0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar parkelerimi neyle temizlersem temizliyim hep iz kalıyor buğulu duruyor parlamıyor denemedigim şey kalmadı arap sabunu sirke ve ya çamaşır suyu ya da yüzey temizleyici siz nasıl temizliyorsunuz ya bana bi fikir verir misiniz?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Parkeler parlamaz cnm cilalı olan parke parlar sadece yanlış yaptığın bisey yok iz olmaması için sildikten sonra kurulayabilirsin o parkının cinsinede bağlı biraz benimki mesela iz bırakmıyor eski evimdeki iz birakiyordu
(62 puan) tarafından
Kurulamak hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim:)
En son oturup elimle silecektim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben iz olmasın diye kuruyana kadar kimseye bastirmiyorum :)
0 oy
tarafından
Vallahi günde bazen 4 kez bazen 5 kez evi siliyorum benimkinde de ayak izi kalıyor. Takıntılıyım çıldırıyorum ayak izi görünce habire siliyorum 
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Mikrofiber bezle sil canım iz kalmıyor kalın olanlarından bul ben moba ondan takıyorum iz yapmaz
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Bulasik detarjani  ve parke temizleyici daha parlak lekesiz durmasini sağlıyor. Ama ikiside çok kayganlastiriyor haberin olsun.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 166 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 290 göst.
25 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mavi-beyaz (2,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 65 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 440 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,417 puan) tarafından soruldu

412,669 soru

12,424,209 cevap

45,388 kullanıcı

Kategoriler

...