0 oy
699 göst.
Diğer kategorisinde (5,328 puan) tarafından
Yok arkadas tek cocukla başa cıkamiyorum ben cinnet gecirtiyor bana sabir cekmekten baska birsey gelmiyor elimden 2 3 cocugu olanlara rabbim sabır versin yediklerinden mi ictiklerinden midir bu kudurukluk bilmiyorum arkami dönmeye gelmiyor tv ünitesine cikiyor yatak odasindaki aynali yere cikiyor cekmeceden farımı almis bir guzel koltuga sürmüs uyduyu söktü tekrar cekmeceyi bantlamistim acmis onu başıma ağrılar girdi valla sinirimden oturdum agladim ben  ikinci cocuk falan düşünmuyorum artık cidden birde esim annem bakar sen calismak istiyorsan calış diyor benim sıpa kaynanami sulu goturur susuz getirir 28 aylik daha ilerde ne yapicam acaba ben başıma neler gelicek 

27 Cevaplar

+1 oy
(991 puan) tarafından

Erkek mi canım :)

(991 puan) tarafından
Seneye 2020 senesi
(991 puan) tarafından
Hepsi bir değil tabiki de ama geneli öyledir hocam siz de bilirsiniz aslında:)
tarafından
Ahh bu bebeler insanin omrunu yiyor :))) ben özel egitici olduğum için en beterleriyle bas ettim bu yüzden allahin hediyesi diyorum her zaman :))))
(1,115 puan) tarafından
#eğitmen
Ya da en zoru ile ilgilendiğin için senin çocuğunun yaramazliklari gozune normal geliyordur  :)
Allah bağışlasın tüm kuzuları
tarafından
Yaramazlıgi hiç yok ki her gören bu ne biçim erkek çocuğu hiç sesi çıkmıyor ben hayatımda bu kadar uslu bebek görmedim deyio maasallah çekiyor aman nazar değmesin henüz 2 yaş sendromu gelmedi bakalım o zamanda böyle diyebilcek miyim :)))) Amin cnm hepimizin :)))
-Reklam-
0 oy
(211 puan) tarafından
Biktigg yaw biktiggg kim çocuk dogurun dedi bize yaw :⁠,⁠-⁠)
(5,328 puan) tarafından
Evlenmeden 3 4 tane dogurucam diyordum ben 1 tane de pes ettim  eskiler nasil bakiyormus 5 -6 cocuga  hayret dogrusu
(211 puan) tarafından
Bende en az üç dört doğrucam diyordum :⁠-⁠)
0 oy
(330 puan) tarafından
Ay aynısından bende de var. Koltuğa oturamıyorum. Niye beyefendi arkama geçip saçımı çekiyor. Kel kalacam bu gidişle. Masanın sandalyeleri yerde ters koyulu vaziyette.Yoksa çekip kütt diye deviriyor. Mutfak dolaplarını çarpıyor.balkondan ne bulduysa aşağı atıyor... 
(5,328 puan) tarafından
Saçıda ceker bir anda üstünede atlar o sandelyeler arabada olur balkondan hersey fırlatılır gecen demir araba fırlatti Allahtan kimse yoktu asagida birinin kafasina gelse açıklayamazsında
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Televizyonu resmen tavana astik. Ünite parçalarını kaldırdık. Yemek masasındaki sandalyeler masanın üzerinde durur. Salonda sadece koltuk var. Kendi odası kilitli. Yatak odasında tüm çekmeceler kilitli. :D çünkü erkek çocuk. 22 aylık ve geçen ay bulaşık makinesinden bıçak alıp elimi bicakladi
(1,855 puan) tarafından
Yürek yiyip 31 haftalık 2. Erkek bebeğe hamile olmam şoku
(330 puan) tarafından
Belki ikinci böyle yaramaz olmaz uslu olur ümidi:)
(5,501 puan) tarafından
Masanin uzerinde ki sandalyelere uzanamiyo mu ya da masaya tirmanamiyo mu ,bana cok tehlikeli geldi. Yani benim ki bu dediklerimi yaptigi icin :D
(1,855 puan) tarafından
Orayı zorlamıyor ya direkt koltuktan cama tırmaniyor :D
(5,501 puan) tarafından
Benim mi masanin uzerine cikip zipliyo :((
0 oy
(318 puan) tarafından
İlk oğlum çok uslu maşallahı var ama ikinci anamdan içtiğim sütü burnumdan getirdi. İleride yaşayacağım krizleri düşünüyorum bende :) Allah sabır versin çok zor valla 
(5,328 puan) tarafından
O kadar cok sabra ihtiyacımız var ki rabbim cok sabır versin bugunlerde gecer durulur diye bekliyorum
(318 puan) tarafından
Bende öyle umuyorum canım Allah yardım etsin
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Benim bulasik makinesinin alt tabak rafi bile kirik baska birsey demiyorum :) cikarmis araba suruyorum diye icine oturmus cogu tabak koyma yeri yamulmus :) mutfagaasa aldim surekli salliyor uv bes aya kirilir butun oyuncaklar kirik tvye surekli oyuncak cekic vuruyor her yere tirmanmaya calisiyor
(1,531 puan) tarafından
Ekimde de kizim dogacak
(5,328 puan) tarafından
Rabbim sana daha cok sabır versin canım simdiden hayirla kucagına al :)
(1,531 puan) tarafından
Amin cok tesekkurler anim butun cocuklar saglikla buyusunler .
0 oy
(7,465 puan) tarafından
Bnm oğlum öyle değildi sakindi .Her çocuk bir değildir 
(5,328 puan) tarafından
Sansli kesimdensin kiz sen benim ki 5 dk oturmaz hep bir firlamalik pesinde hergun yeni bir macera bana
(7,465 puan) tarafından
Diğer oğlumda 5 aylik bakalım neolacak .
0 oy
(448 puan) tarafından
Evde kırılmayan hicbirsey kalmadı demirden bisiklet vardı onu bile kırdı tv boyu uzadıkça yukarıya çıkıyor yemek yapıyorum ocağa tırmanıyor ordan alıyorum buzdolabına tırmanıyor ordan alıyorum gardrop takı kıyafetler yerde sureki koltuktan koltuğa atliyo kapılara turmaniyo perdeleri çekip kornisleri söktü su icicem der bilerek yere döker un seker ne bulursa boşaltır yere daha neler neler bazen saf saf izliyorum bu nasıl bişey diye artık hayattan zevk alamaz hale geldim dışarıda çıkamıyorum çıkınca deli dana gibi nereye kaçtığı belli değil iki gün sonra 3 e giricek oğlum sakinlesicek derken dahada kuduruyor 
(5,328 puan) tarafından
Rabbim sabır versin elbet  gecicek bugünler büyücekler uslanirlar o zaman insallah
(448 puan) tarafından
Amin inşallah bekliyorum buyuycek uslanicak diye inşallah bizde rahata ereriz
(211 puan) tarafından
Seninle aynı durumdayım canım 14 gün sonra üçü bitirip dörtten gün alıyoruz gittikçe kuduruyor
0 oy
(3,073 puan) tarafından
4 çocuklu ben bu posttan kaçar kız 4. Bebem 20 günlük anam 3 çocuk kolaydı 4 du niye yaptım diyorm arsizligi var üstümde :)
(5,328 puan) tarafından
Ilk 3 usluymus demek ki gaza gelmisin :) rabbim hayirli ömürler nasip etsin
0 oy
tarafından
34 aydan selam daha beter oluyor 

