşırı derecede kaç gündür üst üste belimden ayaklarima kadar ağrı var adet sancısı mi desem normal ağrı mi desem çözemedim afedersiniz sürekli akıntımda var idrarım sap sarı ara sira midem bulanıyor ve modum değişiyor benim ilk hamileligimde belim ve ayaklarım çok ağrıyordu ozaman tes yaptım hamileydim normalde adet oluncada böyle ağrı oluyor ama suanki değişik çözemiyorum bide emziriyorum az önce test yaptım o küçük beyaz testler oluyor ya ondan ne yazikki negatif çıktı oda eşim çok ısrar etti yoksa ben tam emin olmadan yapmazdım sizce biraz daha bekliyim kan testi mi yapayım sizce gebelik var mıdır bilmiyorum bide bizimkisi hemen olmuyor ilk kizimdada aylarca deniyorduk yüce rabbim nasip etmiyordu 

1 cevap

0 oy
(775 puan) tarafından
Bir hafta önce pahalı gebelik testleri oluyor ya en erken gösteren diyorlar erken gebelik testi onu yaptım hem de iki üç tane yaptım Sana yemin ederim hepsinde negatif çıktı Ama belim aşırı derecede ağrıyordu iki gün sonra gittim sağlık ocağında kan testi verdim değerim 30 çıktı git kan ver bence
(165 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Maşallah cnm
(165 puan) tarafından
Benimde hem belim hem ayaklarım aşırı ağrıyor böyle hani spor yaparken avuclarini yere degdircek şekilde egilirsin ya  o sırada bacağında bı ağri olur aha aynı o şekilde hem belimde ozelliklede sol belimde ve iki ayağımda öyle bı ağrı var ve ben hamileliği hissediyorum öyle bı his var içimde ama heves yaptığım içinde olabilir bilemiyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
1 cevap 98 göst.

Kategoriler

1,492,412 soru

24,385,636 cevap

348,995 kullanıcı

...