0 oy
123 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (75 puan) tarafından
Herkese merhaba kış icin uyku tulumu alacağım da hiç anlamıyorum sanki naylon gibi bazısı önerebileceğiniz uyku tulumları var mı?

5 Cevaplar

0 oy
(2,161 puan) tarafından
LCWdan alırım hatta geçen hafta aldım gayet kaliteli 

2,5 tog alırım hep üstünü hiç örtmez çünkü kızım içinede sadece zıbın giydiririm
(4,223 puan) tarafından
Eviniz kac derece olur peki
(2,161 puan) tarafından
Kışın 19,20 ,21 arası değişiyor
(75 puan) tarafından
Bebeğim 5 aylık şuan klimanın altında bile üstünü açar eminim kışında aynısı olur2.5 alsam daha mi iyi
(2,161 puan) tarafından
Aynen içine giydirmezsin fazla 2,5 tam oluyor bana göre
-Reklam-
0 oy
(4,769 puan) tarafından
Bende bakıyorum cnm ama gözüme takılan bikac tane vaf cok güzel Trendyol ldan bakabilirsin 
0 oy
tarafından
Oğlum kışın aralığın sonunda 1 yaşında, kızım da aynı tarih yenidoğan olacak. Kime kaç tog almalıyım ben de bilmiyorum, önerebileceğiniz bir şey varda ben de beklerim burada.
(14,696 puan) tarafından
ev sicak mi ? sicaksa eger icine pijama giydiririm ustunu ortmem diyorsan 1 tog eger icine birsey giydirmem ev de cok soguk oluyor diyorsan 2.5 tog
yenidogana zaten gerek yok bence 3/6 ay alayim desen elinde patlayacak nisanda zaten hava isiniyor
tarafından
Ev soğuk, içine de sadece zıbın giydiririm. Benimki sıcağa gelemiyor, tam kış çocuğu.
Şu an İstanbul'da hava yağmurlu, onda bile zıbından sonrasına ağlıyor. Zıbın adamı. Yani anlıyorsundur gece üstünü de örtemiyoruz paşanın
(14,696 puan) tarafından
2.5 iyidir o zaman baktin hala soguk usuyor icine birsey giydirirsin
benim eski ev baya soguktu 3 sene yasadik orda hep uyku tulumu aldim da burda hem buyudu hem de ev sicak olur kizima almam
tarafından
12-18 ay mı almalıyım peki? 18-24 mü?
(14,696 puan) tarafından
gelisimi nasi bir beden buyuk al cekiyor lcwnin tulumlari birak buyuk olsun kafana takma yatarken giyiyor zaten
tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
0 oy
(14,696 puan) tarafından
lcw dan aliyordum ben ama kiloluysa bir beden buyuk al hatta ben 2 sene once felan 3/4 yas daha buyugunu aliyordum nasilsa yatarken giyiyor cubku kis ortasinda cabuk buyuyordu :D 
(75 puan) tarafından
LCW ye bakacam teşekkür ederim
0 oy
(830 puan) tarafından
Ben kızımın odasını 19-20 derecede tutuyorum içine sadece zıbın giydirip ayağına çorap giydirmeden 2.5 tog uyku tulumu kullanıyorum eğer evinizi daha sıcak tutuyorsanız 1-1.5 tog yeterli olur sizin için LCW ve e bebek uyku tulumu konusunda gayet iyi oluyor ikisine de bakabilirsiniz iç ve dış kumaşı pamuklu olsa kafi içi zaten ister istemez elyaf olduğu için pamuklu olma şansı yok 
(75 puan) tarafından
Evimize yeni taşındık klima açılacak klima da ne kadar sıcak yapar muamma kararsızım ne alsam şuan 5 aylık kaç aylık alabilirim
(830 puan) tarafından
9-12 alın isterseniz 2.5 tog alırsanız baya sıcak tutar onu ev18 derece olsa bile

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
0 cevap 15 göst.
0 oy
0 cevap 18 göst.
0 oy
5 cevap 117 göst.

406,234 soru

12,180,033 cevap

36,676 kullanıcı