0 oy
732 göst.
Diğer kategorisinde (1,883 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

image

Temu çok güvenilir ben 3500 liralık alışverş yaptım oğluma mont ayakkabı eşime bot bana iki pijama ve oğluma 4  takım kıyafet ve ıvır zıvır şeyler öesela trendyolda 300 tl olan 4 lü buz kalıbı 52 lira. 25 günde geldi kargosu ama çok çok kaliteli beklediğimden daha iyi. Birde ilk siparişte iade etmem istediğin ürünleri iade etmeden para iadesi yapıyolar. Ben internette görüyordum sadece denemek için 1800 lük ürünü iade etmek istedim iadeye vermenize gerek yok para iadesi oldu dediler şok oldum. Gel gelelim kötü olan şeye.. ben aipariş verdikten 2 gün sonra yeni yasa çıkardı devlet 10 bin alışveri sınırı vardı 1050 liraya düştü ben %30 vergi ödemiştim oda 60 oldu. :( keşke daha fazla şey alsaydım. Buna rağmen indirim kuponları ile alışverş yapmayı düşünüyorum.

7 Cevaplar

0 oy
(1,065 puan) tarafından
Nasıl yanı 1800 liralık ürün sende kaldı parasını da verdiler valla iyi :)) 
(1,883 puan) tarafından
Evet aynen öyle oldu :)
-Reklam-
0 oy
(481 puan) tarafından
Nasıl yanı  kişi 1050 lıradan fazla birşey alamazmıyız  kız
(1,883 puan) tarafından
Evet vergi hariç o kadar alabiliyorsun ayda 5 sipariş hakkın var
(481 puan) tarafından
Ayda 5 siparısın toplamı 1050 yı geçmeyecek mi yoksa  her sıparıs 1050 limitli mi
(1,883 puan) tarafından
Yok her siparişte 1050 tl hakkın var yaklaşık 500 de vergi ödersin. Ama ilk alışverşe özel kuponlar oluyor almadan önce bana özelden yaz yardımcı olurum mesela 1300 lük ürün eklersin sepetine 300 indirim olur ama 500-600 de vergi olur yine 1500 e almış olursun ama fiyatlar ona rağmen uygun ben o aldığım montu 400 e aldım burdaki fiyato 1400 den asagı değil eşimin botu da 500 dü burda en az 2 bin. Ayda 5 den fazla alırsan gümrükten geçmiyor. Bide elektronik bişeh alırsan geçmiyor gümrükten
0 oy
(7,971 puan) tarafından
Uygur Türklerine eziyet eden Çin'in uygulaması üstelik orda Türkleri köle gibi çalıştırıyorlarmis ben almadım bir şey almam da ..  Nerden ne kadar kendimi çeksem o kadar kârdır..
(1,883 puan) tarafından
Aaa hiç bu açıdan düşünmemiştim :( haklısın almamak daha iyi sanki
(435 puan) tarafından
Uygur Türklerini Araplar kadar önemsemediler işte :(
0 oy
(2,356 puan) tarafından
Temu uygulamamu anlamadim ne demek
(1,883 puan) tarafından
Temu işte. Trendyol gbi
(2,356 puan) tarafından
İndiriyormu eşim kırsalda görev yapıyor çarşıya her  zaman gidemiyorum alışverişinde seviyorum 12  aylık ve 1 aylık bebeklerin var   bu kaç Barça  alım dışarı çıktım diyorum ama  yoh
(1,883 puan) tarafından
Eve kargoyla geliyor dediğim gbi 1 ayda geliyo ama geliyor yani
(2,356 puan) tarafından
Kız ben tez canliyim bı ay da gelicek tamam da gece gündüz unu düşünürüm ben
(2,356 puan) tarafından
Pazarama geldi o sanırım tümü dedigin
0 oy
(11,237 puan) tarafından

Bide foto ataydın iyiydi :)

(1,883 puan) tarafından
Atıyım :)
(1,883 puan) tarafından
Attım bak
(11,237 puan) tarafından
Aa cok kaliteli duruyor gerçektn. Fotodan bile belli oluyor. Gule gule kullanın canım hepsi de çok güzel
(1,883 puan) tarafından
Gerçekten çok kaliteli teşekkürler:)
0 oy
(387 puan) tarafından
Ben yabanciyim yabanci ulkede yasayiram burda turk urunlerini cox seviyoruz sizde çin urunlermi aliyorsunuz) kuzum o kadar çabuk bozluyorlar kendi urnlerniz guzel 
(1,883 puan) tarafından
Alanlar çok memnun valla burda bi çocuk montu bin liradan  aşağı oda içi yünlü bile değil ben 400 aldım bi ayakkabı desene olmuş 800-900. Gayette kaliteli duruyor
(387 puan) tarafından
Azerbaycanda trendyoldan aliyorlar bende gidince almayi dusnuyorum ordan turk urunleri ben mosqvada yasayiram burda yani çin urunleri cox rengleri çabuk gidyor sizden alinca uzun sure kulanmak ola bilyor burda cox severiz sizin urunleri guzel elbiseler var kumas iyi
(387 puan) tarafından
Heryerde turk urunu diyince insanlarin diqqatni cekiyor  insALLAH bir gun turkyeye de gelirim gorurum severim sizin  olkeyi ruslar cox sever sizin olkeyi yemekler guzel hersey
(1,883 puan) tarafından
Türk ürünleri bize çok pahalı geliyor dediğim gbi en basiti 300 tl lik buz kabını 52 liraya aldım :)
0 oy
(2,954 puan) tarafından
Evet canm benmkide gecen gun geldi bende yeni yasadan once siparis etmistim allahtan etkilenmedim ama gelen butun urunlerimde cok guzel cikti hic sorun yoktu sadece 1tanesinden memnun kalamdm ama iade falan ugrasamam dedim kaldi ama genelinden cok memnun kaldim.vergi falan zam geldi ama ben yinede siparis vermeyi dusunuyorm valla.
(1,883 puan) tarafından
İade kodu alıp müşteri temsilcisine bağlanıp para iadesi istiyorum deseydin memnun kalmadığın ürünün parasını alırdın
(2,954 puan) tarafından
Cok ucuz biseydi oyuzden ustune dusmedim acikcasi.oda nqzari olsn dedim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 757 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde -anne- (14,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,189 göst.
16 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 687 göst.
7 Ekim 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu