+2 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
Şu dünyada eline koz vermiş gibi hissetmediğiniz yanından ayrılınca aklınızda soru işareti bırakmayan kalbinizin tam anlamıyla rahat edebildiği bir arkadaşa sahipseniz çok şanslısınız...Ben arkadaşa dosta inancımı bugün itibari ile kaybettim oysa ki senelerdir tanıyorduk birbirimizi bütün derdini kendi derdim gibi dinleyip akıl verdiğim zamanları düşünüyorum da ne çok aptalmışım gerçekten huzur denen bir kavram kalmadı hayata olan hevesimi insanların nakorluklerini gördükçe soğudum iyi insanları tenzih ederek söylüyorum ki neden kalpleriniz kötü iyilik yapana neden nankörlük eder ki insan yazık çok yazık...

6 Cevaplar

+4 oy
(848 puan) tarafından
Bı aynaya baktığında gördüğüne bide yukarı baktığında göremediğine inanacaksin
-Reklam-
+2 oy
(18,660 puan) tarafından
El kadar çocuğun kaybolmasından abisinden şüphe ettikleri bir zamanda güvenin çok içi boş bir laf olduğunu bir kez daha öğrendik 
0 oy
(238 puan) tarafından

Ne demişler güvenme dostuna dostun gider söyler dostuna .. :) iki kişinin bildiği sır hiç bir zaman sır değildir dertleşmek akıl almak istersem annemle eşim yeter bana arkadaşa güvenmeyi coooktan bitirdim ben.. Anneden iyi arkadaş yoktur

0 oy
(6,307 puan) tarafından
Dünya böyle bir yer 

Seveni eder sevmeyeni severler diye bir cümle vardır ya tamda öyle:) o yüzden maalesef güvenmeyeceksin herkese 

İyi insanlar evet iyiki varlar ❤️
0 oy
(2,081 puan) tarafından
Ne demişler düşmanından değil dostundan korkacaksın seni iyi bilen tanıyan odur diye 

Asla kimse güvenip sırtını dayanma en zor zmaninda herkesten önce o vurur
0 oy
(2,628 puan) tarafından
Çok güzel tabir etmişsin. Eline koz vermiş gibi hissetmediğimiz yanından ayrılınca aklımızda soru işareti bırakmayan insanlar . Sanırım benim etrafımda hiç yok ...

İlgili sorular

+7 oy
20 cevap 1,051 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kekik4 (2,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,274 göst.
8 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 890 göst.
18 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Merveeem (87 puan) tarafından soruldu
+1 oy
40 cevap 1,693 göst.