0 oy
137 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
İyi geceler arkadaşlar kızımın salyası çok akıyordu 5 aylık bende bitane siteden Kehribar kolye sipariş ettim aslında pek inancım da yoktu açıkçası burda da alanlarn yorumuna baktığımda işe yaramadığını söylediler dedim olmadı aksesuar olarak kullanırım bugün geldi taktım tesadüf mü bilemem ama bebeğimin agiz kenarları kuru salyası geçti böyle bı etkisi var mı yoksa denk mi geldi bilmiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(454 puan) tarafından
Belki de her ilacın herkese aynı etkiyi göstermediği gibi kehribar kolye de bebeklerde aynı etkiyi göstermiyordur. Belki sizin bebeğinizde işe yaramış olabilir. Biraz gözlemleyin.
tarafından
Olabilir ya da arkadaşın dediği gibi sahteleri çoğaldığı için sahtelerine denk gelmiş insanlar
(454 puan) tarafından
O kadar insanın da sahtesine denk geleceğini sanmıyorum :)
-Reklam-
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Benm bebegmnde cok salyasi olurdu ama oyle boyle degil.onluk taksam fayda etmez ustu islanirdi.kehribar aldm taktim benm bebegime fayda etti kesti tamamen salyasini.yani memnun olmayanlar ya sahtesydi canm yada her bebekte demek ise yaramiyordur.guvendgn sertifikali yerlerden alnmasi gerekiyor diye dusunuyorm.
tarafından
Evet bu da sertifika vardı açıkçası pek inanmazdım kimse fayda görmüyor diye bilseydim daha önce alırdım çünkü aşırı salyası akiyordu
0 oy
(4,042 puan) tarafından
Asko nerden aldin ya bana da atsana link
tarafından
Valla canım istegramdan bı sayfaydi hatta baya baktım bı o sayfa içime sindi https://www.instagram.com/kehribarvera?igsh=NDFrNGZ4Y3lvbm04
0 oy
(193 puan) tarafından
Canım linkini paylasmissin bende oglum için almak istiyorum diş sancilari var belki işe yarar diye mesaj attım sayfaya 
tarafından
İnşallah sizde de işe yarar valla bende işe yaradı diye paylaşmak istedim çünkü bu kadar etki etmesine şaşırdım acaba bebekten bebeğe mi fark ediyor yoksa hepsine aynı mi bilmiyorum
(193 puan) tarafından
Maşallah canım insallah bizede fayda eder yeni iki dişi patladı gece hiç uyumuyor o yüzden acısını hafifletir belkidr
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Olabilir . Bende 1 aydan fazladır takıyorum pek fayda görmedim. Geçen cuma gömdüm hatta enerjisini alsın diye 
tarafından
Ben ilk defa aldım ve gördüğüm etkiyi söyledim belki bebekten bebeğe fark ediyordur
(5,328 puan) tarafından
Olabilir
0 oy
(266 puan) tarafından
Taşların enerjileri oluyor doğru ama Salyasını kesmeye çalışmak neden onu anlamadım.Sonuçta bu bir süreç diş çıkarana kadar akar da akar. Eller ağızdan çıkmaz. Bakarsın sabah akar yarın akmaz. Bu hastalık değil ki kesmeye çalışasın
tarafından
İlla kessin diye almadım çok asırıydı salyası diş çıkarma döneminde rahatlatıyor diye denemek istedim etkisini görünce paylaşmak istedim
0 oy
(2,081 puan) tarafından
5 aylıkken takmaya başladım kızıma şuan 15 aylık 8 dişi var hiç zorlanmadık ve salya da hiç olmadı ister tesadüf olsun ben inanarak takdım ve faydasını gördüm 
tarafından
Öyle gerçekten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 92 göst.
0 oy
15 cevap 242 göst.
23 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Kralice55 (5,328 puan) tarafından soruldu
0 oy