0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (520 puan) tarafından
Hanımlar yatılı misafirlerinize yatak olarak koltuklarınızı açtığınızda çarşafın altına ne seriyorsunuz?

13 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Hicbisey sadece çarşaf serip üstüne battaniye veriyorum 
-Reklam-
+2 oy
(1,648 puan) tarafından
Hiç bir şey, çarşaf seriyorum, mevsimine görede pike yada battaniye 
+1 oy
(10,221 puan) tarafından
Varsa pike serebilirsin canım battaniye terletir. Veya ince yorgan
+1 oy
(26 puan) tarafından
Benim koltuğum biraz girintili çıkıntılı olduğu için battaniyeyi ikiye katlayıp çarşaf seriyorum
+1 oy
(642 puan) tarafından
Bazı koltukların birleşim yerleri çok çukur kalınca düz dursun diye ince pike/yorgan gibi bir şey seriyorum, onun dışında çarşaf altına bir şey koymuyorum. 
+1 oy
(12,536 puan) tarafından
Ben bisey sermiyorum ama kayinvalidemin yanina koye gidince ince yazlik yorgan veya battaniye koyuyo daha rahat yatiliyo valla
+1 oy
(1,062 puan) tarafından
Yatılı mısafırım olmadı hıc :))) 
(1,062 puan) tarafından
Allah kolaylık versın zordur o halde kım gelıyor kı hamıle insana kalmaya çok sacma
(388 puan) tarafından
Canm kaynanam kayinbabam gelir genelde yatıya köyleri evde olunca.31 haftalık hamileyim doğumda gelecek bakacak mi bakmayacak mi onu bekliyorum şimdi.gelmediler mi diyecem valla bu saatten sonra hiç gelip de kalmayın.diger günler gelir kalırlar iş bakmaya hastalığa gelince adım atmazlar
(1,062 puan) tarafından
Kötü günde olmayana ıyı günde gerek yok zaten ama doğumda bence yalnız olmalısın inan kimseyi çekecek durumda olamıyor ınsan
(388 puan) tarafından
Sezeryan olacağım ben kuzum evde iki çocuk var 2.5 4.5 yaşlarında desteğe ihtiyacım olacak illaki.kizinij iki doğumunda da gitti on gün baktı bana gelince iki çocukta da annem baktı şimdi o baksn istiyorum.esim dedi gelip bakacaksn diye.cunki her merkeze geldiklerinde iki çocuğu daha var burda bizden öte gitmezler gitmiyorlar da.esim üvey evlat gibi düğün yaptık kuruş faydalarını görmedik.simdi kaynım evlenecek herseyini dört dörtlük yapıyorlar :-) doğumda gelmez inşallah buda benm bahanem olur en azndan
(1,062 puan) tarafından
Hmm bende ıkı sezeryan gecırdım ama yalnızdım eşim yettı sağolsun bence tecrübelisin mınnet etme derım zorla yapılan hiçbirşeyin anlamı yoktur, esıne üvey evlat muamelesı yapılıyorsa, esın zorla getırıp sana baktırdı dıye bu degısmez yıne aynı devam ederler
0 oy
(674 puan) tarafından
Genelde koruma deriz biz ondan serer üstüne çarşaf sererler ama sıcak olduğu için sadece çarşaf seriyorum eğer kalabalık olurda o koruma dediğim şeyi yere serip döşek gibi kullandığım da oldu 
0 oy
(627 puan) tarafından
Benim cekyatlar sert o yüzden ince yorgan seriyorum rahat olsun diye
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Hiç birşey canım 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
İnce silikon Yorgan atiyorim üstüne çarşaf seriyorum 
0 oy
(3,665 puan) tarafından
Mutlaka çarşaftan önce bişey sererim kendim yatamayacağm yeri başkasına sunmam sert olur.
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Nevresimin altına neden ayrıyetten bişey sereyim ki çocuk değiller altına işemezler yani 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 88 göst.
0 oy
4 cevap 146 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 445 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (12,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 328 göst.

408,400 soru

12,269,848 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...