0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (908 puan) tarafından
kizlar anket cepte uygulamasından para kazandım ipan ima da aynı miktar para da geldi başka anket doldurarak para kazanabileceğim uygulama var mı bildiğiniz güvenli

4 Cevaplar

0 oy
(1,092 puan) tarafından
Cevapla kazandan kazanıyorum ben ..Bide bilen kazanir
(908 puan) tarafından
Tmm canım teşekkür ederim
(2,287 puan) tarafından
Nasl yapıliyor cnm
(908 puan) tarafından
Ben yenı indirim deneyeceğim canım
(2,287 puan) tarafından
Bnde indrdim cnm dha yapmadım
(1,092 puan) tarafından
Kızlar anketler var ara ara geliyor doldurun zaten 50 TL'yi aşınca direkt hesabiniza aktariyorsunuz
-Reklam-
0 oy
(565 puan) tarafından
Havucun.com  var 
(908 puan) tarafından
Tmm canım indirdim teşekkür ederim
(908 puan) tarafından
Canım indirdim ama bonus ve referans kodu istiyor onları ne yapıyoruz
(565 puan) tarafından
Boş bırak cnm ben öyle yaptım oldu
(908 puan) tarafından
Boş da bıraktım canım ama sanki şifre yle ilgili de sorun var gibi sen e-posta şifreni mi kullandın farklı mı
0 oy
(151 puan) tarafından
Parayı instagramdan kazanıyor benim arkadaşım, şimdilik 40 bin takipçisi var, 2 yıllık hesap ama hiç yapay takipçi değil, sponsorlu reklam vere vere, reklama aylık iyi para harcayarak gerçek takipçiler edindi. Aylık reklam geliri yeni yeni olmaya basladi, şimdilik daha başlangıç seviyesinde oldugu icin ayda 15-16 bin tl reklam geliri anca oluyormuş, reklam giderlerinin yarisini bile daha cikaramamisti ama zamanla kazanir herhalde. İleride tabi büyüyerek devam eder bu. Gezdigi yerleri ve mutfaklarını tanıtıyor. Ben 1 gezisine katıldım, tanıtım yapmakla uğraşmaktan gezdiği yerlerin tadını çıkaramıyorsun, habire elinde eşek gibi kamera tekrar tekrar çekim yapıyorsun, ardından saatlerce video düzenlemesi falan yapıyorsun bir bakmışsın gezmekten hiç birsey anlamamışsın. Influencer denen şey her yere gidip, gezdiginden bir şey anlamamakmis ama zamanla herhalde hem rahat gezip hem de gecinecek kadar para kazanmaya başlar.

İşinden gücünden de istifa etmen lazım bunu yapabilmek için, sayfan buyuyene kadar da içerden, birikimden yiyorsun. Zor iş. 1 milyon takipçisi olanlar falan bu işi ilk yapanlar, hızlı büyüdü onlar, güzel kazanıyorlar
(908 puan) tarafından
O kadar yapamam valla canım ben zaten konteyner da kalıyorum dışarı zor çıkıyorum 2 yaşında kızım var sadece eşimin maaşı var ona fazla yük olmak istemiyorum kendı maaşıyla borç fln ödüyor
(590 puan) tarafından
Benim de sayfam var ama gerçekten çok zor sayaf yönetmek. Bütün günü oraya harcamanın gerekiyor. Ilgilenemdigim için takipçim çok düştü. Link falan da vermiyorum zaten. Ama aşırı çaba lazım bunun için
(151 puan) tarafından
Benim arkadaşım da aynı, bir de Web sayfası kurdu instagram hesabından Web sayfasına da yönlendiriyor, kardeşi de işi gücü bıraktı buna yardım ediyor
(590 puan) tarafından
Kazancı varsa devam etsin. Yoksa ugrasilacak gibi degil
0 oy
(600 puan) tarafından
Canım para kazanılıyor mu yani mesela bir ayda ne kadar kazandın 
(908 puan) tarafından
Anket cepte yi baya oldu kullanalı 62.30kuruş vardı ödeme talep ettim aynı kuruşuna kadar hesabıma gelmişti

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 737 göst.
30 Aralık 2020 Aile kategorisinde AnqeLLa (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (744 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 300 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gülnurknd (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 308 göst.