Bozdum ya bezdummm
(5,328 puan) tarafından
Aboww desene ayvayi yedik :)
0 oy
(9,676 puan) tarafından
60. Ayda tekrar konusalım. Cocuk bu kolay olacak demedi kimse bacım. Bende neler çektim dehbli dürtüsel bir kız cocugu neler cektim şimdi 35 haftalık hamileyim 
(10,223 puan) tarafından
Bu dehb ve dürtüsel bozukluk benim kızımda da var kesin :) erkek çocuklarına taş çıkartır yemin ediyorum
(5,328 puan) tarafından
O ne demek oluyor daha mi hareketli oluyorlar rabbim yardimcin olsun canim
(9,676 puan) tarafından
Tabi daha hareketli daha ısrarcı dediğim dedik oluyorlar. Haftalık ucreti 1750 tl ye oyun terapisine götürüyoruz.
(5,328 puan) tarafından
Hergün mu goturuyorsun oyun terapistine ben oyun evine mi götursem diyorum onlarda mi bu kadardir konusma geriligimizde var 28 ayligiz ama yasitlarimiza gore gerideyiz
(9,676 puan) tarafından
Oyun terapisi haftada bir kez yapılıyor. Oyun evi farklı ama bezi bıraktıysa yarım gün kreşe gönderin.
0 oy
(3,386 puan) tarafından

Hep folik asitten :D

(5,328 puan) tarafından
Kesinlikle fazla kacti herhalde :)
0 oy
tarafından
İki cocuum var ikiside küçük biz ne yapalım hiç durmuyor lar onlar uyuyunca ev temizle geri vay yap 20 dk dinlenebilir sem kar sayıyorum kendime canları sağolsun ama eksik konuşma tövbe ettim deme Allah korusun Allah katında kabul olur ve pişman olma canım 
(5,328 puan) tarafından
Isin sakasi canim bir tanede kizım olsun istiyorum rabbim iki meyveden de tattirsin zaten bu devirde 2 tane cocuk yeter rabbim bilir gene
tarafından
Bende asetik gecikti baya korkuyorum
0 oy
tarafından

