0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
  Merhaba kızlar bu konuda bilgisi olan var mi çok kararsizim  Polislige basvurmayi düşünüyorum puanim tutuyor hep istemiştim ama yeterli puan anlamamıştım 

Kızım şuan 7 aylık başvurum onaylanir elemeleri mülakati geçersem egitime gitcem oda 6 ay sürüyor sanırım şubattan sonra başlıyor 13 14 aylik olacak kizim  

Eğitime gidersem 6 ay ayrilmam gerek hafta sonralari evci ayrilabiliyorum(cuma aksamdan pazar akşama kadar)hafta içi carsambada 1 saat izin oluyor o süreçlerde yaninda olabilirim. 

Eşimin eline bakmak istemiyorum bazen çok geçimsiz oluyor mesleğimi elime almak istiyorum ama kızım nolacak nasıl olur bilmiyorum  

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım normalde kadınların çocuğu aylık olsa bile çalışmasından yanayım fakat o kadar uzun süre ayrı kalmak inan bana çocuk içinde senin içinde çok zor olcak özellikle cocigunun sana en çok ihtiyacı olduğu dönemde ondan ayrı kalırsan ikiniz için travmatik olcak hafta içi eğitimde görüşme sansiniz var mı 
-Reklam-
0 oy
(988 puan) tarafından
Cnm 6 ay gelir geçer kazanırsan git tabi
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Fiziksel mülakatta ceza saniyesi kesilmişti ve 1 saniyeyle kaybetmistim anılaaarrr :'(
0 oy
(4,147 puan) tarafından
Çocuğunu bakacak biri varsa düşünme git bence her şey onlar için 
0 oy
(336 puan) tarafından
Çocuğun illa ki öyle böyle büyüyecek. Ama polislik için şartlar her zaman mümkün olmayacak. Mesleğe isteğin varsa çalış git kazan mesleği al eline. Gerisi boş
0 oy
(5,244 puan) tarafından
Ben. parkurda ayağımı kırdım elendim  o  zaman bekardım çocuğuyla parkura  gelen çok kişi vardı  hatta eşleriyle  geliyorlardı bebeğine bakmak için yaşın  ve boyun tutuyorsa başvur ama iyi parkura  çalışman lazım 
0 oy
(2,485 puan) tarafından
Bebeğin küçük ama seni ister sana ihtiyacı var daha
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Kesinlikle vazgeçme. Çocuğun şu an bebek 1 buçuk yaş itibariyle bir şeyleri anlamaya başlar o zamana kadar yanında olursun zaten. 
0 oy
(746 puan) tarafından
Bnce gir cnm şimdiden kazandıktan sonrasını düşünme çünkü kazanmak kolay olmuyor kadın alımı az oluyor. Bn 4 kez girdim saglık spor geçiyordum. Sözlü mülakatta elendim hep. İçinde kalmasın dene. Öncelikle spora başla parkur hazırlayan hocalar oluyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah kazanırsın hayırlısıyla 
0 oy
(577 puan) tarafından
Merhaba kaç yaşındasınız ve ne mezunusunuz acaba ?
0 oy
(2,505 puan) tarafından
Mesleğin olmasını çok isterim ama bilmiyorum ben bu fikre pek olumlu bakamıyorum, ilk olarak okulun aynı şehirde olmazsa ne yapacaksın, ikincisi babasına emanet edemediğiniz bebeğe kim bakacak hele de babaanne anneanne seçeneği yoksa diğerlerini hiç düşünmem baktırmamda, bebeğinizin bakımı tamam diyelim siz bu süreci kaldırabilecek misiniz ayrı kalmayı vs, yani seni olumsuz etkilemek için yazmadım bunları canım, karşına çıkabilecek çözülmesi gerekecek genel sorular , tüm bunlar hallolur diyorsan tabiki de yapabilirsin o zaman

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 560 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ahsen (2,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Meltemmmm (1,022 puan) tarafından soruldu

409,064 soru

12,294,879 cevap

38,301 kullanıcı

Kategoriler

...