0 oy
710 göst.
Diğer kategorisinde (5,533 puan) tarafından
Yok arkadas tek cocukla başa cıkamiyorum ben cinnet gecirtiyor bana sabir cekmekten baska birsey gelmiyor elimden 2 3 cocugu olanlara rabbim sabır versin yediklerinden mi ictiklerinden midir bu kudurukluk bilmiyorum arkami dönmeye gelmiyor tv ünitesine cikiyor yatak odasindaki aynali yere cikiyor cekmeceden farımı almis bir guzel koltuga sürmüs uyduyu söktü tekrar cekmeceyi bantlamistim acmis onu başıma ağrılar girdi valla sinirimden oturdum agladim ben  ikinci cocuk falan düşünmuyorum artık cidden birde esim annem bakar sen calismak istiyorsan calış diyor benim sıpa kaynanami sulu goturur susuz getirir 28 aylik daha ilerde ne yapicam acaba ben başıma neler gelicek 

27 Cevaplar

0 oy
(4,147 puan) tarafından

Eltimin oğlu öyle. Ama 4 yaşa doğru biraz daha uslanıyorlar. Ben de kızdan sonra bi erkek doğurcam bakalım bizimki ne olacak:D

(5,533 puan) tarafından
Ayy insallah uslanirız dayimin 5 cocugu var mandalla falan oynardi cocuklar oraya buraya saldirmazlardi acaip geliyor simdi bana bu durum
-Reklam-
0 oy
(709 puan) tarafından
4 coxugu olan ben gunaydin der ve sessizce gider buralardan:)
(5,533 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canım
0 oy
(6,070 puan) tarafından
Niye öyle blyormusun enerjisni alamiyor ev eysalarina salıyor sen bol bol parka dışarı çıkar kızımda öyleydi pek cikaramiyordum dışarı aynaliga hergun çıkardı aynalik kırıldı çekmecelerim açıp hepsini yere dokerdi içinde ziplardi kırık şuan masaya çıkıyordu ayağını koyup dezgha ve bardakları alıp tek tek firlatyordu tabak bardak kalmadı evde parmkalrini prizlere sokuyordu biz koca cekyati ters çevirdik düşün ona bile çıkıyordu tak tak TV'ye vuryordu bende hep tobe istemem dyordum artık üç buçuk yaşından srna  akıllı oldu 4 yaşında şuan maşallah artık elemiyor kurcalamiyor asla sofrada oturmazdı hep kalkıyordu hep peşindeyim misafirliğe gidemiyorum rezil oluyordum oda oda gezyordu herylerini kurcalardi şuan akılı olmuş şükür yapmıyor korkma bu yaşlarda öyle benim kız çocuğu millet dyordu Allah sabır versin Allah yardım etsin bune bu nasıl kız çocuğu dye  ha bide 7 aylık hamileyim karnımı okşuyor kardeşim geliyor falan dye merak etme büyünnce akılı oliyor ev anlat syle :)
(5,533 puan) tarafından
Evet haklisin parka cikmiyoruz ciksak bile pazarlari anneme gittikce esim aksam gec geliyor o gelince cikalim desem yemek falan gec oluyor en iyisi erkenden yemek hazirlayip cikmak
0 oy
(20,661 puan) tarafından
Yaa Allah sabır versin benim 3 tane biri bile yapmaz bunların hiç birini odama girmeyin derim girmezler Allah sabır versin neden böyle peki büyükler mi şımartıyo acaba 
(5,533 puan) tarafından
Buyukleri hafta 1 goruyor canım enerjisini atamiyor buyuk ihtimal birde arkadasi yok tek basina ondan herhalde
0 oy
(349 puan) tarafından

bizde 4 yaş sendromundayiz bende çalışan bir anneyim ve tek çocukla kalicam çünkü çalışırken 1 taneyle evden zor cikiyorum 2 tane olursa düşünemiyorum :D bence tek çocuk daha iyi hem Ilgın bolunmuyor hem sen yipranmiyorsun .

(5,533 puan) tarafından
Ya nasip diyorum canım :)
0 oy
(7,331 puan) tarafından

Benimki 4 yaşa kadar öyleydi, şimdi çok şükür maşallah dedik tutar oldu :(

(7,331 puan) tarafından
5 yaşında okula gidecek inşallah kuzucum :)
(5,533 puan) tarafından
Insallah benimkide uslanir :)
0 oy
(357 puan) tarafından
Bende öyle diyordum asla ikinci çocuğu ypmam tövbeler olsun diyordum ana büyüdükçe unuttum yaramazlıklarini ve şu an 1 buçuk yaşında oğlum la sil baştan hersey çok zorlanıyorum evet ve şimdi ödüm kopuyor hamile kalacam diye:))))) erkek çocuğu sorunsali diye birsey var Allah yardimcimiz olsun
(5,533 puan) tarafından
Amin canım ben onuda anliyorum evde canı sıkılıyor o yuzden yapiyorda insanda yıpraniyor cunku misafirlikte yapmaz ordaki oyuncaklari oynar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 217 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 605 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 708 göst.
11 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mevanin annesi (973 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,139 göst.
12 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,943 soru

12,401,401 cevap

44,439 kullanıcı

Kategoriler

...