+1 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Soru başlıkta 

17 Cevaplar

+1 oy
(79 puan) tarafından
TEMU BOYKOT LUTFEN HASSAS OLUN UYGUR TÜRKLERI ICIN
-Reklam-
0 oy
(477 puan) tarafından
Ablam yaptı ürünleri çok güzel bende isteyeceğim
(46 puan) tarafından
Ayy bende yapacam vala uygun fiyatlı
(477 puan) tarafından
Ama 1 aya kargo geliyor bilgin olsun
(46 puan) tarafından
Peki niye o kadar geç geliyor
(477 puan) tarafından
Walla Çin'den geldiği için öyle
(2,734 puan) tarafından
3 defa alışveriş yaptım + kardeşim ile babamda aynı şekil alışveriş yaptı 15 güne elimize ulaştı. Gelecek ülkeden çıkış her gün adım adım hızlı ilerliyor ama gümrükte 3 4 gün bekliyor onun haricinde gümrükten çıktığı an 2 güne eline ulaşıyor.
(589 puan) tarafından
Ya ürünleri çok plastik kokuyor diyorlar doğru mu
(2,734 puan) tarafından
Yok öyle bir şey. Geçenlerde kızım için plastik terlik aldım koku filan sıfır. Eşimle kardeşime de bir örnek çanta aldım onlarda da koku sıfırdı. Direk kullanmaya başladılar. Yemin ederim geçen arkadaşımın kızına doğum günü hediye okul çantası aldım 3 gün balkonda beklettiim içinde ki koku çıksın diye. Elimden gelse temuda her beğendiğimi alıcam. Bir elbise almıştım kendime o da boyu çok kısa geldi. Günlük giyerim spor tarzda filan diye ama tunik gibi oldu. Anneme verdim ona tam elbise oldu. O yüzden kıyafette tutturamadım.
0 oy
(176 puan) tarafından
Çokkk yaptım,güvenilir...ama dikkat et girdin mi çıkamıyorsun, herseyi almak istiyorsun
(303 puan) tarafından
Ürün gelince ekstra ücret kargocuya verilir mi?
(176 puan) tarafından
Hayır hiç bisey yapmıyorsunuz,zaten siteyi incelerseniz orda yazıyor herhangi bir kargo ücreti talep edenlere itibar etmeyin diye,trendyol gibi düşünün, alışverişinizi yapıyorsunuz kredi kartı ile ödemeyi yapıyorsunuz o kadar
(2,734 puan) tarafından
Sorma ya. Favorilere ekle seçeneğide yok ya sürekli kalsın alırım diyip sepete atıyorum. Ürün sipariş ettiğimde bir çok ürünü sonra alırım diyorum kaldırıyorum mecbur sonra tekrardan sepet doluyor :):):) şu an sepetimde 30u geçik ürün var alırım diye :):) ama kendimi frenlemem lazım eşimi batırıcam yoksa :)
0 oy
tarafından
Komşum yaptı güvenilir, Türk kişilerin ürünlere yaptığı yorumlara dikkat et canım. 
(46 puan) tarafından
TM cnm saol bende yapacam gibi görünüyor vala
0 oy
(57 puan) tarafından
Ben yaptım 15 temmuzda sipariş vermiştim tahmini teslim tarihi 16 ağustosdu ama çok geciktirdiler  temuda parayı bana iade yaptı ve gönderilen ürünlerinde hediye olarak alacağımı söyledi ve paketi dün teslim aldım ürünler eksiksiz geldi hepsi sağlamdı güvenilir bence 
(46 puan) tarafından
Hala hala parayı iade etigi halde mi bide kaç günde gelir acab
(57 puan) tarafından
Ay evet parayı iade ettikleri halde hediye olarak gönderdiler bende şaşırdım bi jajsjsjsjsskjssj  mng kargoyla gelenler uzun sürüyormuş galiba ama öbür kargolar 15-20 günde geliyormuş
0 oy
(13,425 puan) tarafından

