0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (493 puan) tarafından

ilk kızım sezeryanla oldum normalle olmadigi icin o zaman korse takmak aklıma bile gelmemişti şimdi kardeşi yolda 5 aylık gebeyim bi kızım daha oluyor ben şimdiden kendim icin lazım olucak üç tane korse aldım bunlar lohusa korsesi , rahim toparlayıcı korse , uzun tayt korse aldım instagramda ayrem korseden. internette bazi yorumlar okudum kimisi tavsiye etmiyor kimisi ediyor kimisi bir ay sonra kullan dikişlerin zarar görmesin falan filan korseler sıkı oldugu icin galiba. aldığım korse sayfası sezeryandan 15 gün sonra kullanmaya başlayabilirsiniz diyodu. ben dogum yaptigim zaman hastanede doktoruma sorucam en iyisini o bilir ne zaman kullanmaya başlayabilirim diye bana kalırsa 2 3 gün 1 haftaya kullanmak istiyorum iyi olur diye ama doktorum ne şu zaman kullan derse o zaman kullanmaya başlıcam siz sezeryandan sonra ne zaman korse kullanmaya basladiniz biraz uzun oldu buraya kadar okuyup cevap verenler icin tesekkürler :))

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
ben 1 haftalikken taktim ama sıkı degildi benim taktigim gunde 3 5 saat taktim bazen daha az doktoruma sordum ama o da dikislerini kontrol etmek lazim dedi o da 2 hafta sonraydi beklmedim taktim 
(493 puan) tarafından
yani doktor mu dedi 2 hafta sonra tak diye tam olarak anlamadim cnm
(493 puan) tarafından
korseler sıkı ya bedene göre almistim rahim toparlayici diger korseleri
tarafından
dr bana dedi ki dikislere bagli 2 hafta sonra gel.dedi zaman uzun olunca kendimi de iyi hissedince taktim bi de dogum hemsiresi vardi o dedi ki kendini iyi hissedince tak dikislerin icin daha iyyi dedi o yuzden 1 haftada taktim
(493 puan) tarafından
anladim cnm o zaman bende Allahın izniyle doğum aralık gibi dogum yaptigim zaman cıkış yapacagım zaman doktor yine geliyor o zaman da sorarim bikac güne cağirip tekrar ultrasondan dikişlere rahime bakıyor o zaman yine sorarim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben öyle ayrıca hamile korsesi filan almadım kullanması çok zor. Evde kendi korsem vardı geçen sene almıştım. sezaryenden iki üç gün sonra başladım kullanmaya. 

image

(493 puan) tarafından
kullanması zor derken yani ben kullanabilirim doktorum kullan derse
tarafından
Tabi o da senin rahat etmene kalmış bişey doktorun Büyük ihtimalle önerir. Rabbim kolaylık versin şimdiden
(493 puan) tarafından
sen neden kullanması çok zor dedin ki sende sezeryan oldun galiba aslinda tam tersine korse kullanica daha rahat hareket ediliyomus
tarafından
Onların çeşitleri nasıl bilmiyorum ama benim baktığım dönemde bele sarılanlardan vardı artık bilmiyorum çeşitlerini. Onlar karnımda toplandı yukarı çıktı ortada toplandı eğilip kalkamadım Bir de belimi tam sarmadı
O yüzden ben bu kendi korsemi kullandım Ve sayesinde rahmim çok çabuk toplandı. İçi pamuklu giyilebilir olduğu için ben bu şekle tercih ettim. Kayma toplanma herhangi bir şey olmadı ondan dolayı öyle dedim
(493 puan) tarafından
şimdi anladım cnm ama bu benim aldıklarim cok iyi senin bildigin korselerden değil nasil desem kaa toparlanma olmuyor baya kaliteliler instagram da ayrem korseden almistim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Evremm93 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 120 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde SL (1,164 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 178 göst.