0 oy
709 göst.
Diğer kategorisinde (406 puan) tarafından
Aramızda bi sorun yoktu bu gün baktım numaramı silmiş sizce mesaj atıp neden sildiö diyeyim mi 

30 Cevaplar

+6 oy
(351 puan) tarafından
Ben olsam Allah razı olsun der bi daha da bulaşmazdım 
(5,668 puan) tarafından
puhahha:))
(351 puan) tarafından
Gülme kız :) e öyle ama Allah aşkına birbirini seven kaç tane elti var ya valla benim ki silseydi Allah razı olsun derdim ama benimki arsız
-Reklam-
+1 oy
(1,628 puan) tarafından
Tavşan dağa küsmüş , dağ demiş ki amaaannn benden kıymetli mi?  Sürmüş C vitaminli serumunu, açmış dizisini, atmış bacak bacak üstüne,demiş bir dağ gider, bir dağ gelir, senden kıymetli mi aşkoo ツツ
0 oy
tarafından
Başlığı okuduktan sonra kullanıcı adını otomatikman okudum :) belki numaraları filan silinmistir önyargılı yaklaşma yüz yüze gorusurseniz sor bence
(406 puan) tarafından
Kusura bakma ben yanlış anladım
tarafından
Ahahhaa şakaya bak ya
tarafından
Çok güzel espiri ama
tarafından
Prensle prensesin annesi ironi mi yapiyosun ciddi mi komik buldun ona göre yorum yapicam :)
tarafından
Ay yok yanlısı ablama baya uyumluydu nick ve postu sende sedin gülümsedim çok güzel di yani
0 oy
tarafından
Bence gerek yok fazla değer yüklemeye 
(406 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Sildiğini nerden anladın belki whatsapp ayarlarını falan değiştirmiştir
(406 puan) tarafından
Eşimde profil resmi gözüküyor
0 oy
(2,534 puan) tarafından
Hiçte tınlamazdm silerse silsin ne diye takıyorsun ki uzak durursun olur biter bence 
(406 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Vlla hiç umursama olursa bise olursa aaaa öylemi hiç farkında değilim de
(406 puan) tarafından
Anladım canım bende sileyim
(1,372 puan) tarafından
Yok be silmee umursama şimdi derki beni takip ediyor
0 oy
(235 puan) tarafından
Benimde görümcem benden 1yas küçük yeni evlendi düğününden önce numara ve telefon değiştirmiş kocası kına gecesi sonrası eski numarasına msj attım bilmiyordum değiştiğini ona sordum evet değiştirmiş dedi telefon hediye etmiş falan ama bana demedi dur yeni numaramı vereyim diye bende tuhaf oldum yani sonuçta 12 yıldir aralarindayim bı sorunda yoktu üzüldüm açıkçası 
(406 puan) tarafından
Eşim de profil resmi var
(235 puan) tarafından
Evet Silmiş saçmalık yani böyle çocuksu geliyor bana madem o öyle yaptı benimde umrumda değil dedim takmadim
0 oy
(7,680 puan) tarafından
Bende eltiminkini silmiştim benmiyim yoksa eltin jssjjs

Sebepsiz değil benimki ama o beni engelledi yada numarami sildi onu anlayınca bende sildim numarasını sanada tavsiye ederim o sildiyse sende sil
(406 puan) tarafından
Yok canım ben silmedim ki duruyor du bu gğn profillerw baktım resmi yoktu ama eşim de var
0 oy
(2,450 puan) tarafından
Ben de eltimin numarasını sildim eşimde de yok hiç sevmeyiz kendisini ama eşime sormak yerine beni arayıp sordu neden bende profiliniz görünmüyor silmissiniz falan dedi bende yalandan telefon değiştik numaralar silinmiş ondan yok o da kesin bişey uydurur
0 oy
(108 puan) tarafından
Keşkem benimkini de silse 
0 oy
(84 puan) tarafından
Bende gecen kendi eltimi sildim
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Ben olsam aramam bende onun numarasını silerdim ve sildimde çünkü aynısı başıma geldi 
0 oy
(2,052 puan) tarafından

Ben artık hayatımda istemediğim için silmiştim bişey vardır heralde. Bizim de sebep vardı sonra kendisi bir şey yokmuş gibi takılıyordu ama benim için bitmişti:D özel alanımı görmelerini istemediğim için instadan da hepsini çıkarmıştım lazım değilse sen de sil gitsin:)

0 oy
tarafından
Neden sildin diye üstüne düşmem banane sildiyse cehenneme kadar yolu var der geçer giderim
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Yazmadıysan arayıp sormadıysan gereksız grup silmiştir. 
0 oy
(1,401 puan) tarafından

Ohh ne güzel çok güzel bı bahane buldum deyip ömür boyu konusmazdim:D

0 oy
tarafından
Yok artık silmisse sende sil ne diye yazacaksın..
0 oy
(764 puan) tarafından
Çok mu önemliler pehhh
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Valla bende sildim 1 hafta oldu aramızda hiç bi sorun yoktu aslında birden tavrı değişti bende sildim engelledim kaynımıda sildim engelledim 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 808 göst.
21 Ağustos 2022 Aile kategorisinde İki çocuklu anne (2,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 323 göst.
0 oy
14 cevap 827 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
26 Haziran 2022 Aile kategorisinde Evrim.34 (546 puan) tarafından soruldu

403,553 soru

12,090,328 cevap

36,382 kullanıcı

...