+2 oy
357 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (82 puan) tarafından
Ya canım.yanarsa ya kanama olursa esim konusunu bile açmıyor baski yapmıyor ama bilmiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(268 puan) tarafından
Tolga mısın 
(766 puan) tarafından
Niye öyle dedin kiz
(268 puan) tarafından
İsminden dolayı
-Reklam-
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Tolga abi aramıza hosgeldin :)
(82 puan) tarafından
Hyr oglumun ismi
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Acele etme cnim ya madem esin de anlayış gosteriyo. Ben iki ay sonra filan vakit bulabildim. Uykusuzluk bebek vs. Eskiden yasasam soyum tukenirmis bunu anladim ,:) millete helal olsun o yogunlukta bag bahce demeden ureme sevdasi varmis
0 oy
(132 puan) tarafından
Ben normal doğum yaptım zaman bende çok korkmştm ve ilişkiye girince 40 gün sonra asırı derecede acıma ve kanamam oldu devam edince doktora gittim düzelir dedi 
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Hayır olmuyor rahat kendini bırak sorun yaşamazsin sonuçta normal doğum olmuş genişleme de oluyor dikisin falan yoksa iyileşmkşse hic sorun olmaz
0 oy
(2,546 puan) tarafından
O psikolojik canım doktor bana sorun yok demişti ama ben çok.kasiyordum dikislerim kapanmasına rağmen.zamanla düzelir merak etme eşinden rica et incitmesin seni .kasarsan söyle bıraksın sonra yine denersiniz
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Ben tam 2 ay bekledim canım. Enfeksiyonda 40 im çıkmasına yakın kapmistim ilaç kullandım. 
0 oy
(261 puan) tarafından
40 çıkar çıkmaz şart değil ben 2.5 ay bekledim şahsen eşim de birsey diyemez zaten çünkü dikislerim çoktu iyileşmem çok uzun sürdü zaten çok yırtılmam çok kanamam oldu 2 ünite kan aldım 15 gün ayağa kalkamadım o hallerimi gördüğü için sagolsun benim hazır olmamı bekledi sen de hazır olmayı bekle derim 
(82 puan) tarafından
Öyle yapayım zaten isteksizlik de var
0 oy
(448 puan) tarafından
Dikişin varsa iyileştiyse bir şey olmaz 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,488 göst.
11 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 738 göst.
0 oy