0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
2 yaşındaki oğlum 3 gündür  ne yerse çıkarıyor. Gerçi doğru düzgün bir şey yemiyor bugün sadece 1 muz yedirebildim onu da az önce çıkardı zaten. Napicam ben sürekli peşinde kosturuyorum 1 lokma yese için rahatliyacak. Doktora gittik antibiyotik vs. verdi ama yok onu da icmiyo zorla icirince yine kusuyo :( dün gece uykudan ağlayarak uyanıp kustu direk acile gittik serum falan verdiler yine iki kutu ilaç. İcmiyo diyorum icecek deyip yolliyolar . İshalimiz de var. Bugub hiç bişi yemediginden büyük tuvaletini de yapmadı . Neler önerirsiniz ne yapmam gerek ? Çok endişeleniyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(679 puan) tarafından
Tekrar götür ya bir serumla iyi olmadıysa yatış yapılması lazım, benim oğlumda geçenlerde kusma vardı götürdük bir serum taktı hemen iyi oldu çok şükür, bak çocuğun susuz kalır vücudu ve bu hiç iyi değil sana soyliyim doktora söyle ilaçlar fayda etmiyor hiç bisey yemiyor sürekli kusuyor ishal oluyor. Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 
-Reklam-
0 oy
(464 puan) tarafından
Başka bir hastaneye gıdın derim uzun süren ishallerde hastaneye yatiriyorlar. 
0 oy
(52,790 puan) tarafından
başlığa bakip doktora goturun diyecektim ama goturmussunuz o zaman yatis verip serum takmalari lazim. 
0 oy
(1,681 puan) tarafından
Probiyotik vermediler mi ? Bizde öyleydi şükür atlattık 3 gün hiç bişey yemedi ağzı kokuyordu resmen açlıktan tek su içiyodu
0 oy
(1,711 puan) tarafından
Ne demek içecek.. Bizim doktorumuz sorar "annesi şurup yazsam içer mi?" diye. Hayır dersem iğne yazar. Çocuk doktoruna gidip anlatın acildekilere güvenmiyorum 
0 oy
(316 puan) tarafından
Yatış verilmesi gerek canım..çocuk.doktoruna.gotur..icmedigini söyle.yatis versinler bu şekilde yazik günah çocuğa ..böyle durumda.yatirmalari.gerek zaten..çok geçmiş olsun..
0 oy
tarafından
Başka hastaneye götür cnm yatış verilmesi gerekiyor
0 oy
(5,513 puan) tarafından
Evde ilaç içirmek zorsa ve serum işe yaramamışsa son çare hastaneye yatış benim oğlum da öyle oldu serumu aldığı an düzeldi. Doktor düzelmezse getirin yatıralım demişti
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Probiyotik vermedi mi? 
0 oy
(706 puan) tarafından
Canim ben özel doktora götürmüştüm öyle olduğunda bir reçete vermişti bize onla serum ve iğne aldık serumu taktılar onun sayesinde uyuyup kaldı topladı iğne 5 6 kadarda eve vermişti birde mama vermişti Bebelac rf mi öyle biseydi onla iyileşti çok sukur
0 oy
(4,801 puan) tarafından
Serum ne verdiler? Bazen sadece izotonik veriyolar. Kusmayi engelleyici serumla antibiyotik verirlerse toparlar ve en azindan ilaclari icebilir. Bu sure zarfinde yedirmekle ugrasmayin. Kusma icin engelleyici ilactan yarim saat sonra patates,yogurt corbasi vs gbi yedirmeniz lazim. Arti ishal icin probiyotik ve cinko, ayrica bol su icmesi gerek. Eger kusma engelleyici icemiyosa bize doktor fitil seklinde vermisti onu danis ve iste.

1,5ay once biz boyle durum yasadik iki cocugumda da ancak boyle 10 gune toparladi tam manasiyla.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 231 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 89 göst.
31 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 95 göst.
21 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,712 soru

23,683,441 cevap

310,421 kullanıcı

...