0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (1,265 puan) tarafından
28 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2 oğlum var biri 4.5 diğeri 3 yaşında eşim enerjisi olmayan ayaklı ölü ruh bir insan işten gelir uyumak ister yada uzanır enerji yok sohpet yok güler yüz pek yok agrasifte değil benimde olan enerjimi emiyor çocuklarıyla enerjik bir şekilde oyun oynayan babalara çok özeniyorum şimdi yinede uyuyor sanki hasta olan ben değilim o akşam pcye oturduğu için uykusu geldi doğal olarak artık okadar biktimki bazen boşanmayı düşünüyorum ruhumu emiyor çünkü beni sinir sitrese sokuyor onun yüzünden erken menepoza giricem bıktım ya 

8 Cevaplar

0 oy
(287 puan) tarafından
Severek mi evlendiniz .
(1,265 puan) tarafından
Evt o aşıktı ben seviyordum
(287 puan) tarafından
Aşkta bir yere kadarmis
(1,265 puan) tarafından
Kendi karakteri bu cnm evlendigimiz ilk günden beri yani bu onun karakteri tabi sevgiliyken aynı evde olmadığımız için bilmiyordum
-Reklam-
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Sen ben olabilir misin acaba bende aynı durumdayim ve aynı şeylerden şikayetçiyim üstelik bizde 5 yıllık evliyiz 
(1,265 puan) tarafından
Heheeh olabilir valla çocuklar olmasa dk düşünmem çünkü artık kendi sağlığıma zarar geliyor sinir stres sahibi oldum
(3,603 puan) tarafından
Bende duygusuzun teki oldum hiç bir şeye artık hiç bir şey hissetmiyorum bütün duygularım kaybolmuş durumda
(1,265 puan) tarafından
E öyle oluyor zamanla sevgi azalıyor benimde aynı ama sinirleniyorum 2 çocuk ev iş
(3,603 puan) tarafından
Bende öyle canım ne yapalım bunlar değişmez
0 oy
(233 puan) tarafından
hep mi bu durumdaydı eşiniz yoksa sonradan mı oldu?
(1,265 puan) tarafından
Cnm benim bide Instagram işim var olmasa bende evi topla yemek yap yat rahat olurdum ama ektra iş olunca yoruluyorum bunalıyorum
(44 puan) tarafından
haklisin canimin ici ama iste diyorum ya stres yaparsak biz zarar goruyoruz onlara inanki bisey olmuyor degismiyorlarda elinden geleni yap sende  fazlasini birak insallah rabbim yardimcin olsun
(44 puan) tarafından
ha bidr soyle su isim var cocuklarla sen ilgilen diye ben arada yapiyorum oyle oyle alisirlar belki
(1,265 puan) tarafından
Yok yapıyor cnm heptende salmış değil sadece bitik enerjisi beni bitirdi ve çocuklarla güle oynaya oynamamasi
(44 puan) tarafından
oyleler iste
0 oy
tarafından
Bilgisayarın kablosunu al sakla, sorarsa çocuklar kopardı dersin. Alana kadar bizimle vakit gecireceksin bu ne uyku ya de. Konuş eşinle bu çocukların sana ihtiyacı var falan filan. Böyle devam edemeyiz de.
(1,265 puan) tarafından
Ben huzursuzluk çıkmasın diye izin veriyorum zaten ama artık yok yani
0 oy
(448 puan) tarafından
Eşinin tarafından da bakmak gerekir büyük ihtimalle o da hayatından memnun değildir iş stresi yorgunluk sorumluluklar zor geliyordur evde kendine vakit ayırmak istiyordur pcde zaman geçiriyordur. Doktora görünse de iyi olur değerleri düşüktür enerjisi ondan yoktur
(1,265 puan) tarafından
Pc değil sorun enerjisi yok gibi hep
0 oy
(6,714 puan) tarafından
Eşinin huyu mu bu yoksa sadece sizin yanınızda mi böyle davranıyor 
(1,265 puan) tarafından
Huyu cnm
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Bitkisel hayata geçmiş resmen ya
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Konuşsan orta yol bulunur sanki böyle alışmış normal kabul etmiş rahatını bozman gerek 
(1,265 puan) tarafından
Ona ugrasiyorumda yoruldum artık biraz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 436 göst.
19 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cananadiguzel (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 221 göst.
31 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ilkalp (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 233 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Arzem34 (2,943 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 798 göst.
26 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde kardelennnnn (77 puan) tarafından soruldu

408,352 soru

12,268,360 cevap

37,529 kullanıcı

Kategoriler

...