0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Kızlar iki gündür dışkimdan kan geliyo adet kanaması gibi bende adet oluyorum saniyodum yeni farkettim çok korktum tehlikeli bişey mi başına gelen varmı 

6 Cevaplar

0 oy
(4,279 puan) tarafından
Makat çatlağı olabilir mi 
-Reklam-
0 oy
(174 puan) tarafından
Makat catlagı veya hemoroid olabilir,ama emin olmak için bir uzmana gitmeniz gerek,ciddi birseyde olabilir,Allah korusun mide kanaması gibi,bence zaman kaybetmeden dr gidin 2 gündür şikayetiniz varmış fazla beklemeyin.cok geçmiş olsun
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Canım kardeşimin ki de öyle oldu hastaneye gitti bağırsakları yırtılmış ilaç yazdı geçmese cerraha gidin ameliyat yani.sen ihmal etme makat ta olabilir, böyle şeyler ihmale gelmez git.
0 oy
(1,952 puan) tarafından
10 yıldır en az çekiyorum  yanlış anlama ama kıçımin üstüne oturamiyorum bazen belli edmemek için o kadar aci çekiyorum ki  anlatamam... her tuvalete gidisde su gibi kan boşalıyor.erkek doktora gidmekden utaniyorum çok utanıyorum eşimde özele yaklasmiyor bir gün bi köşede yıkılıp kalırsam belki götürür zalımin oğlu 
tarafından
Ay saçmalama lütfen git, doktorun kadını, erkeği mi olur. Annemde aynı senin anlattığı gibiydi, tuvalate girsin sabki kurban kesilmiş gibi kanıyordu. Amelyat oldu lütfen ihmal etme artık ...
(1,952 puan) tarafından
Eşim kızıyor ben acı cekiyorum ama kızıyor kusuyorbabambekar Ken götürürdü hırsı bizde utanma olmaz derdi 4 yıldır  bildin kicimin üstüne oturamiuorum
tarafından
Kızıyorsa özele götürecek ne münasebet ya, eşim kızıyor diye doktora gitmicem. Dinleme sagligindan daha mı önemli.
(1,952 puan) tarafından
Tek gidemem ki kırsalda oturuyorum garibanın biriyim .. küser  bahane arar tartsimak için öle sabrediuorum inşallah yığılır kalırım bu köşede ozman anlar götürmez onun parası hiç bitmesin ister o...
(9 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm senin adına Rabbim merhamet koysun kocanın kalbinde sağlık bu gerçekten ihmale gelmiyo boşver onu senin sağlığın herşeyden önemli inşallah geçer
0 oy
tarafından
Makat catlagi olabilir hemoroid olabilir agri da oluyo mu 
(9 puan) tarafından
Yok canım ağrı fln yok şu an acile geldim kan aldılar inşallah sorun çıkmaz dua edin lütfen
tarafından
Kiz korkma hallolur o kadar karalar bağlama hemen belki enfeksiyon bile olsbilir
0 oy
(357 puan) tarafından
Basur yada makat catlagidir eğer diskida olduguna eminsen en kısa zamanda doktora gorunun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Laleee (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 33 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sblrmzn02 (9 puan) tarafından soruldu

411,394 soru

12,383,606 cevap

43,378 kullanıcı

Kategoriler

...