0 oy
1,304 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından
Bazen öyle şeyler okuyorum ki gerçekten yaşandıysa bu kişilerin akıbeti bana dert oluyor. 

Mesela en son çocuklarımı öldüresim geliyor başlıklı bir post vardı. 3 aylık olanı meme reddi nedeniyle 4 yaşındakini mızmılığı nedeniyle öldürüp bırakasım geliyor demişti. Kullanıcı adını hatırlamıyorum. Belli ki çok bunalmış bir anneydi ama bu dediğini gerçekten yapmasa bile psikolojik yardım alması şart olan biriydi. O çocukları merak ediyorum.

23 Cevaplar

0 oy
(2,041 puan) tarafından
gecen eltisimiydi neydi veya uvey annesi olabilir esi onunla yalniz kalıyordu kadin cocugu durmuyordu asagi kata inmek zorunda kalms eside inmems falan net hatırlamıyorum okuyan bilir 
-Reklam-
0 oy
(306 puan) tarafından
gözüne asperox sıkan sonra gözü kör olacak durumda ciddi olan bi bebek vardı ameliyat olacaktı sonra ne oldu cok merak ediyorum umarım iyileşmiştir
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Ya bı kaç saat önce buraya girdim öyle baslillari okuyordum yanlış gormediysem kocamın en yakın arkadaşıyla birlikteyim gibi bı şey gördüm tam girecektim post kapandı okuyamadım 

Hayal mi gördüm yoksa o post digrumuydi

Bilen yazsın yoksa uykum kacacak

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 409 göst.
0 oy
3 cevap 325 göst.
0 oy
28 cevap 500 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 680 göst.

401,537 soru

12,018,519 cevap

36,222 kullanıcı

...