0 oy
136 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,358 puan) tarafından
Varmi kizlar kizim 3 yasinda 6 yas kıyafet siparis verdim  acba güvenilirmi ki?

10 Cevaplar

0 oy
(3,459 puan) tarafından
Yani ben arada mağazasından alışveriş yapıyorum olduğum yerde var internet alışverişi yapmadım. Kalıplar küçük iyi yapmışsınız büyük almakla. 
(2,358 puan) tarafından
Cok mu küçük cnm kot verdim kiyfet inşllah olur
(3,459 puan) tarafından
Yani 3 yaşındaki çocuğa 6 yaş aldırır kalıpları:) olur diye düşünüyorum aldıklarını o yüzden.
(2,358 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(4,104 puan) tarafından
Ben hem kendi magazasından hemde internet sitesinden aldım güvenilir :)
(2,358 puan) tarafından
Teşekkür  edrim canim
0 oy
(494 puan) tarafından
Ben yapıyorum canım güvenli ikincisi iyi yapmışsın büyük söylemekle. Ben 2 yaş elbisesini 4 _5 yaş spariş ediyorum oluyor bedeni yıkana yıkana küçülüyor. Böylelikle 2 sene rahatlıkla giyer. Bebeğin kalıbına göre değişir  2 yaş der ama 2 yaş elbise persantil minimum bedene göre yapılır. Her zaman 2 beden büyük aldım tam oldu. Fiyatları uygun  kalitede iyi bazılar biraz kötü ama genel olarak iyi LCwakikiden iyi bence
0 oy
(233 puan) tarafından
Surekli alirim cok guzell
0 oy
(5,188 puan) tarafından
büyük beden işte cnm küçük beden geliyir sadece  elbiseleri güzel kızıma hep ordan alıyorum 
0 oy
tarafından
Ben minicity internetren sipariş verdim eve geldi yalnız kalıpları biraz küçük kızım 2 yaş ona göre aldım  2 3 yaş seçtim 
0 oy
tarafından
Urunler guzel benim oglum 2 yasinda hep ordan giyiniyodu artik ayni modellerden sikildim lc ye gectim
0 oy
tarafından
Güvenilir. Bebişim doğmadan önce çıkamazdim bir yere. İnternet sitesinden aldım kıyafetlerini. Ama gercekten kalıpları çok küçük bebeklerin. Çocuklarda da öyle mutlu bilmiyorum. Minicity civil buradan aldıklarım küçük. Ama faturasıyla mağazaya gidip değiştirme imkanım oldu
0 oy
(617 puan) tarafından
İki gun oldu en son vereli henuz gelmedi ankara dayim magazada Ankara'nın baska ilcesinde ilceden ilceye gelmesi artik cok uzamaya basladi nedense... Ben iki yildir aliyorum uygun oluyor diyr fiyatina göre degisiyor malin kalitedi kışın bir takim aldım 250 tl falandi o kadar guzeldi ki malı kendi cocugumdan sonra suan ikinci baska cocuk giyiyor . Beden buyuk aliyorum ben genel olarak kucuk olmasindan sa bol daha iyi diyorum kaliba gore degisiyor kimisi tam oluyor kimisi biraz bol oluyor atıyorum 15 aylik sa bebem 18/24 aylik aliyorum 8 yaş ogluma da 9/10 yas 
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Benim olduğum yerde mağazası var ben genel olarak hangi mağazadan alırsam alayım büyük aliyorum çoğunlukla kalıplar dar oluyo küçük geliyo yikiyinca çekiyor en iyisini yapmışsın 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 178 göst.
19 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
10 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 124 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde L5 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 62 göst.
15 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu

408,507 soru

12,274,452 cevap

37,695 kullanıcı

Kategoriler

...