Bir ben kaldım yapmayan :D

(46 puan) tarafından
Bende bende
0 oy
(4,072 puan) tarafından
Kardeşim yapmıştı güzeldi canım bi sıkıntı yaşamadı 
(46 puan) tarafından
TM cnm saol bende yapacam odur güvenilirdir
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Sipariş verdim bekliyorum bakalım 
(7,115 puan) tarafından
Siparişiniz geldi mi ?
(2,029 puan) tarafından
Evet canimmm geldi çok güzeller 3 haftada geldi ama
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Kız kardeşim yapıyor ürünler hem uygun hemde  çok güzel ama biraz geç geliyor kargo 
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Ben gümrükten dolayı internetten temu vede Ali express yasaklandı diye biliyordum yoksa şuan sipariş girmistim
0 oy
tarafından
Kardeşim yaptı ürünler benim eve geldi ama baya bekledi gümrükte falan 2 ay sonra geldi ama ürünler güzel kaliteli duruyor 
0 oy
(662 puan) tarafından
Bende merak ediyordum ya valla yorumdakiler sağolsun aydınlattılar
0 oy
(2,812 puan) tarafından
Ben başka ülkedeyim ama hep yapıyorum canım güvenilir 
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Evet ürünler aynı geliyor bende bugün aldım daha kargomu 15 günü geçti gümrük te oyalaniyor bazen yoksa 10 günde bile geldiği olmuştu 
0 oy
(1,847 puan) tarafından

Bugün onunla ilgili post paylaştım resimde yükledim bak istersen:)

(239 puan) tarafından
Temu uygulama mi canm
(1,847 puan) tarafından
Evet trendyol gibi uygulama ürünler çinden geliyor
0 oy
(5,471 puan) tarafından
FİLİSTİN İÇİN BOYKOT YAPANLAR TÜRKLER İÇİN YİNE KILINI KIPIRDATMIYOR NE ACI
(5,471 puan) tarafından
Çıldırcam yağmur çıldırcam. :///
tarafından
Ben artık çıldırmayi bıraktım ikiyuzlusunuz hainsiniz diye bağırıyorum daha kolay oluyor
(5,471 puan) tarafından
Banlıyorlar :(
(310 puan) tarafından
İsrail'i yaptıklarından ötürü suçlu ilan etmek ve bunu alenen bağırmak aynı muameleyi Çin'e karşı uugulamaktan kolaydır. Bunun birden fazla sebebi var. Bence en önemlisi kimsenin Çin gibi bir devleti karşısına almak istememesi. Nüfus olsun, ticaret olsun, ekonomik yaptırım potansiyeli olsun İsrail ile karşılaştırıldığında bize birkaç beden büyük gelecek bir devlet. Yalan o Türk dünyası liderliğimiz, yalan o müslüman kardeşliğimiz. Çok afedersiniz, yemiyor. İkinci bir sebep coğrafi konum faktörü. Çin kendisine kalmış bir coğrafyada dünyadan da kendisini soyutlayan bir yönetim şekli sayesinde istediğini yapıp suyu bulandırmadan yaşıyor. Ama İsrail kurulduğu günden beri dünyanın gözü önünde ve varlığı tartışmalı bir devlet. Çünkü 3 dinin de hak iddia edebileceği bir bölgeye, Kudüs'e sahip. Ne uzasın isterler ne kısalsın. Filistin konusunu ne çözüme zorlarlar ne de tamamen göz yumarlar. Biz de işte eski halifelik, eski Osmanlı toprağı vs diye sorumluluk hissediyor görünürüz ama yalan. Tavşana kaç tazıya tut. Orta Doğu'nun Filistin'i bitmez ve siyasi açıdan çok lezzetli bir dilimdir. Burada sesin ne kadar çıkarsa o kadar alkış alırsın. Tıpkı buradaki artılama sistemi gibi. Kimsenin kimseye bir şey yapacağı yok ama Filistin'i savunmak ukuslararası arenada vicdanı puan sağlar. Türkiye de bunu kullanır. Halk olarak ise zaten Uygur Türkleri'nin varliğından kaç kişinin haberi var ki? Oradaki zulüm de İsrail Çin'e göre daha kolay, daha yakın, düşmanlaşması daha kolay ve daha az sevimli bir düşman olduğundan sümen altı edilir. Basında Filistin haberlerini şu zaman için değil sadece, şimdiye kadar da ne kadar sık görürdük; Türkistan haberini ne sıklıkla görürdük peki? Biraz da biz yönlendirmeye çok açık bir milletiz. Bize düşmanı parmakla göstermeleri gerek.
Velhasılı düpedüz ikiyüzlüyüz ve bu politik bir seçim.
(5,471 puan) tarafından
Her bir cümlesine katılıyorum
0 oy
(673 puan) tarafından
Ben değil ama kuzenlerim yapti memnun kaldıklarını söylediler 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
8 cevap 167 göst.
24 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hilal44 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,305 puan) tarafından soruldu

403,372 soru

12,082,558 cevap

36,359 kullanıcı

...