0 oy
587 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kayinvalidem köyüne gidiyo salça yapcaklar evleri yol kenari baya islek bi cadde gibi kizimida bensiz gidince ben izin vermek istemiyorum aklim kaliyo eminim sizinde öyledir bide kaynanam vurdumduymaz ve kilolu kızımın pesinde dolanmaz 

Sabah kizim inince biz gidelim sende gel diye öğretmiş geldi çıldırıyo benim haberim yok gidemezsin dedim çocuğa ben kötü oldum sen benim annem degilsin sen kötüsün babannem beni götürecek dedigi ses kaydini esime attim anani hallet yoksa fena olcak bu çocuk kum torbasi degil önce bize sorsun gidecekse ona söylesin dedim eminim uyarir ama uyarmazsa ben bi uyarcam bidaha agzini acamicak

6 Cevaplar

0 oy
(626 puan) tarafından
Kız gönderme tabi Allah korusun haberleri görmüyor musun iyi yapmışsın boşver 
tarafından
Ah bacim ahh dinleyen kim ama ben yollamam gidemez
-Reklam-
0 oy
(2,685 puan) tarafından
9 ve 7 yasinda 2kizim var ben olmadan babanne ve ananeye gidemezler asla izjn vermem boyle gibi durumlarin onune gecmek icnde cok kolay bi yol.haklisim canm bende olsam asla izin vermemki ben olmadan asla biyere gidemezler.elinden gelirse kizinida cok tek basina gonderme derim belliki cocuk dolduruluyor hareketlernden konusmasndan belli 
tarafından
4 yasinda daha götürcem diyince umut ediyo bana karsi geliyo gidemezsin diyincede onu iyi beni kötü biliyo problem cocukta degil babannede ondan babasini devreye soktum anliyosa anlasin yoksa ben konuscam niye konustun diyemicek hırsızı ugursuzu heryer dolu ben ne annemde bırakırım nede biyere yollarim kimse kusura bakmasin
0 oy
(7,207 puan) tarafından
Sağ gözümden sol gözüme bile güvenmem Ekim sonu kursum var 1 buçuk saat günlük kardeşim ve annem bakacak şimdiden aklıma takılıyor ki en az benim kadar bakarlar sonuna kadar haklısın
tarafından
Bizimki bakmaz bile o Oturuyoya isterki kizimda otursun benim annem aşırı pinpirik bi adim atsa bakan insandir ben ona bile güvenmem yollamamda kimseyle küsen küssün darilan darilsin
0 oy
tarafından
İnan ki çok haklısın kaynana.guvendim.baska adamla.gondermis oğlumu dahada asla olmuş baligimi guveem.ona
tarafından
Bizimkide oyle götürür ama kim bakar Allâh bilir
0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Hem salça için go diyor çocuğa nasıl bakcak niye laf anlamıyor bunlar
tarafından
Anlamaz beyinleri kıt
0 oy
tarafından
En gicik oldugum sey cocugun anasi var babasi var kendi kafasina gore plan yapan cocugu dolduran babane anane 
tarafından
Yok valla ben gonderemem canim bak kac yasina geldi cok nadir 1 2 sefer hastane isi falan oldugunda 1 2 saat biraktim onun disinda oturmaya gitsem wcye gitmedim cunku hemrn arkamdsn bisey yapiyolardi kucukken cocuk kendini koruyamiyodu simdi o da istemiyo istemeyincd yapamiyolar bi tik rahatladim ama yok yalniz gondermem hic bi zaman bu zamana kadar hic birak.amisim hala isin olunca birak diyo surekli gecen kuzenimin dugunu oldu baya uzak bi yerdi benim cocugu da araba tutuyo giderim gitmem diye konusuyorum sen getir bize birak ven uyututum saatinde sonrada sizde bize fwlin kalin sabah kahvaltı yapar gidersiniz diyo bak bak yaparmiyim hic oyle nisey bi kere yapayim bi daha cocugumu kurtaramam
tarafından
Bizimkide öyledir ver bende kalsin yenisini dogur bu benle yatcak diyodu korkuma valla cocuk düşünemedim sırf elimden alir ona mahkum olurum diye şükür kizim idrak etti bensiz hic kalmaz dogumda bi yatmak istemis ondada babasiyla yatmış beni gelecek umuduyla beklemiş uyuya kalmis dogumda hasta etmisler çocuğumu 4 yilda hic hasta olmayan mayista olmuş dondurma yedirmis çocuğa esimde ona kizmis ne guzel cocuk bakiyon diye bende esime kizdim kizimi ben kimseye emanet etmedim sana ettim sen niye bakmadin diye hastaneye bi geldiler saçını başını bile yapmamis yani esim yapamaz bilmezde kaynanamda nasil giydirmis varya aboo yeminle iyiki arabadan inmedi çocuk ben utandim velhasil kelam anasiz kuzu kalmamali gerekirse kimsesi olmasin ama anasi olsun❤
tarafından
Ayyy kiz sen bensin valla ikinciyi dusunemiyorum korkumdan oglumu ona birakip kontrole doguma gittigimi asla dusunemiyorum
tarafından
Sakin yapma 4 yasinda benimki yoksa çok zorlanirsin çocuğunda ona kalir ben aşırı sıkıntılar yaşadım hepsinide aştım şükür
tarafından
Ay yok ben hapimi duzenli aliyorum buyuk konusmayim ama dusunmuyorum ikinciyi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 192 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 244 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,411 göst.
30 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Nektar (418 puan) tarafından soruldu