İdil in düşünce dünyasına hoşgeldin :D 

(5,328 puan) tarafından
Simdi boyle dusunuyoruz 2 3 seneye fikir degisir gibi :)
0 oy
(5,501 puan) tarafından
Ben dogurdugum hafta tek cocukta karar kilmistim :D 28 ay yine iyi bi sure.
(5,328 puan) tarafından
O zaman usluydu canim karnini doyur altini degistir gazini cikar iki pıspısla uyurdu hemen aglamalar falanda olmadi simdi.acisi cikiyor galiba :)
(5,501 puan) tarafından
Rahatmis canim senin ki benim ki dogdugu gunden beri uyumadi. 2 sene uyumadim hic. Gazi ve coklu besin alerjisi vardi. Ac uykusuz cok gunler gecirdim. Surekli miz mizdi. Hep kucakta. Suan en azindan uyuyo buna sukur ama tekrar basa donmek istemem.
0 oy
(6,895 puan) tarafından
Bizimde öyleydi canım şuan biri 4.5 biri 3 yaşında büyüdükçe merakını aldıkça sakinliyorlar çok fazla mudahele ettikçe daha çok yapıyorlar valla duvarları kaç kere sildim boyadılar bizim odayı göz kalemiyle karalamış o şifonyerde kaç resmi var komidini kaç kere üzerlerine devirdiler TV ünitesinin bantları yeni yeni çıkıyo gibi birşey büyük kızım gidip çekmeceye otururdu mutfak tezgahına bensiz çıkarlardı çok kızarak aldım üstünden daha aklıma gelmeyen ne yaramazlıkları şuan önceki kadar değiller sakin ol sabırlı ol bu günler geçiyor sen tehlikeli yerlere dikkat et çok fazla hayır dedikçe daha çok yapıyorlar

Bana bu günler geçiyor diyenlere inanmazdım hep içimden kendi bebeleri usluydu tabi kolay geçti derdim ama öyle böyle geçiyor 
(5,328 puan) tarafından
Kendine zarar vermesinlerde ev esyasi önemli degil ben düsücek diye korkuyorum canim
(6,895 puan) tarafından
Hepimiz öyle kendine zarar vermesin diyorum kızınca onun için kızıyoruz
0 oy
(2,571 puan) tarafından
Sen ben misin? Kızım da o kadar zor büyüyor ki resmen eşimle tövbe ettik, ikinci de böyle zor büyürse dlye
(5,328 puan) tarafından
Tez bozuldu hani kızlar.usluydu demekki hepsi aynı :)
(2,571 puan) tarafından
Valla hiç öyle erkek yaramaz olur demesinler. Benim kızımı yeni evli çifte 3 gün versem çocuk yapmazlar korkudan
0 oy
(388 puan) tarafından
Emin ol bunun biri de aynı ikisi de ilk çocuktan çektiğimi iki çocuklu iken çekmiyorum cunki ilki bizi oyuncak ederdi kendine ikincisi gelince şimdi kardeşini oyuncak ediyor kendine :-) olan kardeşine oldu gibi birşey bazen oynamaları beni rahatlatıyor kavgaları da olmasa on numara olacak şuan 3 e hamileyim 31 haftalık olacaz aralarinda 2 ve 2.5 yaş olacak bakalm nasl olacak.bsxen bende çıldırıyorum ama güzel yav onların herseyi
(5,328 puan) tarafından
Haklisin aslinda arkadas ariyor sıkıldigından yapiyor anliyorum
(388 puan) tarafından
Kuzum enerjilerini atacak ortamda yokki eskiden çocuklar sokaklarda oynardı sabahtan akşama kadar enerjisini atardı.simdi kimseye güven yok ve heryer beton yığını
(5,328 puan) tarafından
Ve sapik insan cok cocugun basina gelmesin diye evlere hapsediyoruz eskiden susadik mi herhangi bir komsumuzdan su isterdik simdi basimiza birsey gelir diye kimseden birsey istemiyoruz
(388 puan) tarafından
Aynen sapıklar i kapatmalı aslnda çocukları değil ama bizde durum tam tersi.
0 oy
(701 puan) tarafından
Günlük olarak parka götürüyormusun çocuğu stresini atamadığı için öyle yapıyor bence annesi
0 oy
(1,123 puan) tarafından

O değilde benim şimdi 2 buçuk aylık kızım yeni yeni alışyom çok zor ama dün misafir geldi 2 çocuk evi başmiza yıktılar heleki erkek olan annesinin 

Tepesine inip cikyor kolutlra zıplıyor o bagiryo benim bebbem irkliyo kzi birseyelr istyio duryo basım ağırdı bugün serseme döndüm evde nasıl baş ediyorsun dedim bide başka eve gidince azıyoalr çok rarkli seyelr keşf ediyoalr ay dedim benim kizdami öyle olcak annesi diyor gorusun sen insallh öyle olmaz bakalım haylemrim tersi olmsa farklı yetişrmek istyom özelikle misafirlikde çok kuralici olmam lazm cunku bana gelen cocukalr hep evi basmiza yıkıyor lar bende tekim hiç gelmiyorum böyle seylere  carşmba geldiler ama ben dün sabah kalktım kafamda halen sesler bagirşmalar:devil:sizede Allah kolaylık versin yaş sendromu kesin bı arkdasim geçen aramış 2 buçuk yaşında sanrm oğlu kız resmen agliycam diyordu durup durup anne anne Diyor dövcecem en son bu nasıl yaş sendromu diyirdu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 576 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 692 göst.
11 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mevanin annesi (973 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,134 göst.
12 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,436 soru

12,271,711 cevap

37,613 kullanıcı

Kategoriler

...