0 oy
540 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Eltimin oğlu 13 yaşında izinsiz benim telefonumu alir sifreyi kırar yada alma dememe rağmen alir defalarca eltimi ikaz ettim kirmadan düzgünce ama umrunda değil kadının az önce de alma dememe rağmen alarak karıştırıp bide benimle alay ediyordu çok sinirlendim artık ve bağırdım sen çok terbiyesiz ve saygısız bı çocuksun dedim eltim orda aval aval kendi telefonuna gömmüş kafasını müdahale bile etmedi ama benim bu sefer tepkim sert oldu diye alındı bana üstelik o çocuktur yapar dedi ben yapamaz böyle bir hakkı yok dedim haksız mıyım kizlar ya ayrıca kendisi de öyledir kıyafet olsun kişisel eşyalarım olsun hep iste ben veririm izinsiz almama gerek yok dememe rağmen sürekli aynı şeyi yapar durur 1 aydır misafirim mecburi bir durumdan ama artık canıma tak etti siz olsanız nasıl olurdu tepkiniz hata bende mi 

15 Cevaplar

+1 oy
(1,648 puan) tarafından
13 yaşa çocuk mu dedi, ergen o artık eltin idrak etsin, kaldı ki benim telefonum özelim, annesi bu yaşa kadar kimsenin eşyasını izinsiz almaması gerektiğin ogretememişse yazık onun analığına, ayıp olur canı sıkılır diye düşünme bu rahatlıktaki insanlari anladığı dilden uyar!
-Reklam-
0 oy
(4,354 puan) tarafından
13 yas artik cocuk değil bence. 
(139 puan) tarafından
Biliyorum sen olsan ne yapardın haksız mıyım
(4,354 puan) tarafından
Valla bi yerden sonra senin yaptigini yapardım. Eltine gore cocuksa da kendi cocugunu kendi ceksin başlasi cekmek zorunda degil.
0 oy
(301 puan) tarafından
13 yas çocuk değil koca ergen bide erkek yani sahip çıksın veledine
(139 puan) tarafından
Çocuğun yaptığı değil benim yaptığım ayıp sorsan
0 oy
(238 puan) tarafından

Çocukluktan cıkmıs o canım artık.. hata sende değil yinede sakin tepki vermişsin ben olsam kulaklarını uzatırım :D

0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Haklısın  anne  rahat çocukta normal sanıyor böyle şeyleri terbiye çok önemli  
0 oy
(823 puan) tarafından
13 yaşında mi cpcuk mu yapamaz tabi
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Ne münasebet asla elini süremez 
0 oy
tarafından
Anasi kiyafetlerini izibsiz alir cocugu telefonunu izinsiz kullanir bu ne be terbiyesizlik hem 13 yasinda cocuk mu olur 
0 oy
tarafından
En nefret ettiğim telefonum karıştırılması çocuklarla eşim bakabilir eşim zaten hiç ellemez büyük oğlanın var küçükte youtubeden video izlemek için alır eltinle konuş rahatsız olduğunu söyle 
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Çok fazla yüz verilmiş tüm suç annede
0 oy
(11,376 puan) tarafından
Eltimi evime sokmam kökten çözüm 
0 oy
(659 puan) tarafından
Vallahi 13 yasinda dana kadar benim 6 yaşındaki oğlum Bile izinsiz hiç birşeyi almaz ne benim telefonumu ne çevresindekilerin anneannesi dedesi kim olursa olsun izin almadan dokunmaz baştan öyle yetiştirilmeli bence annede bitiyor iş 
0 oy
(14,745 puan) tarafından
istedigi kadar alinsin umrunda degilse benim de olmaz alir ksldiririm telefonumu ne munasebet 
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Cocuk mu 13 yaşında ? Terbiyesiz kesinlikle cok daha sert tepki verirdim 
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Mal sahibine çeker derler (mecaz).

Haklisin sonuna kadar ,Ama hatalisin neden biliyor musun gerçekten o çocuk ve gördüğünü yapıyor, anneside tam olarak öyleymiş annesine olan sinirini çocuktan çıkarma.Eltin izinsiz senin eşyanın kullandığında direk kendisine tepkini göster.Kizim sana söylüyorum gelinim sen anla ile olacak iş değil bu.Aliniyorsa madem elticigin ,alinmasi için bir gerçek bir sebep olsunda hareketlerine ceki düzen versin ,annesi ağzının payını alırsa, bak çocuk bir daha öyle birsey yapabiliyor mu.

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 706 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 904 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,486 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Emine S (17,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cansu33 (60 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,817 cevap

37,569 kullanıcı

Kategoriler

...